Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

ברשותי לנסר קלאסיק 2006.

ביום שישי האחרון ניגשתי להתניע את הרכב, אך הרכב לא הניע. היה סטרטר, אבל המנוע לא נדלק.

אחרי כמה שעות ניסיתי שוב, ואז הרכב הניע. מאז נסעתי איתו במוצאי שבת, ראשון בבוקר, ראשון אחר הצהרים, שני בבוקר ולמשך כל היום בלי שום בעיה.

אגב, ראשון בבוקר הייתי במוסך שאמר לי שזו נראית לו בעיית קודנית. עם או בלי קשר, אתמול גם שמתי אותו לטיפול במוסך שאני מכיר ברחובות. אתמול בערב הגעתי שוב הביתה (אני גר במושב ליד בית שמש) והחניתי אותו לרגע ליד המכולת. כשחזרתי - לא הניע. אחרי שעתיים חזרתי אליו - הניע. הבוקר - לא הניע. בנוסף, התיאורה הפנימית של האוטו (מחוונים וכו') קצת חלשה יותר מבד"כ, ואני מדבר על מה שקורה תוך כדי נסיעה.

לסיכום: בעיית הנעה, יש סטרטר, והיא קורה לסירוגין. בקשר לקודנית - ניסיתי להניע אחרי שלחצתי את הקוד ולפני כן. נראה שהקודנית הגיבה באופן רגיל. חוץ מזה הבנתי שבעיות קודנית הן בד"כ כשהיא בשמש הרבה זמן, ובמקרה שלי זה היה בלילה. בד"כ כשאני מניע בלי ללחוץ את הקוד האוטו מניע, ואז הקודנית מצפצפת. במקרה הזה, האוטו לא הניע כלל.

יש למישהו רעיון? לקחת אותו למוסך מורשה? יש סיכוי שזו בכל זאת בעיה בחשמל (והתאורה הפנימית מעידה על כך)?

תודה ויום טוב לכולם

פורסם

צריך לבדוק אם מדובר בבעיית דלק או בעיית ניצוץ. יש מצב שמדובר בבעייה של חיישן טמפרטורה. האם אתה שומע את המשאבה מייצרת לחץ ראשוני בסיבוב הסוויצ' ל ON גם שהוא לא מצליח להניע?

פורסם

כדאי לגשת תחילה לחשמלאי רכב לבדיקת טעינה של האלטרנטור (תאורה חלשה ומהבהבת).

כמובן, שיתכנו תקלות נוספות אבל בדוק תחילה את העניין הזה וחזור לעדכן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...