Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחורות - ישראל VS חו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתכוון שהקופסה השלישית לא נפתחה כי היא חיסלה 2 כבר.

אין סיכוי שבחורה שמחזיקה קונדום ביד ובאה להזדיין תישאר איתו ביד. אלא אם כן היא ממש מכוערת, ממש ממש מכוערת.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
2

כמובן אני מדבר על הבחורות שנראות טוב. יש את השרמוטות השמנות, הבנות שבאות להכיר בחורים (בדר"כ נראות על הבאב אללה ורוצות להכיר מישהו לטווח ארוך :? ) וכל הבחורות השבורות שיזרמו עם כל אחד. בקיץ יש לנו גם תיירות.

:wink:

נראה לי שאפשר ללמוד מפה משהו גם על איכות ה"מחזרים" והדון ג'ואנים פה בארץ...

וכל אלה שטוענים שאין בארץ בחורות יפות (או שרואים אותן פעם בשנה) - אני לא יודע איפה אתם חיים, ממש לא חסרות בארץ בחורות יפות. יותר מזה, הייתי 3 שבועות בארה"ב ואני לא בטוח שההבדלים כל כך משמעותיים כמו שמנסים לצייר אותם פה (כנ"ל לגבי ההתנהגות בחלק מהמקומות).

פורסם
נראה לי שאפשר ללמוד מפה משהו גם על איכות ה"מחזרים" והדון ג'ואנים פה בארץ...

הסמיילי האחרון הוצא מהקשרו! :lol:

ומה הקשר ? זאת האמת. בחורות אחרות פשוט מנפנפות כל אחד. אני מדבר על גילאים 18-22.

אתה מתכוון שהקופסה השלישית לא נפתחה כי היא חיסלה 2 כבר.

אין סיכוי שבחורה שמחזיקה קונדום ביד ובאה להזדיין תישאר איתו ביד. אלא אם כן היא ממש מכוערת, ממש ממש מכוערת.

לא חסרות סיבות למה לא. יכול להיות התחרטה או באמת לא מצאתה את prince charming שלה (כמו רוב הבנות שזה מה שהן מחפשות, אבל זה לנושא אחר).

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אני משתדל בד"כ לא לעשות הכללות, אבל אחרי שיצאתי עם כמה בנות מכמה עדות כאן, הבנתי שמכאן לא תצמח הישועה.

לכן אני מתחתן עם אוקראינית שכבר כמה שנים כאן בארץ ואני אומר בביטחון-אין על רוסיות/אוקראינית. זה פשוט ליגה אחרת.

אתה יכול לנסות להתחיל עם ישראלית ולקבל יחס מזלזל כשהיא יוצאת מנקודת הנחה שאתה חייב לה משהו ושאתה צריך לעבוד *קשה* על מנת לזכות בשיחה איתה.

גם אם תהייה עם לוק של בראד פיט, שרירי כמו שוורצנגר עם אייקיו של איינשטיין-היא תתחיל לשחק אותה קשה להשגה ותתן לך את ההרגשה של "רד ממני, אתה לא בליגה שלי". היא תצא מנקודת הנחה של "מגיע לי שירדפו אחריי, אינני צריכה להתאמץ".

על מחמאות כנות בד"כ תקבל זלזול או חיוך מזוייף. היא תצא מנקודת הנחה *שאתה* צריך להוכיח את עצמך ואין כאן שום אופציה של "אישה שווה לגבר" אלא להפך-שהגבר צריך לרדוף אחריה ויהי מה. מישראלית תקבל הפניית גב קרה במידה והמאמץ שהשקעת לא היה שווה את הזמן שלה.

לעומת זאת,

תן מחמאה כנה מהלב לאוקראינית/רוסייה, וגם אם אינך מוצא חן בעיניה אתה תקבל את היחס המנומס וגם אם היא תגיד לך שזה לא יתקדם, היא תגיד את זה בצורה מנומסת ולא תנפנף אותך. את החיוך ואת מילת "תודה" אתה תקבל ללא שום קשר.

