Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים

ברשותי רנו קליאו B מנוע 1.4 דגם RT שנת 2000

לאחרונה אני והרכב סובלים הרבה מחום מנוע גבוהה מאוווד ונזילות מפקק מיכל העיבוי

אז ככה התחלתי בזה שהחלפתי מיים במערת + פקק למיכל העיבוי חדש {כנירא היה יותר מידי אוויר במערכת וכך נגרם כול הנזק}

אך בכול זאת המיים מתפרצים לאחר נסיעה של 5-10 דקות והחום מנוע מטפס עד הסוף

האם הלך אטם ראש מנוע או מכלולים בתוך המנוע

ניתן לציין שלא ראיתי "טחינה בשמן ובמיים" ואיין נזילות בצינורות הקירור

יש למישהו השארות:?::?: :?:

פורסם

העובדה, שהרכב התחמם עד הסוף לא מוסיפה לבריאות המנוע אבל זה לא אומר שבהכרח נפרץ אטם הראש/שיש נזק למנוע.

כצעד ראשון,יש לגרור את הרכב למכון רדיאטורים לבדיקת מערכת הקירור בלחץ ומשם להסיק מסקנות ולקבל תובנות.

המשך נסיעה עם הרכב במצבו בהחלט עלול להוביל להוצאה כספית לא קטנה וכואבת לכיס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

דרך אגב אתמול החלפתי זוג בולמים יש מצב שנפגע משאבת המיים על הדרך

כי כאשר אני פותח את מיכל העיבוי אני לא רואה שיש חזרה של ממים מהצינור

תודה לעוזרים

פורסם
דרך אגב אתמול החלפתי זוג בולמים יש מצב שנפגע משאבת המיים על הדרך

כי כאשר אני פותח את מיכל העיבוי אני לא רואה שיש חזרה של ממים מהצינור

תודה לעוזרים

איזה חזרה של מיים אתה מחפש לראות בדיוק? הרדיאטור אצלך ברכב הוא רדיאטור סגור והמילוי אליו נעשה דרך מיכל העיבוי אם אינני טועה כך שהמיפלס של נוזל הקירור צריך להיות קבוע.

פורסם

אני לא מבין כזה גדול אבל במיכל העיבוי יש 2 צינורות 1 תחתון של מילוי הרדיאטור וצינור עליון שהוא גם צינור ניקוז אוויר(יש עליו בורג הלן) שכשעקבתי אחריו פעם ראיתי שהוא מחזיר מיים למיכל העיבוי לא יודע מאיפה

פורסם

עם כול הניסויים האלה אתה או גורם לנזק חמור יותר ויותר או שכבר הרסת סופית.

ממליץ להגיע למוסך לבדיקה במהירות האפשרית.

להתייעץ בפורום זה טוב ויפה, אבל לא כשהמנוע מתחמם בצורה כזאת או לחילופין כשאין לך מושג מה אתה עושה

• תוכן חדש...