Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,לפני שבוע קניתי מערכת ב3000 שקל(ביחד עם התקנה) לטויוטה קורולה,שומעים מעולה והכל וזה עוד עם רדיו דיסק מובנה,עכשיו טיפה התחלתי להתעמק בנושא, ורציתי לבדוק אם יכלתי להביא משהו יותר טוב במחיר הזה : זאת המערכת שרכשתי:

מגבר : Crunch ‏P1 5000.5

סאב:JBL1041D

רמקולים אחורים:S4.69.3 Lightning Audio

קומפוננט:GTO6508C JBL

מערכת שבדקתי-לפי דעתי הרבה יותר מרשימה :

מגבר- BossD1800.5

סאב: ‏12 ‏אינטש CVR12 Kicker

רמקולים אחורים:INFINTY REF9623I

קומפוננט:TEMPO6 MOREL6.5

מחיר שבדקתי ביחד זה בערך 2600 כמובן בלי התקנה, עכשיו השאלה אם שווה לי באמת לנסות להחליף או להסתפק במה שיש לי

תודה לעוזרים ! ושנה טובה .

פורסם

את האמת אני לא כל כך מבין בכל העניין הזה זה פעם ראשונה שאני מתקין מערכת,האם ב3000 יכלתי להביא משהו איכותי יותר? או שזה גם סבבה?

פורסם

זה סבבה, אני לא מבין אותך, אם אתה נהנה מהמערכת ("שומעים מעולה"), למה אתה מחפש בכוח לבדוק אם סידרו אותך, גם אם סידרו אותך בכמה מאות שקלים, זה לא חשוב, העיקר שאתה נהנה.

JL Audio

פורסם

אני נהנה כי זה פעם ראשונה שאני מתקין מערכת, אז אני לא בדיוק אחד שמבין ויודע את הפרופורציות בין המחירים לאיכות יכול להיות שמישהו יבוא ישמע ויגיד לי ששומעים סבבה ואחרי זה מישהו אחר יבוא ויגיד ששומעים חרא מבין?,וטיפה נכנסתי לזה אז אני מנסה לבדוק אם יכולתי להביא משהו יותר טוב במחיר הזה,יכול להיות שאני גם סתם מגזים.

פורסם

מה איכפת לך מה אחרים אומרים? שיבוא ויגיד ששומעים חרא, תגיד לו להסתלק. קנית את המערכת הזאת בשביל עצמך או בשביל שאחרים יואהבו אותה.

לדעתי אתה סתם מגזים, אם לדעתך שומעים בסדר זה מה שחשוב, מה שאחרים אוהבים שישימו באוטו שלהם.

JL Audio

• תוכן חדש...