Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים תרגעו!!

אין טעם להגיע לעצבים ו/או זלזול הדדי כזה.

אני מציע סולחה כולל במבה וקולה על חשבוני :-D

ופותח השרשור,אני לא חושב שיש למה להמשיך הדברות עם החברה בפליקס,הרכב נמכר וחבל על כל שניה שאתה לא בחיפושים אחר רכב חדש!

אני לא חושב שלאף אחד כאן יש מספיק חומר בכדי לקבוע מי אשם ומי לא אבל בסה״כ אף צד לא נפגע כלכלית (לא בצורה נראית לעין) אז להגיע לבתי משפט:?

ולנציג מפליקס,אני מבין את הניסוח התוקפני אבל הייתי שומר אותו לעצמי, לפחות על דפי הפורום הייתי מתנסח הצורה יותר שירותית,בכל זאת אדם שהביעה התעניינות ברכישת מוצר שאתה מספק וסתימת פיות + הזמנות מרומזות לבתי משפט מיותרות לחלוטין.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואין טעם להתדיין מתי יינעל - לא יינעל הדיון, וכבר הסברתי למה. אי אפשר לזרוק פצצה ולהעלם. פתח מי שפתח שרשור, יישאר השרשור עומד, למען יוכלו הצדדים להגיב חופשי.

דיונים נועלים כשהם לא רלוונטים.

נו......... עדיין רלוונטי?

אז מה היה לנו כאן?

אחד שטוען, אבל מסרב לספק ראיות (כי פה זה לא בית משפט!)

אחד שהגיב לאקונית.

אחד שכינה את חברו שקרן, אחד רמאי, אחד שרלטן.

אם אפשר היה ללכת מכות גם זה היה קורה פה.

בלי סריקה של זכרון הדברים הכל בלבולי ביצים.

רוצה? תסרוק ונדון לא רוצה? הנושא מיצה את עצמו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לכל העונים תודה רבה ולהלן הבהרות.

מסכים אני עם ההערה לגבי הכותרת שיכולה להשתמע לא נכון ואכן לא הייתה כוונה כזו בדברי ועל כך סליחה.

הרכב היה בשימוש משרד המכירות לצרכי הדגמה. בפועל הרכב היה רשום על שם אחד ממנהלי החברה (לא אנקוב בשמות

) ושמו הוא זה שהופיע על ההסכם.

ההסכם הינו בסיס ומצהיר כי צד ב' קונה בזה רכב מספר - פרטי הרכב - ובמחיר נקוב.

בזמן חתימת זכרון הדברים נמסרה גם המחאה על חלק מסכום הרכישה. עקב כך שהעסקה נעשתה ביום שישי מנהל המכירות לא הצליח לאתר אנשי הנהלת חשבונות ולתת לנו חשבונית כנגד ולכן ביקש שנשמור עד יום ראשון ונחזור עמה. בסופו של דבר ולאחר שהתיעץ עם אחד המנהלים אישר כי אין צורך להגיע ביום ראשון עם ההמחאה והכל תקף גם כך.

אני אדם רגיל אשר חשב שפעל בצורה סבירה והתאכזב. אין לי כל אינטרס להשמיץ ואם מישהוא מרגיש מושמץ אז סליחה מראש.

תודה רבה על התיחסותכם ושנה טובה

בהיבט המשפטי, תיבחן סוגיית הכוונה- האם בוצע אקט המעיד על כוונת 2 הצדדים לממש את החוזה.

מכיוון שבפועל אין בידך ראייה לכוונת הצד המוכר [חן/קבלה], הינך תלוי ועומד ברצון-הטוב של הצד הנתבע [יאשר/יכחיש את דבריך], מצב שלכל הדיעות אינו "בריא"..עצם קיומו של מסמך זכרון-הדברים, גם בהיותו חתום ע"י 2 המדדים, אינו מספיק.

היה ותצלח מכשול זה, תיבחן סוגיית "פיצוי בגין הסתלקות אחד מהצדדים מהעיסקה". מכיוון שלעיתים זכרון-דברים אינו ערוך ע"י 2 צדדים משפטנים, ניסוח סעיף זה, ייתכן שלוקה בחסר.

לדוגמא- הסעיף מנוסח חד-צדדית, קרי בהסתלק הרוכש מהעיסקה תחולט המקדמה, לעומת- בהסתלק המוכר מהעיסקה תוחזר המיקדמה לרוכש ותו-לאו.

עצתי לך- בחן זאת בטרם פנייתך לערכאות משפטיות.

פורסם
רוצה? תסרוק ונדון לא רוצה? הנושא מיצה את עצמו.

בכלל לא.

פותח השרשור שאל מה לעשות.

ברמה המעשית, אני אומר - כלום.

הלך הרכב וחבל על הזמן.

