Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה סיפרו המדהים של איאקוקה- איאקוקה, הצלחה נוסח אמריקה. שמור בקנאות.

ניתן להחלפה בסיפרו השני המדהים בנדירותו.

אגב קרייזלר אירופאית, מישהו זוכר את ההורייזן?

הייתה מדהימה, כיום נדירה, אך יש אחת שמורה בקנאות. בהתנחלות.

נ.ב אלקס, הוא לא מנהל טוב, הוא מדהים.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן הצעה מדהימה.

מתייחס להחלפת הספרים המד...הימים

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מסכים עם ערן יבלונסקי בתיקון קטן- לא דיעה אחת מתפתחת, אלא שתיים שונות זו מזו.

וככל שהשרשור מיתפתח, יחריף הניגוד וכל איש יתבצר בעמדתו, מדהים.

ושתיהן מבוססות על אותו ידע, כלומר חוסר ידע.

בכל אופן, האם כבר ציינתי את הספר המדהים הקרב על הקולה מאת רוג'ר אנריקו נשיא פפסי קולה?

אני מוכן להחליף את הספר המדהים הזה תמורת סמרטפון סתמי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אומרים "אמריקאית" וישר מקבלים תגובות נאצה:lol:

לדעתי העיצוב הרבה יותר הולם משאר המכוניות החדשות. זה ממש לא דומה ליונדאי. ביונדאי הפנסים בולטים החוצה, מה שנותן לרכב מראה של צעצוע סיני, ושאר הרכב (ביונדאי) נראה כמו כרס של בחורה שמנה שמתכופפת להרים את הציפס מהרצפה.

רק שיביאו גרסה ידנית גם עם מחיר נורמלי של משפחתית!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נכון אמריקאיות הן זבל של מכוניות. אז שמע מה אני מציע, שימשיכו כולם לנהוג בקופסאות הפח שלהם ואני אמשיך לקנות כל כמה שנים אמריקאית בהמה בת 5 ב 40-50K. למרות שאין MP3 בדיסק, אין מחשב דרך, לוח השעונים בצבע ירוק של פעם, ובמקרה שלי אפילו אין שעון RPM (כן זה באמת מצחיק :lol:). רק תשאיר אותי עם המושבים בנוחות יותר מהספה בסלון, עם הרעש המופתי, המזגן המקפיא, בקרת השיוט, נהמת ה V6, טיפולים במחיר בדיחה (עצמאית כמובן) ואפילו דלק במחיר רצפה (תודות למערכת גז).

דרך אגב כדאי שתבדוק את עצמך, שברולט מאליבו זכה לא מזמן במכרז ככה שכל עובדי המדינה שאמורים לקבל רכב מהקבוצה הזו יקבלו מאליבו, לא חושב שזה דבר של מה בכך לאור מה שאמרת.

מעולה.

להלן התייחסותי:

1. אני אמשיך לנסוע בקופסת פח שלי. תזכיר לי ממה עשויה האמריקאית? עופרת יצוקה? אני לא זוכר שפרט לסוניק (וכל הכבוד להם) הם אי פעם הצטיינו באיזה מבחן ריסוק.

2. אז כמו שאמרת - האמריקאית שלך פחות מאובזרת מרכבים אחרים, המושבים לא תומכים (ספה בסלון זה מתאים לסלון), הרעש של מנוע ה-V6 נהדר. אבל הוא לא מיוחד לאמריקאיות. ב.מ.וו עם 6 צילנדרים עושה אחלה רעש. וגם המגזן והבקרת שיוט ברכבים אחרים עובדים יופי-צופי. טיפולים במחיר בדיחה עצמאית יש בכל רכב ואם גז עושה פלאים במנוע כזה אז תאר לעצמך מה יקרה במנוע שהוא באמת חסכוני, הא?

3. אני מוכן לבדוק את עצמי כל הזמן. מה הקשר בין הזכייה של רכב במכרז עובדי מדינה לבין היותו רכב טוב?! :roll::oops:

בוא נעשה דיל, אני יכול למצוא לך בכל קטגוריה לפחות 2 רכבים שעדיפים על רכב אמריקאי שתציג לי.

אפילו האמריקאים כבר לא מוכנים לקנות רכב אמריקאי. מה? כול העולם מפגרים? :?

