Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להתקין מערכת זה דבר פשוט לא צריך קורס בשביל להתקין רדיודיסק או מגברים.כתוב לך בחוברת הוראות כל מה שצריך בשביל לדעת להתקין

פורסם

אבל אם הוא רוצה לפתוח עסק הוא חייב תעודה.

אני לא חושב שהוא רוצה ללכת לקורס רק בשביל לדעת להתקין, כי אפשר באמת ללמוד בלי קורס אם זה רק לידע אישי.

וגם לא כתוב הכל בחוברת הוראות. רק איך לחבר את החוטים. אבל איך לפרק מכוניות לא כתוב. וזה הכי חשוב.

פורסם

איך לפרק מכונית זה לא רציני. מה כבר יש לפרק? את המפלסטיקים בדלתות? את הפלסטיקים מתקת לדשבורד? הכל ענין של סבלנות והכל מתפרק.

פורסם

אני לא ממש חושב שזה נכון, לכל רכב יש את המבנה שלו ויש צורך בידע כל שהו בשביל לעשות עבודה מקצועית ולא לשבור או לגרום לבלאי למשהו....

לבוא ולהגיד שזה עיניין של סבלנות, זה יכול להיות סבלנות של שעות רק בשביל לפרק פלסטיקים

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אבל אם הוא רוצה לפתוח עסק הוא חייב תעודה.

אני לא חושב שהוא רוצה ללכת לקורס רק בשביל לדעת להתקין, כי אפשר באמת ללמוד בלי קורס אם זה רק לידע אישי.

וגם לא כתוב הכל בחוברת הוראות. רק איך לחבר את החוטים. אבל איך לפרק מכוניות לא כתוב. וזה הכי חשוב.

תעודה של מה? אפילו לא קורס בחשמל, קצת ממון ורצון.

איציק.

פורסם
תעודה של מה? אפילו לא קורס בחשמל, קצת ממון ורצון.

איציק.

צודק במאה אחוז.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

הקורס הכי טוב זה לעבוד בשביל משכורת בסיס אצל מישהו עם מוניטין טוב ועם קצת עבודה ואחר כך לפתוח עסק

זה מה שכולם עושים בדרך כלל לא צריך לעבור שיעור בחיבור מגבר ולא בפירוק דשבורד בשביל זה יש אנשים שהם קצת יותר מנוסים ומתייעצים איתם.

בתחום הזה רוב האנשים הם חברים ויעזרו אחד לשני.

גם אם היה קורס אני לא מאמין שהיו עוברים רכב רכב ומראים איך לפרק את הפלסטיקים שלו....

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

קודם כל בשביל להיות מתקין צריך תעודה של מתקין.

לא כל אחד שיודע להתקין מגבר יכול לעסוק בתחום בחוקיות.

ולא צריך לעבור רכב רכב כדי לדעת לפרק אותו. פשוט לומדים איך הכל מורכב ועל מערכת החשמל ברכב.

רוב הרכבים בנויים כמעט אותו דבר מבחינת פלסטיקה.

פורסם

טוב, היות וראיתי את תגובותייכם בנוגע לפירוק פלסטיקה, התחלתי לחשוש שהבעיה אצלי

ולכן אני אצטרך לנצל ברגע זה את הפטור שיש לי עקב דיסלקציה

:)

אז אני לא מושלם בפירוק פלסטיקים, מצטער!

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
קודם כל בשביל להיות מתקין צריך תעודה של מתקין.

לא כל אחד שיודע להתקין מגבר יכול לעסוק בתחום בחוקיות.

ולא צריך לעבור רכב רכב כדי לדעת לפרק אותו. פשוט לומדים איך הכל מורכב ועל מערכת החשמל ברכב.

רוב הרכבים בנויים כמעט אותו דבר מבחינת פלסטיקה.

איפה שמעת על זה???

ראית פעם בעל עסק של התקנות עם תעודה של "מתקין מערכות מוסמך" או "מתקין מערכות סוג א' "??

אין כזה דבר... ולא צריך שום ידע בנושא, מחר ירקן בשוק יכול לפתוח עסק ולהעסיק כמה מתקינים צעירים שיעשו את העבודה ולאף אחד לא יהיה איכפת, אין שום חוק וכלל בנושא הזה...

איציק.

פורסם

צריך תעודה של חשמלאי רכב.

כל מתקין שראיתי עד עכשיו מבין בחשמלאות רכב עם תעודה. רובם יודעים פחות מילד אינטרנט בכל מה שקשור להתקנה מקצועית של מערכות סטריאו. אבל חשמל הם יודעים.

פורסם

לא צריך תעודה, בדוק נעול וחתום. לגבי חשמלאי רכב, יש לחלק מהמתקינים כי הרבה מהם הגיעו לתחום דרך תחום אחר (חשמלאות רכב) אבל בהחלט לא לכולם.

יש הרבה דברים שאפשר ללמוד בקורס אם היה, (תאוריה, עבודות נגרות, פיבר וכו') אבל תכלס צריך גם ניסיון. עם הזמן מפתחים גישה לרכב. מי שחושב שזה כל כך פשוט אני רוצה לראות אותו ניגש לפורשה ומתחיל לפרק אותה, צריך לדעת מה שעושים.

אני זוכר שהייתי פעם בחנות שבה הייתה תעודה של מתקין מוסמך, אבל אני לא יודע אם עדיין קיים דבר כזה היום ובוודאי שהוא לא חובה.

פורסם

בגלל זה שוב פעם כמו שאמרתי מי שרוצה לעסוק בזה יעבוד תקופה אצל מישהו עם נסיון קודם כמה שיותר גדול עד שידע שהוא מסוגל להתמודד גם עם פורשה כמו שאייל אמר ואז לפתוח לעצמו עסק

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

סך הכל מכוניות כמו פורשה מגיעות לחנויות מסויימות ככה שלא כל מי שילך לחנות ילמד וידע איך לפרק כל רכב. אבל אחרי שהוא יפרק הרבה רכבים כבר תהיה לו גישה טובה יותר לעניין מאשר מישהו שפירק 2-3 רכבים.

אמרתם פה שלא בעיה לעשות התקנה, אבל אני חושב שיותר מדוייק להגיד שהרבה אנשים יכולים לעשות התקנה לבד (אם יש להם גישה בסיסית לנושא) אבל השאלה מה תהיה התוצאה. כל אחד יכול לצבוע לבד את הבית שלו אבל השאלה היא אם הצביעה תהיה טובה כמו צבע מקצועי. יש כאלה שיעשו עבודה טובה יותר מחלק מהצבעים ה"מקצועיים" אבל סביר להניח שיתקשו להגיע לתוצאה גבוהה כמו של צבע שהוא באמת מקצועי.

אותו הדבר ברכב ובעצם בהרבה תחומים של בעלי מלאכה.

• תוכן חדש...