Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטיסה חזור שלי מברלין יצא לי להיתקל בדיוטי פרי בגרמני בביף ג'רקי והחלטתי לקנות ולראות בעצמי על מה כל המהומה.

בטיסה עצמה פתחתי את זה ונשנשתי ומייד הצטערתי שלא קניתי לעצמי סטוק. אחד הדברים הטעימים

היה לזה לוגו של שור אם אני זוכר נכון, מישהו שקנה ביף ג'רקי מכיר את החברה המדוברת? או מכיר חברה אחרת שמייצרת מוצר טעים ושניתן להזמין?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 255
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

למה לעשות לי את זה ? הנה הלכו 160 שקל רק בשביל קצת טעימות :)

עריכה אחרונה על ידי Avram
:wink:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
בטיסה חזור שלי מברלין יצא לי להיתקל בדיוטי פרי בגרמני בביף ג'רקי והחלטתי לקנות ולראות בעצמי על מה כל המהומה.

בטיסה עצמה פתחתי את זה ונשנשתי ומייד הצטערתי שלא קניתי לעצמי סטוק. אחד הדברים הטעימים

היה לזה לוגו של שור אם אני זוכר נכון, מישהו שקנה ביף ג'רקי מכיר את החברה המדוברת? או מכיר חברה אחרת שמייצרת מוצר טעים ושניתן להזמין?

חה! קרה לי אותו דבר בחזרה מאמסטרדם, בעקבות הת'רד הזה :-P

מה שכן, אני זוכר שזה היה די יקר...

עריכה- אולי זה היה בקונקשן דרך אוסטריה, אני לא כל כך זוכר, העיקר הרעיון :-P

פורסם
אני באסטוניה ויש פה בסופרים ג׳רקי מייצור מקומי, כתוב שהבשר מאורגוואי. עולה כיורו וחצי ל 50 גרם בשקית והרגע פרקתי 2, אחת טעם מעושן והשניה חלפניו.

מעולה! לעיס בדיוק במידה הנכונה, טעם של בשר טעים. ולמה אני מספר לכם את זה? כי יש להם משלוחים בדואר, שווה בדיקה

http://www.buybeefjerkyonline.com/catalog/shipping.php?osCsid=258586f90f7a6743dadf07f774d510c1

אני רואה שיש להם רק אריזות של חצי קילו ב12 יורו.

והם גם לא שולחים לישראל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

החבילה מVitacost.com הגיע יחסית מהר (הוזמן ב11 למאי)

קניתי 2 מכל סוג :

Golden Valley Natural Organic Beef Jerky

Krave Beef Jerky Chili Lime

[TABLE=width: 100%, align: center]

[TR]

[TD]Krave Beef Jerky Garlic Chili Pepper[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

סהכ 19oz שזה מעל חצי קילו

עם משלוח יצא 46$

אתמול טעמתי את Chili Lime וזה נהדר!

חריף קצת , טעם מצוין ולעיס היטב

ממליץ בחום

:wink:
פורסם

בהמשך לשרשור הנ"ל- החלטתי לנסות קצת ביף ג'רקי ביתי מבשר אנטריקוט טרי. קניתי קילו וחצי בשר, חתכתי רצועות דקות באורך 15-20 ס"מ הכנסתי לקערה ותיבלתי עם פפריקה גרוסה חריפה קצת פטרוזילה צי'לי חריף, נגיעה של חומץ בלסמי, הבשר ישב יום במקרר במרינדה. לאחר מכן הכנסתי לתנור למשך כל הלילה על 50 מעלות. בבוקר הבשר היה עדיין היה לח מידי ולא מיובש כפי שאמור להיות. הכנסתי לעוד 2 שעתיים נוספות ושמתי טיימר לכיבוי התנור לדאבוני לא לחצתי על כיבוי בסיום השעתיים אלא על צלצול בלבד. כך שיצא לי ביף קשה מידי. פעם הבאה אני אשים יותר לב לזמנים. :oops:

[ATTACH=CONFIG]383076[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]383077[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]383079[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]383080[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]383081[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]383082[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]383083[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]383078[/ATTACH]

20140213_221342.jpg

20140213_221348.jpg

20140213_222016.jpg

20140215_223410.jpg

20140215_223435.jpg

20140215_223445.jpg

20140215_223452.jpg

IMG-20140213-WA0013.jpg

פורסם

אתם הורגים אותי עם הדיונים האלה, אני מרגיש כמו ערפד שרואה צוואר חשוף- הניבים יוצאים לי :-).

