Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה היתי צריך קצת שקט, אז הטסתי את אישתי ואת חברה שלה לאוגנדה וטנזניה לכחודש שלם (כל החיסכון הלך), סתם את האמת זה היה החלום שלה, ואני לא יכולתי להצתרף בגלל לימודים ועבודה.

היא כמעט ולא צלמה בחיים שלה, הבאתי לה את הקנון 500D שלי אם זוג עדשות, העברתי לה קורס מזורז של כיומיים ואלו התוצאות.

חלק מהתמונות נערכו טיפה בlightroom

IMG_6667.jpg

IMG_6679.jpg

IMG_6740.jpg

IMG_7012.jpg

e.jpg

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מילא לא צילמה מכוניות, איפה האבטיח?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חח תודה, לצערי לא היה להם אבטיח בנמצא :S, שיט המצלמה לא נהרסה :evil:

אבל אחרי שהיא ראתה שהולך לה טוב אם המצלמה היא השתכנעה שאני צריך אחת יותר טובה שיהיה לה מה לקחת לטיול הבא :evil:

המצלמה הבאה שלי הולכת להיות הקנון 7D, את ה500D קיבלתי בחזרה מכוסה חול :roll:

פורסם

עשית הרבה קרופינג או שהקומפוזיציות שלה שלה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הכל שלה שלה שלה, חוץ מהמצלמה :lol:

הדבר היחיד שערכתי קצת הוא את ה"טמפרטורה" של הצבעים, היא עדין לא הגיעה לשלב של בחירת תאורה נכונה ומיקום נכון אם התאורה, אבל גם בזה לא היה לי יותר מדי מה להתעסק, אני היתי בהלם, כי ראיתי את התמונות שהיא צילמה בעבר, ואת התמונות שהיא צילמה עכשיו, אחרי יומיים קשים איתי שמלובים בהסברים ובמשמעת צבאית :lol:

הנה דוגמא לתמונה ללא עריכה בכלל

IMG_6726.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תמונות ממש מעולות! שווה לאשתך לבדוק עם נשיונל גאוגרפיק במידה ומחפשים שם עובדים :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה תודה, שמע אחרי סדרת התקלות ומעצורים של המצלמה (אמרתי כבר טירונות?) היא למדה איך לצלם, היא התלהבה מהתמונות אבל לא מלסחוב את המצלמה :twisted:, היא לא תעבוד שם גם בעד כל משכורת, היא אוהבת את המקצוע שלה משום מה (אחות ראשית במחלקה הפליאטיבית).

איזה חודש חופש בנצי, בזמן הזה עבדתי עד הערב, למדתי, נקתי, שיפצתי 2 שידות + התקנת אסלה חדשה, עבודות גינה

אמרתי לה אחרי המבחנים אני יוצא לחודש חופש :lol:

פורסם
אז הטסתי את אישתי ואת חברה שלה לאוגנדה וטנזניה לכחודש שלם

או שאתה טייס או שבן אדם, יש לך דיבור של ערס שוביניסט, אתה יודע, מאילה שמוציאים את האשה לבלות! :wink:

אפשר קצת יותר פרטים איפה צולמו הגורילות?

האם הטיול באוגנדה (שלא שקטה פוליטית) מפחיד לתייר המערבי הלבנבן?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...