Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת קרשים עם מרסס צבע חשמלי

avnerak
שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

האם ניתן להשתמש במרסס צבע חשמלי כמו זה למשל, על מנת לצבוע קרשים לצורך הקמת פרגולה?

האם שימוש במרסס צבע עדיף על מברשת?

האם הצבע (שכנראה הוא על בסיס שמן) לא יסתום את המכשיר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר שלו קצת גבוה.

שמעת אותי נכון...

להבנתי ניתן להשתמש בו לכל מטרת צביעה, כל עוד אתה מכין את התערובת של הצבע נכון.

עקרונית אני ממליץ לקנות דיזה באיכות סבירה בחנות ייעודית לכך, ולא להשתמש בזו שמגיעה עם המכשיר.

ממש לפני כמה ימים היה פה שירשור על המכשיר הזה, בצע חיפוש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צביעה על בסיס וטרנית/יאכט וארניש/בייצ או על בסיס צבע אטום? אם השני, לפני זה הייתי ממליץ סנדינג סילר. בכל מקרה בקשר לאקדח, לטען בחור נחמד מחנות ליד הבית ביחס למרסס הבסיסי של בוש (450~) הוא מושלם בדיוק בשביל כאלו דברים, אבל הוא לא מומלץ לצביעה נרחבת. אני מניח שהוולף יעבוד לך אבל לא בטוח עד איזה רמת גימור תוכל להגיע וכמה זמן הוא יחזיק. מה גם שבדרך כלל מדובר על און אוף, ללא שליטה בכמות הצבע שנדחפת החוצה

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קניתי את הבוש וזרקתי אותו אחרי חודש לפח, השתמשתי בהוראות לגבי הדילול, ופשוט כל פעם באמצע העבודה הוא היה נסתם, בפעם הרביעית אחרי שפתחתי אותו וניקיתי אותו הוא התחיל להשפריץ צבע לכל עבר, ומשחקים אם הדיזה לא עזרו בכלל

בקיצור, לא שווה את הכסף (שווה שהוא פועל, וגם אז לוקח לו הרבה זמן לכסות שטח אם צבע)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכל העונים.

מדובר על צביעת לוחות באורך כללי של 100 מטר (הלוחות הם בחתך של 5X15 ס"מ).

מבחינתי לצבוע עם מברשת יקח לי שעות על גבי שעות ואולי עם "יד שניה" הזמן יוכפל.

מבחינתי אם לי דברים אחרים לצבוע לכן אני מחפש מרסס זול.

האם הצביעה במרסס "מאפנן" תיתן לי צביעה יותר טובה מאשר במברשת ?

האם צביעה במרסס יותר מהירה מאשר במברשת?

ברווז,

ציינת לגבי דיזה, אפשר פרטים נוספים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דיזה היא החלק במרסס שבו יש את החור שנותן את דרגת הריסוס. הדיזה שמגיעה עם המכשיר היא פשוטה מאד, זולה מאד ולא שימושית מאד. בחנויות כלים ייעודיות (אספקה טכנית וכולי, לא הומו סנטר וגייס) ישנם דיזות איכותיות שגם יעשו משהו...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...