Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תצפה מפאסאט אוטומטית צריכת סולר קרובה לזו של מגאן DCI ידנית.

גם 5 שנים הפרש לא זניח.

תחזוקה של פאסאט תהיה לא יותר זולה מאשר של מגאן, כנראה יותר יקרה.

גיר אוטומטי של כל רכב מוקדם או מאוחר עובר שיפוץ, והגיר של פאסאט לא יוצא מן הכלל.

האמת, לא הבנתי מהתגובה שלך, האם פאסאט אוטומטית או ידנית.

גם אני חושב שמגאן יותר חדשה עדיפה, אבל אולי כדאי להיתעזר בסבלנות ולחפש מגאן כזאת עם פחות קילומטרים.

זה יכול לקחת כמה חודשים ואולי המחיר יהיה טיפה יותר גבוה, אבל שווה לשלם כמה אלפים יותר על רכב במצב יותר שמור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הפאסאט אוטומטית, הרעיון שאולי לקחת פאסאט מכיון שיש לי 4 ילדים אז חשבתי להתקין ספסל אחורי.

בגדול, 99% מהנסיעות שלי זה לבד לצורכי עבודה כך שהשיקול של החיסכון גדול מהשיקול של רכב מרווח...

בכל מקרה אני בודק אופציות דיזל נוספות כי לא מצאתי (כבר חודש!) רנו DCI עם קילומטראז' סביר ומטופלת כמו שצריך...

אמשיך לחפש :(

פורסם

אני יודע, דיברתי איתו מזמן והוא טען שהוא מכר, למרות שהמודעה נשארה ביד 2 ואפילו הוקפצה (אין לי מושג למה...)

תודה על הרצון :)

פורסם
הפאסאט אוטומטית, הרעיון שאולי לקחת פאסאט מכיון שיש לי 4 ילדים אז חשבתי להתקין ספסל אחורי.

(

אשמח להבין מהי כוונת המשורר במילים "להתקין ספסל אחורי"...

פורסם

יש אפשרות להתקין ספסל נוסף ברכבי סטיישן, ספסל מקובע עם חגורות.

אם זה חוקי? בררתי אצל לא מעט גופים וכנראה התחום הוא אפור. מכיוון שבהרבה רכבים אין ציון ברישיון הרכב לכמות הנוסעים - אז ברירת המחדל היא כמות נוסעים שתהיה מתאימה למספר החגורות שברכב.

במידה והתקנת ספסל נוסף, אז אתה נמצא בתחום האפור מכיוון שכולם ברכב יושבים חגורים...

מתברר ששוטרים לא נותנים על זה קנס, לכל הפחות לפי עדות חברי שנוסעים ברכבים שכאלה.

ואגב, כדאי לבדוק רכב ממורי נהיגה, או שמדובר ברכב שעדיף לא להתעסק איתו?

פורסם

אופציה שעומדת על הפרק: וולוו S40 דיזל ידנית.

שמועות אומרות שלא כדאי להתעסק עם הרכב, אני התרשמתי מאוד מנסיעת מבחן ברכב שבדקתי, מה גם שהמחירון שלו ברצפה - שנת 2002 - 16,000 ש"ח.

אופציה נוספת: פיג'ו 307 כנ"ל - דיזל ידנית.

מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת על הרכבים הללו?

תודה רבה :)

• תוכן חדש...