Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו גרנד מוב, עליה בצריכת דלק אחרי ניקוי סעפת

אבישאול10
שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הוספתי גז למזגן במוסך מורשה דייהטסו בקריות , והאוטו קצת גימגם כשמזגן עבד , המוסכניק אמר לי שצריך לנקות את הסעפת, הוא פירק מיכסה שיש על הסעפת( איפה שרשום EFI) התיז לשם חומר ניקה עד שזה הבריק ממש, היו קצת בעיות להניע אחר כך אבל בסוף הנענו והאוטו עבד מצויין, נסעתי הביתה ואני רואה את המחוג של הדלק ממש צונח לאיטו ועד הבית ( 10 ק"מ) הולך לי רבע מיכל, מיד בדקתי אם אין נזילה , ואין, חזרתי למוסך הוא אמר שצינורות הואקום שלי יבשים ואולי גם חוטי הפלגים ישנים,בקיצור הוא לא מוצא מה הבעיה, יצאתי משם והחלפתי הכל ( האוטו נוסע רק 3000 ק"מ בשנה ) פלגים(גם הקודמים היו חדשים) פילטרים , חוטי הצתה,צינורות ואקום, שמן,פאקום חדש לסעפת דלק, וחיישן למדה על כל מקרה(לא לדאוג, לא השקעתי הרבה ,יש לי חברים במקומות הנכונים)

ועדיין האוטו שותה דלק

לפני ניקוי הסעפת היינו מגיעים עם האוטו ל550 ק"מ על מיכל מלא

עכשיו על מיכל דלק אנחנו עושים אולי 300 ק"מ

האוט לא מעשן, אין נזילה, הכל חדש , האוטו נוסע מצויין וחלק, אני משתגע

יש למישהו רעיון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב צורך יותר מידי דלק וזאת אעפ"י שאינך בודק כנראה בצורה נכונה את הצריכה.

300 ק"מ על מיכל מלא זה די מטורף.לפחות כצעד ראשון,מומלץ לגשת לאותו מוסך/מכון להזרקות דלק ולבצע בדיקת 4 גזים כדי שיוכלו לראות מה קורה בדיוק עם הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניראה שמה שהמוסך עשה זה ריסוס ספריי קרבורטורים לפתח בית המצערת שהרכב עובד שזה דבר שלא מומלץ לעשות ועם הכמויות שאתה מתאר שהוא ריסס יש מצב שנידפק חיישן חמצן או חס וחלילה נוצרה פגיעה לממיר הקטליטי. כמו שהציע קולאוטי כנס לבדיקת 4 גזים ומייד יעלו על הבעיה. חזור לעדכן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

הלכתי גם למוסך מורשה דייהטסו

בדקו גם 4 גזים, בדקו גם בדיקת חיישנים עם פלאג לאוטו, בדקו פלאגים, ונזילות דלק

הכל תקין,

והאוטו עדיין זולל דלק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...