Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 605: שיפוץ דשבורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי כחדשיים פיז'ו 605 שנת 1997 לבנה, ואני בסיומו של תהליך יישור קו (יקר ומתיש...).

הדשבורד עצמו שלם (לא קרוע/מפוצץ), אבל מכופף כלפי מעלה באיזור של פתח האיוורור העליון הצמוד לשמשה הקדמית.

נכשלתי בנסיונותיי להחזיר את האיזור המכופף אל מתחת למסגרת הפלסטיק של פתח האיוורור.

אני מחפש בעל מקצוע אומן (עדיפות לאיזור הצפון), שיוכל לסדר את הדשבורד - כנראה בשילוב של חימום מבוקר והפעלת לחץ.

שנה טובה,

נעם

פורסם

קודם כל מברוק על האוטו (עדיין בגעגועים ל605 שהייתה לי:cry:)

בקשר לבעיה גם אני סבלתי ממנה וניסיתי אצל כמה בעלי מקצוע, ולא הצליחו להוריד את הניפוח בדשבורד

בעזרת חימום לבד, היה צריך לחץ חזק מאוד ,ולא נתתי להם בגלל ניסיון מר של חבר עם אותו אוטו,

שהורידו לו את הדשבורד עקום וגם הוא קצת נסדק כתוצאה מהלחץ.

מה שעשיתי בסוף זה ששמתי כיסוי לדשבורד בצורה טובה כך שלא ראו כלום על הדשבורד

גם הרבה יותר זול והרבה פחות כאב ראש.

• תוכן חדש...