ברמה האנושית, אם היו עושים לי מה שהוא טוען שעשו לו, הייתי קודם כל מגיע למקום, כדי לראות את מי ששיקר לי בלבן של העיניים, ושיישקר בפרצוף. לאחר מכן הייתי פונה לממונים עליו, ורואה מה יש להם לאמר וכיצד הם פותרים את הבעיה (כמובן שמקליט הכל).

אם זה לא היה עוזר להוציא אותי מרוצה, העניין הופך כבר לסוגייה של נקמה, ואז כל אחד ועם כמה זמן פנוי שעומד לרשותו וכמה חשק יש לו לבלות בית משפט (אולי לתביעות קטנות), בהפצת עובדות המקרה בפורומים, פנייה לאיגוד המוסכים, גורמי צרכנות, צ'מפיון מוטורס, עיתונות וכו'.

לבית משפט לא הייתי הולך, חבל על הכסף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מסכים לגמרי עם מה שכתבת.

אני חושב שהפורום עשה את שלו.

פליקס טועים אם הם חושבים שאדישות למה שהועלה כאן תועיל להם.

זה לא אומר שאין להם בכיס קלף מנצח. רק שלפי מה שהועלה כאן עד כה הם בפיגור במשחק...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

רבותי - צר לי, אך אינני מבין את התנהלות שני הצדדים.

נכון - בשנים האחרונות האוניברסיטאות מכשירות הרבה יותר מדי עורכי דין - ואולי בגלל זה כל התנהלות בין שני אנשים / ישויות כשצד אחד מאוכזב מהתנהלות הצד השני - ישר מאיימים בתביעה משפטית.

לפותח השרשור - לא ברור לי מה אתה רוצה להשיג. את הרכב כבר מכרו - מה אתה מחפש נקמה? להרוויח כמה שקלים? שוק הרכב היום הוא של קונים, ובמהרה תמצא את מבוקשך במקום אחר. דו שיח אפקטיבי לא מנהלים באינטרנט, אם רוצים להשיג משהו עושים זאת פנים אל פנים.

לסמנכ"ל פליקס - כבר היו שירשורים דומים שנגמרו הרבה יותר טוב. פותח השרשור הוא לקוח פונטציאלי, ואולי היית יכול למצוא לו חלופה ולתת לו פיצוי בצורת טיפול חינם או כיסוי דקורטיבי להגה. התגובה של "תתבע אותי" גם אם אתה צודק והוא טועה היא קצת מתנשאת לטעמי. תגובה כמו "נראה כי אולי נפלה פה אי הבנה, נשמח לעזור ללקוח במציאת רכב אחר לשביעות רצונו" היתה יכולה להועיל לשני הצדדים הרבה יותר.

שורה תחתונה (לשני הצדדים): אל תהיה צודק - תהיה חכם.

ולפותח השרשור: דפדף הלאה, חבל על הזמן והאנרגיות השליליות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נשבע שקראתי את כל חמשת העמודים בשרשור זה, ועכשיו אני מביע את דעתי.

כשיגיע זמני לרכוש רכב חדש מקבוצת VAG, הדבר האחרון שאעשה הוא להגיע לפליקס.

ואם יישאל לעצתי חבר או בן משפחה? אספר לו את מה שאמר סמנכל הקבוצה בפורום ואמליץ להתרחק.

מר אבי וייזל,

עד כה עקבתי אחרי הודעותיך בפורום וסבור הייתי כי הינך איש מקצוע אינטליגנט. כעת אני סבור ההפך. אני חושב שלמדת את השיעור הזה בחייך, אבל אחזור עליו בכל זאת. הצלחה של עסק מבוססת על המוניטין שלו, וזה האחרון נבנה מפה לאוזן. דבר זה נכון שבעתיים במדינה קטנה כמו שלנו.

אני באמת צריך להמשיך?

התגובה השנייה שלך לא עומדת בסטנדרטים של נותני שירות שעברו את גיל 15.

פורסם
רבותי - צר לי, אך אינני מבין את התנהלות שני הצדדים.

נכון - בשנים האחרונות האוניברסיטאות מכשירות הרבה יותר מדי עורכי דין - ואולי בגלל זה כל התנהלות בין שני אנשים / ישויות כשצד אחד מאוכזב מהתנהלות הצד השני - ישר מאיימים בתביעה משפטית.

לפותח השרשור - לא ברור לי מה אתה רוצה להשיג. את הרכב כבר מכרו - מה אתה מחפש נקמה? להרוויח כמה שקלים? שוק הרכב היום הוא של קונים, ובמהרה תמצא את מבוקשך במקום אחר. דו שיח אפקטיבי לא מנהלים באינטרנט, אם רוצים להשיג משהו עושים זאת פנים אל פנים.

