Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 255
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
http://www.hadealhayomi.co.il/

אחרי שהצקתי לאתר במיילים משכנעים!

חזר הדיל!!

הפעם הזמנתי 12 שקיות 8)

איזה טעמים כדאי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא יודע איך להתייחס להשוואה שלך.

בעיניי מזדה 3 זה אוטו מצוין ולא סתם הוא כמו זבל על הכבישים, כי הרוב כנראה נהנה ממנו.

לכן מכאן אני מבין שהחברה היא איכותית. מצד שני אולי אתה מתכוון שמזדה 3 זה דראק וכך גם החברה.

דבר ברור בקיצור :-P

בקישור שצירפת, ניתן לבצע הזמנה ליזרעל?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הסבר לאנלוגיה שלי :

ג'ק לינקס כמו מאזדה 3 , לא דרעק ולא מצויין. אם אתה לא חובב הגה אמיתי או אנין טעם עם חיך שרגיל לאוכל גורמה - אתה תיהנה משניהם. לכן שניהם נפוצים מאוד, כל אחד בתחומו ובאיזורו ...

המוצר השני (בקישור) - ממש לא מומלץ.

פורסם

אני ממש לא בטוח שהג'רקי הזה שמופיע בגרופון שווה משהו.

קודם כל המחיר נמוך מדי עד כדי חשש וחשד, הבשר עצמו לא נראה להיט והסיבה העיקרית שלא אקנה מהם היא כיון שבשבוע שעבר

שהייתי אחוז אמוק אודות ג'רקי והייתי מוכן לסרסר את אחותי בשביל פיסת ג'רקי - התקשרתי לכל מקור אפשרי שאוכל להשיג ממנו

ביף ג'רקי.

כמובן שהתקשרתי אל היבואן, אך לא נעניתי אפילו פעם אחת מכל הפעמים שהתקשרתי. אפילו שמרתי את המספר בנייד שלי

והתקשרתי לפחות 10 פעמים, השארתי הודעה אחת במשיבון. כל זה היה ביום בנפתח השרשור הזה. מאז ועד היום הם לא חזרו אלי

ובשבילי אמינות של מוכר זה הכל. הפסד שלהם. אני אותם שרפתי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ממליץ מאוד על הטבסקו והשום.

זה הדבר האמיתי חברה... זו הנגלה השניה שאני מזמין מהם.

נותנים לכם את זה בזול ואתם גם מתלוננים...לא מובן.

פורסם
ממליץ מאוד על הטבסקו והשום.

זה הדבר האמיתי חברה... זו הנגלה השניה שאני מזמין מהם.

נותנים לכם את זה בזול ואתם גם מתלוננים...לא מובן.

מהיכן אתה בארץ חבוב?

אם אנחנו גרים קרוב יחסית, אשמח לטעום חתיכה בשביל שתהיה חוות דעת נוספת עבור חברי הפורום.

כמובן שאשלם עבור זה, מה גם אני קצת מרגיש לא נעים שאני בכלל מציע את זה.. אחרי הכל, זה כולה אוכל (נדיר אמנם) ולא רכב

שלגטימי לקבוע עם חברי הפורום ולעשות סיבוב או סתם נסיעה יחד (בזה יש לי ניסיון רב).

אבין לגמרי את התנגדותך אם תהיה אחת.

:)

נ.ב - צר לי על האובססיביות אך אני עדיין אחוז דיבוק על הג'רקי הזה ואני בטוח שסחפתי אחריי כמה חבר'ה פה מהפורום.

קח בחשבון שהכל נעשה עבור הניסוי וזה יותר לטובת הכלל מאשר הפרט.

פורסם
מה גם אני קצת מרגיש לא נעים שאני בכלל מציע את זה.. אחרי הכל, זה כולה אוכל (נדיר אמנם) ולא רכב

שלגטימי לקבוע עם חברי הפורום ולעשות סיבוב או סתם נסיעה יחד (בזה יש לי ניסיון רב).

אבין לגמרי את התנגדותך אם תהיה אחת.

"בלי כיבודים"? כמו הילדים שאומרים "לא, אני לא פותח את זה עכשיו"? :wink: לא נראה לי שאם תגיע אליו תהיה לו בעייה לכבד אותך בג'רקי למען ניסוי היצרן :-)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
במקרה מצאתי גם את היצרן למי שרוצה להזמין ישירות ממנו. זה מיוצר בארץ לפי מה שהבנתי.

http://www.facebook.com/beefjarky/info

הטלפון של המשווק אוברסי מזון אם לא טועה.

08-9155060.

כפי שציינתי טרם, אני לא יודע אם זה היה ברור, אך דברתי על אוברסי - הם אף פעם לא עונים, וזאת לאחר 10 נסיונות + הודעה

בתא הקולי. כל זאת ביום שהשרשור הזה נפתח. מאז אין קול ואין עונה.

דעתי היא כזו, אם הם כ"כ לא רוצים למכור ומסננים כ"כ הרבה ומסרבים לחזור אל לקוח שציין בהודעה שמדובר ברכישות נוספות

של עוד מס' אנשים שמעוניינים במוצר - המסקנה היחידה שלי היא שהם לא מאמינים במוצר שלהם וככל הנראה הוא לא שווה הרבה.

אני הפסקתי לרדוף אחריהם. זה הכל.

פורסם

עבר שבוע מאז ההזמנה, אם נסנון את החגים אז עברו שלושה ימי עסקים, אני מאמין שמחר מחרתיים תגיע הפתקית האדומה.

תתאזר בסבלנות וכשיגיע תדאג שתהיה לך שישייה :)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...