Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האשה בדרך כלל נהנת ומאשרת נהיגה מהירה מהרגיל.

הפעמים המעטות שאני עוד נוהג כשאמא שלי ברכב, היא צועקת ומתעצבנת... :lol: אה, 'אהמ אהמ' מפחדת.

:shock:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
טיפה קשה יותר להשתולל עם הפנדה, לא ככה? ;) זה מסוג הרכבים שגורמים לך, או עוזרים לך לנהוג רגוע.

חחח ממש לא

אצלי נאחזים בכל דבר שאפשר, בדר"כ בידית. לפעמים זה גם מלווה בצעקות אצל אנשים שלא מבינים שזה נעשה בצורה מחושבת.

אצלי זה מתחלק ל-2 סוגים של אנשים:

1. אוהבים מאד לנסוע איתי.

2. שונאים מאד לנסוע איתי.

למרות לטעמי אני נוהג רגוע ומחושב, פשוט רוב האנשים לא רגילים לרכב עם ביצועים מעל לנורמה.

בפנדה אין ידיות מעל החלונות כמו בכל אוטו, ואני ממש אוהב את המבטים של אנשים שהם קולטים את זה בפעם הראשונה. משומה תמיד עצבן אותי שאנשים מחזיקים את זה, נראה שזה מכאיב לאוטו המשיכה הזאת.. בפנדה הם יושבים בשקט ומקווים לטוב.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ברוך ה' שאינני זקוק להסיע את הוריי כי זו סכנת נפשות.

אבי היקר,אדם לחוץ (תן כבר גז) אני :" אבל אבא אנחנו בעיר מותר 50" :shock:).

לגבי אימי,המצב אנוש- לא רק שאינה מחזיקה ברישיון נהיגה,היא מכניסה את הנהג לפאניקה מיותרת בדרך וחושבת,שמכירה את הדרך יותר טוב מנהג הרכב.:evil:

לגבי חברים,המצב טוב הרבה יותר ולא נרשמים דברים חריגים ..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עם אנשים אחרים באוטו אני תמיד מעדיף לנסוע יותר לאט, אבל עדיין תמיד יהיו כאלו שישחשבו שזה מהר מדי (גם כשאני נוהג באוטו שלהם - הם לא מודעים בכלל לזה שהוא מסוגל להאיץ :) )

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לרוב אני משתדל לנסוע כחוק, בזהירות, נותן זכויות קדימה ומחכה לקבל אותן.

שומר מרחק יורת מסביר, ללא עקיפות מסוכנות, ציפצופים, הבהובים ושאר חמוצים.

מידי אני נופל לסם ומתחרע ברמזור/סיבוב.

אפילו בכביש מפותל (העליות והירידות לצפת וגם באיזור פוריה/כנרת) אני נהנה.

אבל הכל מסגרת שליטה מלאה על הרכב.

לרוב החברה נוסעת איתי, מידי פעם גם חברים כיוצאים לבלות.

לאף אחד אין טענות, אם כי לעיתים, בשל אופי הרכב, הנהיגה מרגישה להם אגרסיבית.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

אשתי תמיד אומרת שפעם היא סמכה על הנהיגה שלי.

בזמן האחרון - כשאני נוהג רגוע (וזו דרכי בד"כ) - היא מתלוננת שאני רדום.

כאשר אני קצת מאיץ או עוקף - היא מתלוננת שאני מסוכן.

כאני צופר למי שחותך אותי ומסכן אותי - היא מתלוננת שהצפירה חדה מדי.

כשהיא מאחורי ההגה - היא מכירה רק את המצערת והבלם, עם עדיפות לראשון. אין הורדת הילוכים בירידה (בטיפטרוניק). מצד שני - אין לה מתחרה באיתור מקום חניה פנוי בחניון מלא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא נוהג במהירויות מופרזות או עושה שטויות על הכביש, אבל יש סיבובים שאני נהנה לקחת מהר מהממוצע על הכביש, אני אוהב להאיץ מהר במקרים מסויימים. כשאני נוהג עם עם אמא שלי באוטו שלה וסיבובי המנוע מגיעים ל5000 אמא שלי מחייכת ואומרת לי "אתה קורע לי את האוטו!" - היא אומרת שאני נהג טוב וסומכת עלי בעיניים עצומות.

בהחלט נח.

פורסם

יש שני סוגים של אנשים שנוסעים איתי-

אנשים שממש אוהבים לנסוע איתי

אנשים שאין להם ברירה ונוסעים איתי

הסוג השני בדרך כלל מאוד מפוחד. מאיזשהי סיבה

פורסם

אחרי כל נסיעה אני צריך לפתוח את התא מטען ולהוציא את הסאב מהפינה שהוא התגלגל אליה

הידית מעל החלון ליד הנהג כבר מזמן לא קיימת, ובכלל בדרך כלל אני נוסע רגוע. למרות שבפעם האחרונה שחבר התלונן שאני נוסע לאט מידי הוא הגיע למצב שהוא דפק את הראש בחלון אז...:twisted:

ובכלל זה תמיד משעשע לסחוט מאנשים צרחות פחד בטונים לא מובנים.