אם אתה תיתן ותשקיע אפילו עשירית ממה שאתה תשקיע בישראלית, תקבל בתמורה הרבה יותר ממה שהישראלית תהיה מוכנה לתת לך. "למה מה קרה, הוא צריך להשקיע ולרדוף אחריי" זו שורת מחץ שהרבה פעמים שמעתי מחברים שלי שיצאו עם ישראליות, וגם עם בנות שיצאתי עמן.

תן לרוסייה/אוקראינית ורד או פרחים בפגישה השנייה, והבטחת את מקומך בפגישה השלישית.

תן לישראלית ורד/פרחים בפגישה השנייה, ובד"כ פגישה שלישית לא תתקיים.

הרוסיות/אוקראיניות לא צריכות שתרדוף אחריהן עם פרחים או שתחזר אחריהן באופן בולט באופן רציף-אלא שתהייה שם בשבילן גם אם זה ככתף תומכת. את היכולת הזו "להיות שם" כשהן צריכות אותך (וזה לא מובן מאליו) הישראליות פשוט לא מחשיבות כמשהו ששווה להתאמץ בשבילו.

פורסם

אני חושב שהמנטליות מדבקת, פה בחורים עם קורולה בת 15 קצת זריזה יחסית לרכבים בני גילה תופסים יותר תחת ופוזה מאשר מישהו בארה"ב שנוסע על בוגאטי ויירון.

הן רואות את ההתנהגות הזו ומחקות אותה, כל אחת חושבת שמקומה בשטיח האדום לצד בראד פיט, מינימום.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני משתדל בד"כ לא לעשות הכללות, אבל אחרי שיצאתי עם כמה בנות מכמה עדות כאן, הבנתי שמכאן לא תצמח הישועה.

לכן אני מתחתן עם אוקראינית שכבר כמה שנים כאן בארץ ואני אומר בביטחון-אין על רוסיות/אוקראינית. זה פשוט ליגה אחרת.

אתה יכול לנסות להתחיל עם ישראלית ולקבל יחס מזלזל כשהיא יוצאת מנקודת הנחה שאתה חייב לה משהו ושאתה צריך לעבוד *קשה* על מנת לזכות בשיחה איתה.

גם אם תהייה עם לוק של בראד פיט, שרירי כמו שוורצנגר עם אייקיו של איינשטיין-היא תתחיל לשחק אותה קשה להשגה ותתן לך את ההרגשה של "רד ממני, אתה לא בליגה שלי". היא תצא מנקודת הנחה של "מגיע לי שירדפו אחריי, אינני צריכה להתאמץ".

על מחמאות כנות בד"כ תקבל זלזול או חיוך מזוייף. היא תצא מנקודת הנחה *שאתה* צריך להוכיח את עצמך ואין כאן שום אופציה של "אישה שווה לגבר" אלא להפך-שהגבר צריך לרדוף אחריה ויהי מה. מישראלית תקבל הפניית גב קרה במידה והמאמץ שהשקעת לא היה שווה את הזמן שלה.

לעומת זאת,

תן מחמאה כנה מהלב לאוקראינית/רוסייה, וגם אם אינך מוצא חן בעיניה אתה תקבל את היחס המנומס וגם אם היא תגיד לך שזה לא יתקדם, היא תגיד את זה בצורה מנומסת ולא תנפנף אותך. את החיוך ואת מילת "תודה" אתה תקבל ללא שום קשר.

אם אתה תיתן ותשקיע אפילו עשירית ממה שאתה תשקיע בישראלית, תקבל בתמורה הרבה יותר ממה שהישראלית תהיה מוכנה לתת לך. "למה מה קרה, הוא צריך להשקיע ולרדוף אחריי" זו שורת מחץ שהרבה פעמים שמעתי מחברים שלי שיצאו עם ישראליות, וגם עם בנות שיצאתי עמן.

