Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מהעבודה קיבלתי תלושים לחג {500 ש"יח}

חשבתי לקנות בהם לפני עליית המחירים שמתוכננת אחרי החג דברים שיחזיקו זמן {אמרתם מלחמה בקיץ לא?}

אבל מה?

קמח? סוכר? קיטניות? כמה זמן עוף יכול לשרוד בהקפאה?

בסופר סל דיל במישור אדומים יש מחירי זנות {30אגורות לקילו עגבניות,כן שמעתם נכון-לא מוגבל בקנייה מעל כן מוגבל ל4 ק"ג לקנייה, 11 שקל לקילו שניצל- היה לפני שבועיים}

בלי קשר, אני ממליץ למי שגר קרוב וגם קצת רחוק לנסוע לסופר סל דיל במישור אדומים, עקב תחרות קשה מול רמי לוי ויינות ביתן יש מחירים מצויינים.

{ולא להתקרב לשוק מחנה יהודה שמשום מה היום כולם מכרו שם קילו שניצל ב55 שקל שבכל סופר זה עולה 30,מה נהיה?!}

תודה לעונים ולמייעצים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לפני שאתה רץ לקנות מזון בתלושים בדוק אם תקבל תמורה מלאה לערכם - בהרבה חנויות, בעיקר בחנויות הדיסקאונט הגדולות, התלושים מכובדים רק בכ-90% מערכם הנקוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קנה מה שאתה אוכל, אין טעם לאגור דברים שאין בכוונתך לצרוך.

הכול יעלה.

סוכר מחזיק מעמד עשרות שנים.

קמח מחזיק יפה שנה-שנתיים בתנאי שלא חדרו לתוכו עשים.

קטניות יבשות בסגנון חומוס ושות' - לנצח בערך.

בנוגע לשוק - עוד לא נתקלתי ב-55 ק"ג לשניצל, אתה בטוח? :shock:

בכל מקרה, בחגים לא תמצא אותי בשוק הזה, תמיד מפקיעים לקראת החגים.

אה, כן, ושלא תעז לקנות שם דבש, אחוז הזיופים מפחיד.

הדבש של שופרסל (מיוצר ע"י עמק חפר) בסדר גמור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כן הנס, מה שאתה שומע,

איטליז סימן טוב מוכר ב55 שקל לקילו שניצל {כנראה עשוי מתרנגולת בתולה}

וכל החנויות קצבים שלידו העלו גם את המחיר ל55-56 שקל.

כנראה ששוק מחנה יהודה הולך לצד המפונפן שלו ומעדיף חנויות בגדים מוזרות וארומה {וגם פתחו שם פיש & צ'יפס נחמד} והסוחרים מנסים את מזלם במחיר גבוה.

יכול להיות שזה באמת בגלל החג.

אבל אני מתכנן להיות בסופר סל דיל מישור אדומים בשני בבוקר, ואעדכן.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...