Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שזו שאלה קצת מפגרת, אבל אני לא כ"כ מצליח לקפל את המושבים האחוריים. בספר רכב אין אזכור מובן לזה ואני בטוח שאפשר לקפל אותם! הרכב שנת 2000 אגב..

מי שיודע, בבקשה שיעזור, אני חייב להוביל משהו ונתקעתי עם זה.

פורסם

מישהו ? משהו ? בטוח יש איך לקפל את המושבים. החלק התחתון (הבסיס) של המושבים נמשך בקלות אחורה, אבל החלק של המשענת גב פשוט תקוע במקום. מה אני מפספס שם ??

פורסם

בחלק העליון של המשענת האחורית אמורים להיות שני "פינים", אותם יש למשוך למעלה, זה ישחרר את המשענת ותוכל לקפל אותה.

זה בדגם הרגיל, אך אני חושב שבסטיישן העיקרון זהה.

יכול להיות שהפינים האלו אצלך מוסתרים על ידי כיסוי המושב או שבורים, וזו הסיבה שלא מצאת אותם.

פורסם

בפיאט שהייתה לי פעם, לאחר 7-8 שנים שני הפינים התפוררו ונפלו.

הצלחתי לשחרר את הנעילה על ידי דחיפת מברג מכיוון תא המטען והזזת לשונית הנעילה. לא זוכר בדיוק את התהליך, כי עברו כמה שנים וגם הרכב שלך זה לא אותו רכב.

תנסה.

שווה לבדוק גם, האם ניתן לקנות את הפניים האלו חדשים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

צדקת בהחלט - אחרי שהארתי עם פנס מתוך תא המטען ראיתי את הלשונית ולמרבה השמחה המושבים התקפלו ויצרו שטח טעינה נוח ופרקטי. חבל מאוד שהפינים העלובים האלה היו פשוט מפוררים בפנים וכשהורדתי את המושב (אחרי שנים שלא נגעו בזה) זה היה נראה כמו אפר של סיגריות. כזאת איכות עלובה לא דמיינתי אפילו ברכב של VAG (לא ששאר רכיבי הפלסטיק והחשמל כאלה מרשימים בעמידות שלהם...).

קשרתי אזיקונים דקים על החיבור של הלשונית והעברתי אותם דרך החורים בגב המושב שמהם אמורים לצאת הפינים, ונראה לי שהסידור הזה הולך לשרוד גם אחרי שסיאט יפסיקו לייצר מכוניות.

• תוכן חדש...