תן לרוסייה/אוקראינית ורד או פרחים בפגישה השנייה, והבטחת את מקומך בפגישה השלישית.

תן לישראלית ורד/פרחים בפגישה השנייה, ובד"כ פגישה שלישית לא תתקיים.

הרוסיות/אוקראיניות לא צריכות שתרדוף אחריהן עם פרחים או שתחזר אחריהן באופן בולט באופן רציף-אלא שתהייה שם בשבילן גם אם זה ככתף תומכת. את היכולת הזו "להיות שם" כשהן צריכות אותך (וזה לא מובן מאליו) הישראליות פשוט לא מחשיבות כמשהו ששווה להתאמץ בשבילו.

באמת באמת באמת שזאת ההכללה הכי מפגרת ששמעתי בחיים שלי.

ואל תכעס עלי אני מאוד מכבד את הדעות שלך בדרך כלל.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

מבלי לחוות דעה על הנאמר באשכול, המשפט הזה נכון ב100%.

אגב, אתה צודק בעניין הרוסיות. הן בליגה משלהן (לחיוב!)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
הישראליות הן הדבר הכי סנובי שיש בעולם וזה יפגע אך ורק בהן בסופו של דבר...

עם כל הכבוד, אני מאוד מפקפק בנכונות הטענה הזו. כל עוד ישנו ביקוש, ישנו היצע... זה כמו שתשאל למה מוכרים את הgt86 ב250K שקל. - כי הם יכולים. על אותו משקל עם בחורות :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תסתכלו גם על הצד השני, אישה שנראית טוב ומתחילים איתה הרבה ערסים/בבונים/שקיות אשפה, לא יהיה לה את הסבלנות להתייחס לכולם ברצינות, ותנפנף את כל מי שניגש.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

הבעיה שגם אלו שניראות בינוני תופסות מעצמן כאילו הן בר רפאלי.

השאלה אם זה ככה גם בחו"ל? האם גם שם גברים מתנפלים על כול דבר שזז ושיש לו פות בין הרגליים?

אני יכול להעיד מבת דודה שלי שהיא בחורה בלונדינית ויפה, בארץ היו לה הרבה מחזרים, אבל ברגע שהיא עברה לקנדה, ההתענינות ירדה פלאים...

פורסם

רק מצדיק את הטענה שלי שאין פה מספיק בנות יפות, ורובן מתקלקלות אחרי הצבא. אלא שכן יפות בד"כ נכנסות בקטגוריית הJAILBAIT :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תיקון טעות: לא אחרי, במהלך. תזונה צבאית (יחד עם אלפי טוסטים) לא עושה טוב לבנות ישראל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

פרספקטיבה קצת אחרת:

כשהייתי צעיר השתתפתי במשלחת של חילופי תלמידים לגרמניה. היינו בערך 30 תיכוניסטים שטסו לגרמניה לחודש לחיות עם משפחה גרמנית, ואח"כ אותם גרמנים שאירחו אותנו באו לארץ לחודש.

התוצאות היו כאלה:

הבנות שלנו התלהבו מהגרמנים (כי כולם גבוהים, בלונדיניים, עיניים כחולות)

הבנים שלנו התלהבו מהגרמניות (כי כולן גבוהות, בלונדיניות, עיניים כחולות)

הגרמנים התלהבו מהישראליות השחומות והאקזוטיות

והבנות הגרמניות התלהבו מהישראלים השחומים והאקזוטיים

זה החזיק גם בגרמניה וגם בישראל, ובקיצור - כולם חגגו.

הבחור שהיה אצלי כל הזמן קיטר לי על כמה הבנות הישראליות יפות וזורמות בעוד בגרמניה הן ממוצעות ותופסות תחת.

כנראה שזה עניין של פרספקטיבה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...