התחלתם עם שירשור השווארמה הכי טובה, אחר כך פיצות, את הדון הזה ועוד דיון להכנת חמוצים, כמה אפשר? אנ תמיד קורה את הדונים שאני רעב חחחח :lol:.

בסוף יש לכם המלצה לכאלה כשרים שגם יהיו טעימים?

יש משהו דומה בעדה הגרוזינית שניקרא "קופטי", שהיתי ילד היו מכינם את זה במזג אוויר הקר בגרוזה ומביעים אותו למצב של כמעט אבן, שעות הייתי לועס וזה הה פשוט מדהים, לצערי בארץ זה לא קל לעשות כי עדיין חמים פה מידי במרכז גם במחורף ואנחנו לא מצליחם לעמוד בפיתוי ולא יכולים לחכות חודש עד שזה יתקשה וחוטפים וזורקים ישר למחבת :-).

ככה זה ניראה הבכנה- בסוף צריך ליתלות ליבוש רצועות באורך של כ 40 סנטים על חבל בצורת פארסה לכמה שבועות עד שיהפוך קשה קשה, כל כמה ימים מומלץ להוריד ולהשטיח אותם שיהיצאו דחוסים.

בארץ לא ממש קל להשיג את המעי הדק של הפרה לצורך המילוי.

IMG_4302.jpg

ככה זה ניראה שאן סבלנות לחכות לייבוש וזורקים ישר לטיגון במחבת :-)

9087382765_d9e41c5775_z.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עשית אותי רעב ב7:00 בבוקר...:twisted:

ירון עשית עוד נסיון?(אשמח לראות בשר תלוי,קונטרה לג'חנון)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לפני שבועיים פתאום התחשק לי beef jerky, הזמנתי מ-Vitacost את ארבעת הטעמים (יצא 35$ ל-4 חבילות, כולל משלוח), בנתיים טעמתי רק את Chili lime, טעים ופיקנטי, למרות שאני מעדיף אותם יותר קשים.

IMG_20151221_103951.jpg

פורסם

יש מסעדה בשם "הביסטרו של מייק ושרון" שהם דרום אפריקאים, הבחור הגיע עד אלי עם משלוח בילטונג טעים מאוד - תוך יום.

החברה מקיבוץ ליד קרית גת ועושים משלוחים לאיזור המרכז והדרום לדעתי.. נחמד מאוד וקילו עולה 190 ש"ח, אם אני לא טועה גם כשר למי שרוצה. אהבתי מאוד., אשתדל להעלות תמונות של זה כשאגיע לבית.

יש להם עמוד בפייסבוק אגב, אני חפרתי לא מעט כדי למצוא מישהו שיכין כזה בארץ.

נ.ב FREESOUL הביף ג'רקי הזה לא רע בכלל וטעים מאוד

Opel Adam S 2017

פורסם
יש מסעדה בשם "הביסטרו של מייק ושרון" שהם דרום אפריקאים, הבחור הגיע עד אלי עם משלוח בילטונג טעים מאוד - תוך יום.

החברה מקיבוץ ליד קרית גת ועושים משלוחים לאיזור המרכז והדרום לדעתי.. נחמד מאוד וקילו עולה 190 ש"ח, אם אני לא טועה גם כשר למי שרוצה. אהבתי מאוד., אשתדל להעלות תמונות של זה כשאגיע לבית.

יש להם עמוד בפייסבוק אגב, אני חפרתי לא מעט כדי למצוא מישהו שיכין כזה בארץ.

נ.ב FREESOUL הביף ג'רקי הזה לא רע בכלל וטעים מאוד

אתה לא יכול להמליץ ככה בלי לתת לינק. נקנסת ב50 נקודות אינטרנט

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • 3 שנים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...