Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשלושת השבועות האחרונים, בשקט-בשקט, מתחת לאף - משהו קורה: התחלנו לעבוד באופן אינטנסיבי על החזרת הכשירות של הרום הזו. כמיטב המסורת של פיברקלאב, גויסו מספר חברים שבאו, שמו יד, תרמו לא מעט שעות ואת כל הלב על מנת לסייע. אז תודה לכל המסייעים והעוזרים.

ולעידכון עצמו: נגשנו לשיקום הזה שכל החלקים הדרושים נמצאים על המדף ומלאי גדול של חלקים אחרים (חלקי מתלה, למשל) שפורקו מתורמות איברים נמצאים בהישג יד, על מנת לקצר תהליכים. כך שבשורה התחתונה, עיקר העבודה היא ניקיון וצביעה והרכבת חלקים משופצים/צבועים שהוכנו מראש. כרגע אנו מתרכזים בניקיון השלדה וצביעתה וכן שיפוץ מערכת המתלים הקדמית והאחורית, החלפת מסרק הגה ושיפוץ מושלם של מערכת הבלימה. מהלכים אלו יבטיחו שמבחינה בטיחותית תהיה המכונית במצב הטוב ביותר האפשרי.

בשלב הבא, תהיה ההתעסקות עם מערכת החשמל. לפתור בעיות, להיפתר מחוטים מיותרים, להחליף מתגי מגבים/איתות וכן מתג אורות ראשי. כמובן שבין לבין יוחלפו הצמיגים, יורכב מיכל דלק וכן חלון אחורי. המטרה: להכין את המכונית לטסט, על מנת שיהיה אפשר לנסוע בה ולבחון את השימוש בה בתנאים יום-יומים. שלב הריפודים והצביעה יעשה לאחר יישור הקו ו-"יצוב" המכונית.

אני לא מוצא טעם להמשיך ולפרסם את מסע השיקום הזה בפירוט מדוקדק, כי... הוא חוזר על עצמו. הוא זהה לחלוטין לזה שעשיתי אני ולזה שעשו ועושים כאן אחרים. מצד שני, בסיום השיקום אני מבטיח להעלות תמונות בכדי שתוכלו להתרשם.

הנה שתיים, בכדי להבין את נקודת המוצא.

יולי 3 013.jpg

יולי 3 002.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...