לסמנכ"ל פליקס - כבר היו שירשורים דומים שנגמרו הרבה יותר טוב. פותח השרשור הוא לקוח פונטציאלי, ואולי היית יכול למצוא לו חלופה ולתת לו פיצוי בצורת טיפול חינם או כיסוי דקורטיבי להגה. התגובה של "תתבע אותי" גם אם אתה צודק והוא טועה היא קצת מתנשאת לטעמי. תגובה כמו "נראה כי אולי נפלה פה אי הבנה, נשמח לעזור ללקוח במציאת רכב אחר לשביעות רצונו" היתה יכולה להועיל לשני הצדדים הרבה יותר.

שורה תחתונה (לשני הצדדים): אל תהיה צודק - תהיה חכם.

ולפותח השרשור: דפדף הלאה, חבל על הזמן והאנרגיות השליליות.

מסכים עם רוב הדברים הללו.

אבל - אולי פותח השרשור מחפש מעט יושר/יושרה (בהנחה והוא צודק בטענותיו, אינני יודע). לא חייב נקמה או כסף, רק מעט יחס אוהד עד כמה שניתן (מצד פליקס) בהתחשב במצב הנתון.

אשר לפליקס - באם צודק הלקוח או לא - התגובה של סמנכ"ל פליקס רק הרחיקה את פותח השרשור (לדעתי) מלהיות לקוח של פליקס בעתיד וחבל (ואולי גם עוד כמה אחרים).

שוב - זה לאור מה שאנו יודעים (כי לא הובאו בפנינו כל הנתונים).

alfa 156 2.5.

פורסם

לפותח השרשור - גם אני חושב שתביעה פה היא בעיקר בזבוז של זמן מול גוף שכבר הראה את פניו האמיתיים בנושא זה בשרשור, אבל הנה 2 סנט בחינם ;-) :

בישראל, צריך להוכיח נזק. לכן נשאל, היכן הנזק שלך? אכיפה של ההסכם לא תוכל לקבל כי הרכב כבר נמכר ולא סביר שיחייבו את הבעלים החדש להעבירו אליך, מה גם שאני בספק אם תרצה את זה. הנזק שלך הוא אולי בכך שיכולת לקנות את הרכב משנתון XX במחיר נמוך מהמחירון. אמנם, יתכן וההפרש מהותי, אך שים לב שהמחירון שיילקח הוא זה שרלבנטי לרכבים ששימשו כרכבי הדגמה.

אני די משוכנע שהחמצת (שלא באשמתך לפי הנתונים שמסרת) עסקה שנראתה לך טובה (לכשעצמי לא הייתי רוכש כזה רכב, אבל זה עניין אחר). טעויות קורות, גם אצל פליקס, וכפי שכבר כתבתי, לו הם היו מתנצלים ומעניקים איזה שי קטן, הייתי אומר לך להמשיך הלאה בעזרתם. אבל לאור תגובתם - בהנחה שמה שכתבת כולו נכון - הייתי ממשיך הלאה רק כמובן שוכח מקיומם לגבי הרכבים הבאים שלי. יש עוד מוסכים מורשים של VW, ואחד אפילו מאוד קרוב אליהם, שזוכה לשבחים מחברי הפורום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

טוב, אחרי שקראתי את כל השרשור הנה השנקל שלי.

למר וייזל: אמנם אני לא לקוח של צ'מפיון, אך דעתי האישית אחרי שקראתי את התגובה שלך מסתכמת בכך שאני גם לא ארצה להיות אפילו אם תשלמו לי. כאשר לקוח (לטענתו) חותם על זכרון דברים, ומתברר שהרכב נמכר וחלק מהתשובה שלך מתחילה באיום מרומז של "הכותרת היא לכאורה בגדר לשון הרע" ולאחר מכן הופכת ל"נשמח להיפגש עם הפונה במשרדינו, או לחילופין על פי בחירתו, בבית משפט.", זה רק אומר דבר אחד-שיש אצלכם פאק רציני שם בהבנה של שירות לקוחות מהו ושמבחינתכם אין לכם בעיה להתיש את הלקוח בבית המשפט-גם אם יש סיכוי קטן שהוא צודק ואתם טועים. אני לא רוצה לחשוב איזה ויה דולורוזה עוברים הלקוחות שכן רכשו מכם רכב עם יחס מגעיל שכזה.

השרשור הזה נקרא ע"י אלפי אנשים שרואים שחור על גבי לבן יחס של סמנכ"ל קבוצה ללקוח-דהיינו, לא בורג קטן במערכת כגון סוכן מכירות או מנהל מוסך אלא מנהל בכיר שאמור להוות דוגמה להתנהלות תקינה.