באופן כללי אנשים מאוד מתקשים להבין למה אני מתעקש שהרבה יותר בטיחותי להתקדם 10 קמ"ש יותר מהר משאר הרכבים על הכביש.

פורסם

אצלי יש בעיה של שיוט, זה אוטו ששט (ספינה לא? :)) אז לפעמים לא בא לי לבלום אותו גם אם אני מתקרב קצת (יותר מידי) לרכב מלפנים, ואז אם אשתי ברכב זה מין כזה:

אשתי: אתה מפחיד אותי, אני מרגישה כאילו אני נוהגת!

אני: עזבי נו, שיוט שיוט...

אשתי: שיוט שיוט רק תזהר שלא תשייט לתוך איזה בגאז' בטעות

:lol:

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מאבא שלי אין שום טענות והוא אומר שאני נוהג "בסדר גמור". רק בשביל הפרוטוקול הוא היה נהג משאיות במשך שנים (כנ"ל לגבי אבא שלו..).

אמא שלי אומרת שאני בין הנהגים היותר טובים שהיא מכירה ושאין לה בעיה להיות איתי באוטו בעיניים עצומות.

רק כשאני איתה באוטו אני כולי בלחץ, היא נוהגת כמו משוגעת אבל מכירה כל פיפס באוטו ובסה"כ לעולם לא עשתה תאונה. אבי לימד אותה לנהוג ד"א.

ולגבי... יש לי מצבי רוח. לפעמים אני יכול לנסוע בנתיב הימני בכביש מהיר על 80 קמ"ש ולהקשיב ל Scorpions. עד שפתאום נכנס איזה שיר כסאח ישן של מטאליקה ואז משתנה לי מצב הרוח..:twisted:

אבל בעקרון לרוב אני נוסע איזה 110 עם גיחה פה ושם ל 140 כשאני תופס טרמפ על איזה בחור נחמד עם רכב חברה.

אני נוהג ברוגע ובזהירות עד שזה מגיע לסיבובים... לסיבובים אני נכנס ממש מהר, ממש מושך את היכולת של הרכב (על גבול הטעם הטוב, כלומר, בלי לבטל את ה ESP/ESC וכו'). חבר שלי אמר לי שלהיות איתי באוטו זה "כמו להיות ברכבת הרים". זה היה אחרי שנכנסתי ב 50 קמ"ש לכיכר (עם שדה ראייה עצום) ועשיתי שם שני סיבובים :-D. דווקא משעשע.

.Your average Notepad

פורסם

מביא את הרכב שלי לגבולות שלו בכל יום נתון....

אחרים קוראים לזה משוגע :lol:

אמא שלי לא אוהב לנסוע איתי בכלל, היא מעדיפה שאני אתן למישהו אחר,

ולא שזה באמת קורה... ואז אני עובר למוד רגוע.

אבל מצד שני החברים המשוגעים שלי מאוד אוהבים לנסוע איתי...

אבל גם להם אני גורם לפעמים כמעט להשתין בתחתונים ואני במבט של "אבל מה עשיתי?"

אגב, אני אישית לא סובל להיות כנוסע כשמישהו מתפרע,

מאוד קשה לי לסמוך על מישהו אחר כשזה מגיע לנהיגה יותר מהנורמה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

חברים שלי לא מעירים הערות כי זה חברים ואין להם בעיה עם הנהיגה שלי, עכשיו שזה מגיעה לחברה שלי זה כבר סיפור אחר...

כל עקיפה\לחיצה על דוושת שמעלה קצת את הסקלה וגורמת למנוע לזעוק קצת מבחינתה מסמנת תאונה ששנינו נסיים בבית לווינשטיין בגללה, ומתחילה לצעוק וליילל ופעם אפילו איימה לשלול ממני זכויות במיטה אם אני לא יסע במהירות החוקית בערב אחד שהיינו בדרך הביתה בדרך מת''א והיה כביש ריק שקרץ לי מאוד =(.

מה אני יגיד לכם? זה עובד החרא הזה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אבא שלי שונא ממש שאני נכנס לסיבובים הוא טוען שאני נוסע ממש מהר בהם. צרפתיה אוחזת לא תסתובב מהר?.

כשאמא שלי שומעת את הרכב עולה את 2,800 סל"ד זה כבר מתחיל עם רבי שמעון בר יוחאי ושמע ישראל, מתווספת לזה אחיזה חזקה בידית נוסע מעל הראש וכל זה שאני מעביר לשלישי בעיר ונוסע על 50.

חבר של אחותי לא מפחד לנסוע אותי, החברים האחרים מקנאים בכל פעם מחדש באחיזה.

כשאני עם אוטו מלא ולא בטיול נהיגה, אני שם דגש זהירות, נוסע 100 בעצלתיים בימני ונמנע מכל הבקשות המעצבנות של זה מהר מדי,אולי תנמיך את המוזיקה, המזגן חזק מדי ושאר בקשות מעצבנות.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...