הרי האמריקנים משתדלים להעלים כמה שיותר את כל הסמנים של רכב אמריקאי "קלאסי" - שהוא מנוע גדול ובזבזני, מושבים ומתלים רופסים. הם מנסים לחקות את שאר התעשייה. כרגע - לא בהצלחה יתרה.

ולא שאני פוסל את הדארט הזאתי. במחיר הנכון גם אני אשקול לרכוש אותה. 120 ל1.6T אוטומט מאובזרת כמו I35 מקבילה (ג'אנטים, סאנרוף וכו') - זה אחלה עסקה. 140-160 שכנראה יהיה המחיר שלה בפועל - ממש לא.

פורסם

nakamichi, הדעה שלך יותר קדומה מהדודג' דארט המקורית. הרי היום כל המכוניות דומות מאוד, רובן חולקות מכלולים, כולל שלדות, מנועים, גירים וכמובן - אלקטרוניקה.

גם אם כל העולם יעדיף X, אני עשוי להעדיף Y, וייתכן - אפילו מאותן סיבות שכל העולם העדיף את ה-X. האם זה קשור לטיב המוצר? לא בטוח. יש אופנות חולפות, יש משברים כלכליים, יש שוק פעיל.

אגב, הדבר היחידי שמדהים ברכב שבכותרת, זה השם שלו. חבל ששום דבר אחר לא נשאר.

dirty old man

need love too

פורסם

מעניין לראות כמה אנשים כאן מקובעים. אילו הסמל בחזית הרכב היה של אאודי או VW או משהו בסגנון התגובות היו ודאי אחרות. אני לא מכיר את הרכב, אך אין ספק שהעיצוב שלו לא רע. הקטילות נובעות בעיקר מהייחוס של הרכב.

פורסם
מה שהכי מדהים כאן היא הדיעה שמתפתחת לה על הרכב בלי שאף אחד אפילו ראה אותו במציאות שלא לדבר חס וחלילה על נהיגה בו:shock:

מצד אחד אתה צודק , ואני גם באמת בעד כל מי שמיעץ על רכישה חייב לנהוג במכונית שאותה הוא מיעד לחיוב או שלילה

מצד שני גם את בר רפאלי רובנו לא ראה במציאות אבל אני בטוח שחלקנו לפחות גם חושבים שהיא מדהימה.

פורסם
מעניין לראות כמה אנשים כאן מקובעים. אילו הסמל בחזית הרכב היה של אאודי או VW או משהו בסגנון התגובות היו ודאי אחרות. אני לא מכיר את הרכב, אך אין ספק שהעיצוב שלו לא רע. הקטילות נובעות בעיקר מהייחוס של הרכב.

הקטילה לא נובעת מייחוס הרכב, הוא דווקא לא רע - בגדול, ג'ולייטה סדאן עם עיצוב פנים סתמי וסמל אחר. הבעיה היא התלהבות מוגזמת של כל מי שחושב שזה רכב אמריקאי כמיטב המסורת, ועוד טוב בשל היותו כזה. רוב המגיבים לא משוכנעים שרכב אמריקאי מסורתי הוא טוב, וממילא לא משנה כי הדארט הנוכחית היא לא רכב אמריקאי מסורתי בכלל, אלא רכב אירופאי מודרני עם סמל אמריקאי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מצד אחד אתה צודק , ואני גם באמת בעד כל מי שמיעץ על רכישה חייב לנהוג במכונית שאותה הוא מיעד לחיוב או שלילה

מצד שני גם את בר רפאלי רובנו לא ראה במציאות אבל אני בטוח שחלקנו לפחות גם חושבים שהיא מדהימה.

מדהימה מבחינת מראה אולי (גם על זה אפשר להתווכח) אבל אף אחד פה לא חיי איתה תקופה ויכול לתת חוות דעת מדוייקת :-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש מצב שבארץ הוא בכלל לא ישווק כדודג' אלה לנצ'יה או אלפא או קרייזלר? או פיאט?

אגב r.k לא משנה לי שזה רכב אמריקאי או לא למרות שהעיצוב מיועד לשוק הזה

הרכב הזה יפה לדעתי.

פורסם

יכול להיות שאחרי נהיגה ברכב אני אחשוב שהוא "מדהים".

אבל בתמונות הוא ממש לא.

ובכל מקרה, זה מסוג העיצובים שלא פונים אלי.

לטעמי, יש לא מעט מקרים בהם העיצוב הוא גם רמז לאופי. ככה שהרפלקס המותנה שלי הוא לא להמשך לדארט הזו ולנסות אותה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...