בניגוד למה שאולי צ'מפיון חושבים (על פי התלונות שהצטברו כאן בפורום)-האנשים האלו לא טיפשים והם יודעים שהיחס מחלחל כלפי מטה. אני בטוח שעקב התגובה המתנשאת שלך הפסדתם כאן לא מעט לקוחות והאמת היא שאין לכם את מי להאשים חוץ מעצמכם.

פותח השרשור-אני רואה שחזרת כדי לעדכן אותנו. מדבריך אני מבין שיש ברשותך את זכרון הדברים, אך אינך מתכוון להלחם בטחנת הרוח שקוראים לה "צ'מפיון". תכל'ס? אני מייעץ לך להגיד תודה שלמדת לקח מוקדם לא להתקרב לצ'מפיון עוד לפני רכישת רכב כלשהו מהם בגלל היחס של גורמים כאלו ואחרים שם. מצא לך רכב אחר מיבואן שכן מכבד את לקוחותיו ורכוש ממנו רכב בראש שקט בידיעה שהוא לא עבר את ה"גנג בנג" (סחתיין fangio :lol:) הסטנדרטי כרכב הדגמה.

לגבי ההתנהלות של falou והנסיך-ובכן, פה הקדחתם את התבשיל ושניכם הגבתם בצורה חסרת פרופורציות. אין שום סיבה לאיים על משתמש בהרחקה מהפורום בצורה פומבית שכזו ועוד לכנות אותו שקרן מנוול (לא ראיתי שהמשתמש פנה בצורה פומבית שכזו!), ואני חושב שהדבר נכתב ב"עידנא דריתחא". יחד עם זאת, ביקורת על אופיו של מנהל כזה או אחר ראוי שתיעשה בהודעות פרטיות ולא מעל דפי הפורום. עכשיו תלחצו ידיים ותשלימו :wink:

פורסם

לגבי ההתנהלות של falou והנסיך-ובכן, פה הקדחתם את התבשיל ושניכם הגבתם בצורה חסרת פרופורציות. אין שום סיבה לאיים על משתמש בהרחקה מהפורום בצורה פומבית שכזו ועוד לכנות אותו שקרן מנוול (לא ראיתי שהמשתמש פנה בצורה פומבית שכזו!), ואני חושב שהדבר נכתב ב"עידנא דריתחא". יחד עם זאת, ביקורת על אופיו של מנהל כזה או אחר ראוי שתיעשה בהודעות פרטיות ולא מעל דפי הפורום. עכשיו תלחצו ידיים ותשלימו :wink:

הוא שקרן והוא הורחק.

1. אני לא פתחתי את הדיון פומבית, אני הגבתי פומבית.

2. מדובר בשקר. אין לי שום קשר להתנהלות העסקית של הפורום מול ספונסרים, ואין הוראות לגבי עריכת תכנים לטובתם. בניגוד לשקרן, לי יש גם פרוטוקולים מפורום המנהלים הסגור לגבי ספונסרים בכלל והשרשור הנוכחי בפרט.

יותר מזה, לא כתבתי חצי מילה לטובת פליקס בשרשור. הדבר היחיד שגביתי זה את הלגיטימיות שחוסר מתן מענה פומבי. אני לא חושב שזה נכון שיווקית, אבל לא אני אלמד את מנהל השיווק של פליקס איך עובדים, ואני מבין את הסיבה להמנעות (זה מה שכל עו"ד יגיד לך לעשות. הם אוהבים לשחק במגרש שלהם).

לא בוצעה עריכה, לא נמחקו תגובות בעד או נגד, לא נסגר השרשור. הכל על פני השטח.

3. מדובר במעשה נבלה, כי לטעון שמישהו מקבל כסף ו/או טובות הנאה ולכן היושרה שלו מוטלת בספק, בלי שאין לך שמץ של הוכחה או הבנה איך הדברים מתנהלים בפועל ולהטיל בו דופי, זה מעשה שמאחוריו כוונת זדון. אם יש מישהו שחושב שהפורום ומנהליו (הלא מעטים) מוטים, שייקח את עצמו ויילך לפורום אח, ושיהיה לו בהצלחה.

הפורום הזה הוקם ונמצא כאן בגלל שאין בו ניהול מוטה פרסום או גוף תקשורת, והוא משוחרר מאינטרסים כאלו.

אם יש ספק, אין לי יותר ממושג קלוש איך הפורום מתנהל כלכלית, לא היה לי מגע ישיר עם ספונסר, לא הייתה פנייה אלי מפליקס, לא ישירה ולא עקיפה. כל מה שכתוב כאן זו דעתי.

בזה נסתיים העניין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם למישהו מהצדדים המעורבים יש משהו חשוב לחדש על הבמה הפומבית הוא מוזמן מוזמן לפנות אליי או לאחד המנהלים כדי להמשיך את הדיון המיותר הזה.

עד אז, חזל"ש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...