Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשטח, מפחדים ליסוע איתי

בכביש, בת הזוג לשעבר אהבה ליסוע איתי, היא הייתה יושבת במושב האמצעי כדי להיות צמידה אלי, לפעמים

סתם ישבה בניחותא על הספסל העצום, היא אהבה לטייל איתי, היא הייתה עובדת חצי משרה

והיו ימים שלמים שהיא הייתה נוסעת איתי, בגדול היא אהבה את הנסיעה שלי, כשהגעתי לשטח היא קיבלה בחילה,

כי תכל"ס אני לא נוסע מהר, לא עובר את ה2000 סל"ד נותן לרכב לעבוד רגוע,

זה הכיף שלי בו,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איתי לא הרבה אוהבים לנסוע, מהסיבה הפשוטה שהרכב קשיח ואין בו מזגן. מפונקים :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אצלי,מפאת גילי המופלג זה מתחלק שתי תקופות. בצעירותי, נוהג כמו שומאכר. כולם פחדו ונאחזו בכל ידית אפשרית, אבל מעולם לא עשיתי תאונה, אפילו לא שריטה. היום, בעיקר בגלל מחירי הדלק, נוסע סופר רגוע.אפילו אשתי מתלוננת על הזחילה. רק לעיתים נדירות כשאני מאוד ממהר, אני חוזר לסורי.

אשתי אוהבת שאני נוהג במקומה וסומכת עלי לגמרי, חוץ מכמה הערות של פולניה..

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

בפעם הראשונה שנכנסתי לרכב אחרי שעברתי טסט, כשעוד לא ידעתי לנהוג בכלל אבא שלי אמר לי: יש לי הרבה מה ללמד אותך איך לנהוג.........(אני כבר בסרטים של הרצאות ארוכות והקלאץ' מתחיל לקרוץ לי..) תן כבוד למשטרה!

הנהיגה כיום בהתאם למרות שעדיין אף אחד לא התלונן על הנהיגה שלי. (אולי זה כי קצת קשה לעשות שטויות רציניות ברכב שלי)

פורסם

עודני נהג חדש...אז...מבחינת החברים אני נהג מצוין,לפעמים יש לי קצת פלפל בנהיגה אבל הם נהנים מזה בסה"כ...

מבחינת אמא אני חולה נפש,מבחינת אבא אני מגזים קצת אבל נוסע יפה מאוד ומחושב...

מבחינת החברה אני מיכאל שומאכר :wink:

פורסם

מעניין מה היו התגובות של אנשים פה אם הם לא היו מפחדים שיסקלו אותם באבנים כשהם מודים שהם נוסעים מהר.

Way down the lane away, Living for another day

פורסם

רשימה די ארוכה:

אבא - חושב שאני נוהג טוב בסך הכול, מתמרן טוב בין התנועה, בסך הכול משרה עליו מספיק רוגע בזמן נהיגה.

אמא - פחות או יותר כמו אבא, אבל חושבת שתפסתי קצת יותר מדי בטחון על הכביש (אולי צברתי ניסיון וזה נותן יותר בטחון?)

אחותי - שאני נהג עצבני, למרות שאני לא כזה, אבל אין משהו יותר מציק מרכב שנוסע 30 קמ"ש בנתיב שמאלי (כביש של 60 קמ"ש), כשיש מאחורייך רכב שנדבק לך לתחת ואתה גם לא יכול לחזור לימין או משהו.

חברים - יש ויש. הרוב אוהבים את הנהיגה שלי (וגם ההורים שלהם), כי אני נוהג רגוע. חוץ מאיזה חבר או שניים שאוהבים להתפרע ולא מתאים להם שאני נוהג רגוע.

סבתא/סבא/דודים - כמו אבא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אבא - הבחור שבוטח רק בנהיגה של עצמו ומנתהג כאילו כל הנהגים הקיימים חסרי מושג בסיסי בנהיגה. בוטח בנהיגה שלי לחלוטין ולמעשה מבקש ממני לנהוג ברוב הזמן. זה אחרי הרבה הוכחה עצמית שהייתי צריך לעשות.

חברים - כולם יודעים שאני הנהג המתון ביותר והכי פחות דפוק וגם הכי מיומן.

זה בערך מה שאנחנו חושבים עליי. וזה לא כי עשיתי מיצג שליטה ברכב עם קונוסים וכביש משובש, פשוט כי אני נוהג רגוע ומתון וזה משרה ביטחון על הנוסעים ברכב. לאורך זמן זה נתפס כמיומנות נהיגה ואת הנהג הרגוע תופסים כנהג שהוא אחד עם הרכב שלו.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אמא שלי מגדירה אותי בתור נהג מופרע. בעירוני אני משתדל לנהוג לאט אבל תמיד איכשהו אני מגיע למצב שבו אני סוחט את הרכב בגבול הטעם הטוב .

אבא שלי, בואו נגיד ככה, שלא מכיר את הנהיגה שלי כי הוא לא אוהב שמישהו אחר נוהג ברכב כשהוא נמצא. חייב לנהוג בעצמו.

בבין עירוני המינימום שלי זה 130 קמ"ש . רוב הנסיעות שלי בכביש 6 אז ...

חברים אין להם בעיות כאלה ואחרות. אחד נוהג על צרפתייה גודשת [בנייה עצמית] ואחד על A3 משופרת. יוצא שהם נהנים מנהיגה מהירה.

מה שכן, אני לא סומך על אף אחד. אני משתדל לנסוע כמה שפחות עם חברים ברכבים שלהם כי אני סומך רק על עצמי מאחורי ההגה.

שונא גזענים !.

פורסם

מה שכן, אני לא סומך על אף אחד. אני משתדל לנסוע כמה שפחות עם חברים ברכבים שלהם כי אני סומך רק על עצמי מאחורי ההגה.

כנ"ל. הנהג היחידי שאני יכול לסמוך עליו ב 100% זה אבא שלי. אני יודע שאמא שלי נהגת טובה אבל מסיבה לא ברורה אני מפחד להיות איתה באוטו, היא נוסעת כמו נהגת ראלי משוגעת. וזהו. לא סומך על אף אחד חוץ מעל עצמי.

.Your average Notepad

• תוכן חדש...