Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי כולם,

מבקשת המלצתכם לגבי קנית רכב (לא חדש) קטן אוט' שיסע לרוב בכביש בינעירוני לעבודה (כ-65 ק"מ ליום).

התקציב הוא בסביבות ה- 60K וזהו רכב ראשון שאני קונה (סטודנטית).

חשובות לי התכונות הבאות:

1. שיהיה חסכוני אך עם זאת שיהיה חזק בנסיעות הבינעירוניות ("השיוטים" של הקטנות הקלילות לא רלוונטי כאן)
  2. בטיחות מבחינה טכנית מכנית: כח צנטרפוגלי, סל"ד, האצות (אני נוטה להיות נהגת שודים)...
  3. מהנה לנהיגה: מושב גבוה, רדיו דיסק מובנה, נוחות בפתיחת חלונות אחוריים (לכן האלטו יורד)
  4. ירידת ערך נמוכה
  5. זיהום אויר נמוך

ברור לי שלא אוכל לקבל את כל מה שציינתי, אך שימו לב לשלושת הנקודות הראשונות שציינתי.

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק את סוזוקי סוויפט. בסכום כזה תוכלי למצוא מכונית ממודל 2008 או 2009 בערך, הדגם הקודם של הסוויפט שמגיע עם מנוע 1.5 ליטר חזק וזריז יחסית למכוניות אחרות בקבוצה (סעיף 1). הדגם המאובזר יותר של הסוויפט, דגם GLX, מגיע עם רדיו מקורי עם שליטה מההגה (סעיף 3), 4 כריות אוויר ו-4 חלונות חשמל (סעיף 2).

הרכב מאוד זריז על הכביש, נוסע מצוין גם בכבישים מהירים וצריכת הדלק שלו טובה אבל לא נמוכה כמו של האלטו. בסך הכל, נראה לי שמדובר ברכב שמאוד יכול להתאים לדרישות שכתבת כאן.

פורסם

לילך מה זה

"בטיחות מבחינה טכנית מכנית: כח צנטרפוגלי"?

אם תסעי הרבה במעגלים יהיה לך הרבה כח צנטריפוגלי

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אם אתה יכולה לוותר על רדיו דיסק מובנה,ניתן להוסיף עוד רכבים,למה דווקא את רוצה מובנה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכל המגיבים.

היום הלכתי לבדוק רכבים ועכשיו אני יודעת יותר למה לכוון ...

ניסיתי את הסוויפט והיא שקטה בנהיגה וגם יש לה זוית פרסה מרשים. מה שלא אהבתי אצלה זה את הישבה הנמוכה והחלונות הקטנים מאחורה. לעומת הספלאש הגבוהה שהישיבה בה נוחה מאוד, ממש כמו מלכה. גם החלונות האחוריים גדולים יותר.

מה דעתכם על הספלאש? האם תכונות הנהיגה עצמה דומה לסוויפט (סיבובים, מיסוך רעשים)?

ניסיתי את המאזדה 2 אך היא אינה ממסכת רעשי כביש.

כרגע הבנתי שאני מחפשת רכב קטן בדגש על ישיבה גבוהה. חשבתי גם על הסיריון, אבל הפסקת הייצור שלה תקשה את מכירתה.

yulianx, לגבי הרדיו דיסק המובנה- לא חייב, אך נוח מאוד שהשליטה היא מההגה.

פורסם

נסי למצוא גרנדה פונטו בגירסת DYNAMIC,מאוד בטיחותית,יש שליטה על ההגה בגירסה הזאת,חיסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...