Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Panasonic , Infinity , Rockford , Concord - ציוד כמעט חדש.

avishu
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן -

מפרסם את הציוד למכירה עקב רצון להשתדרג.

רדיודיסק Panasonic cqc7703w -

מגבר פנימי חזק - 70W X 4 - בפועל על פי תעודת לידה - 33W RMS X 4.

תצוגה צבעונית , AUX אחורי , PREOUT 5V , שלושה מצבי הטיה לפאנל , פאנל נשלף - תמיכה במוצרי אפל עם כבל מתאים.

CQ-C7703-L.jpg

הרדיו דיסק נקנה לפני חודש - יש קבלה.

600 ש"ח.

קומפוננט Infinity Reference 6530cs - קומפוננט 6.5 אינצ' עם יכולת ספיגה של 90W RMS.

37863.jpg

נקנה יחד עם הרדיו דיסק - יש קבלה.

ימכר ב550 ש"ח.

סאבוופר 12 אינצ' של רוקפורד - Punch 2 - P2D412 - סליל אחד של 4 אוהם - יכולת ספיגה של 250W RMS - מגיע עם תיבת פורט.

נקנה לפני חצי שנה לערך - לא נוצל בכלל - אני יותר אוהב סאב שמשתלב עם המוזיקה ולא סתם להרעיד את האוטו ולכן לא נוצל במלוא יכולתו.

RockfordFosgate_P2D412.jpg

ימכר ב550 ש"ח ביחד עם התיבה.

לסיום ,

מגבר CONCORD יחסית ישן - 4 ערוצים עם אפשרות לגישור לסאב.

מצויין למי שרוצה לנצל את רוב היכולות של 6X9 שלו למשל.

שם הדגם - 4400GT - כלומר מוערך 100W לערוץ - מאמין שבאיזור ה50W RMS לערוץ.

208_147_81ae26d6-cbf6-4af2-9.JPG

150 ש"ח בלבד - גמיש בנושא שלו.

אני מרמלה , מגיע כל יום לאיזור תל השומר מה שאומר - יהוד , אור יהודה , קריית אונו , רמת גן והערים הסובבות.

זמין כל היום - לא להתקשר! שלחו SMS וציינו את שם המוצר שאתם מעוניינים בו ואני אחזור אליכם.

אפס חמש אפס שתיים חמש תשע אפס שתיים שתיים ארבע או הודעה פרטית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...