Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו יש לי שאלה כזאת שאני חייב מישהו שמבין בזה באמת... (בתאוריה של המונו והסטריאו)

נניח שיש לי חיבור סטריאו אחד (אדום לדוגמא) שהוא ימין, והשני (לבן לדוגמא) שהוא שמאל, עכשיו אני רוצה לחבר את האדום לחיבור מונו אחד, ואת הלבן לחיבור מונו שני, יענו במקום שאני יחבר אותו למקור סטריאו את האדום לימין והלבן לשמאל, אני יחבר אותם למונו איך זה יגיב?, האם זה ישמע כמו שזה אמור להיות?

תודה שרון.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אם אתה רוצה להפוך אותם למונו את פשוט צריך לגשר את 2 הערוצים שהם מחוברים אליהם.

אם אתה רוצה לחבר פעמיים מונו אתה צריך לחבר בצורה הכי פשוטה לכל גישור זוג צבעים,כלומר אדום-אדום,לבן-לבן.

ואם אתה שומע מה שאת אמור לשמוע?כן רק שאתה שומע את כל הצלילים במקביל משני הרמקולים שזה בפירוש לא יפה עד כדי מכוער.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

באמת שלא בא לי לפרק את המערכת של הבית אבל הייתי רוצה תשובה על זה שם אני יחבר אז כל צד למונו אחד (זה בסדר יש שתי יצאות מונו ) אז םא אני יקבל צליל טוב

קרא אותם.

פורסם
לפי דעתי לא כי כל האפקט של המוזיקה זה הסטריאו

כן זה אני יודע

אבל בוא תשמע מה אני חשבתי : שאם אני יחבר מונו לימיו ומונו בשמאל אז אני יקבל סטריאו אתה מבין?

ככה אני חשבתי....

קרא אותם.

פורסם

טוב אני אסביר לך קצת תיאוריה

אולי ככה תבין יותר טוב...

מונו - שני ערוצים שמשדרים את אותו האות

סטראו - שני ערוצים שמשדרים שני אותות.

אין דבר כזה לתת לכל רמקול מונו, אלה אם כן אתה מצליב שני ערוצים לערוץ אחד של מונו, לכל רמקול

משמע, אין לך סטראו נקודה,

בשביל לתת לכל אחד מונו ושהייה לך סטראו, זה חיבור רגיל ללא הצלבה של הסטראו.

הרבה אנשים מתבלבלים וחושבים שסטראו זה שני כיוונים, זה לא הרעיון שיש שני רמקולים הרעיון פה שזה שני רמקולים שמשדרים דברים שונים בהתאמה...(ערוצים)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
טוב אני אסביר לך קצת תיאוריה

אולי ככה תבין יותר טוב...

מונו - שני ערוצים שמשדרים את אותו האות

מונו זה ערוץ בודד.

סטראו - שני ערוצים שמשדרים שני אותות.

אין דבר כזה לתת לכל רמקול מונו, -בטח שיש- זה נקרה DUAL MONO שזה אומר כול ערוץ יהיה בלוח שונה בספק שונה וברכיבים שונים מבלי שהם יהיו קשורים בכלל שלא כמו במגבר 2 או 4 ערוצים רגיל... ופה יש הפרדה ממש טובה. אלה אם כן אתה מצליב שני ערוצים לערוץ אחד של מונו, לכל רמקול

משמע, אין לך סטראו נקודה,

בשביל לתת לכל אחד מונו ושהייה לך סטראו, זה חיבור רגיל ללא הצלבה של הסטראו.

הרבה אנשים מתבלבלים וחושבים שסטראו זה שני כיוונים, זה לא הרעיון שיש שני רמקולים הרעיון פה שזה שני רמקולים שמשדרים דברים שונים בהתאמה...(ערוצים)

אתה בטח התכוונה לחבר שני רמקולים לברידג' כול אחד.

וכול זוג ערוצים יקבל אות. וככה ישאר לך הסטריאו.

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם

אין לי מושג מה כתבתי מקודם, אז בטח שאין לי מושג מה היה התיקון

אני אנסה להסביר שוב למרות שבאמת ובאמת שאין לי מושג מה הבן אדם מנסה לעשות..

מונו זה ערוץ בודד. כשמדובר ברמקול אחד

כשמדובר במונו לשני רמקולים, משמע יש לך זוג רמקולים שמנגנים את אותו האות.

סטראו זה שני ערוצים. כשהם מחוברים לזוג רמקולים כל רמקול מנגן אות נפרד.

כשאמרתי אין דבר כזה לתת לכל רמקול מונו, התכוונתי שאם הוא אכן עושה הצלבה לכל רמקול, זה לא אומר שיש לו סטראו, כי מונו ומונו , משמע מונו , ולא יוכל להיווצר מצב של סטראו

אלה אם כן הוא אכן מפריד ערוצים , משמע זה חיבור רגיל לכל דבר..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

יש מגברים שעושים פעולה דומה, הם נקראים DUAL-MONO ומגבירים כל ערוץ בנפרד.

הם בד"כ מופיעים ברמות היותר גבוהות, והיצרנים מקפידים על איכות רכיבים, וגם על המחיר

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

תודה על התשובות של כולם ובקשר לאודיו פיל זה כמו המגברים של הGENESIS שאפשר למצוא אצל אייל

קרא אותם.

• תוכן חדש...