Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט - אנדרואיד או אייפאד?

Ron Poh
שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני שוקל לרכוש טאבלט, כאשר חשבתי להשקיע כאלפיים ש"ח (אפשר יותר)

אני מחפש:

יחס תמורה מחיר/טיב שיהיה טוב ככל שניתן.

טאבלט שיהיה מהיר ושלא "יאמלל" אותי באיטיות שלו.

חובה GPS - וכאן גם הבעיה במחיר במידה ואחליט לרכוש את האייפאד החדש, מכיון שרק בדגמים היקרים שלו יש GPS. אך עדיין אם זאת תהיה ההחלטה השקיע גם את ה 1000 ש"ח הנוספים.

אז זהו, מה כדאי?

אנדרואריד (ואיזה) או אייפאד?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אם אתה לא "אובר חוכם" האייפד הוא כפפה ליד.

מהיר, מדויק, חזק עם זמן סוללה טוב מאוד.

רוצה להתחכם, אז אנדרואיד.

ללא ספק מערכת ההפעלה של אפל הרבה יותר "מלוטשת" וחלקה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום לדעתי הטאבלט הכי משתלם הוא הNEXUS7.

אין שום דבר שמתחרה בו מבחינת יחס עלות מול תועלת.

לגבי השאלה אפל או אנדרואיד אתה לא תקבל שום תשובה חד משמעית.

יש אנשים שיגידו ככה יש שגידו ההפך.

אני ממליץ לך לחפש דגמים לפי הדרישות שלך, לראות אותם פועלים.

ואז להחליט מה יותר מתאים לך.

לא חסרות חנויות שיתנו לך לשחק קצת כמעט כל הדגמים העיקריים שיש היום בשוק.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סולל הדרך - תודה

בטלפון יש מערכת אנדרואיד, בהתחלה התלהבתי והייתי מחליף רומים וכיו"ב, אך כבר עייפתי מזה והיכן אשמח למערכת מלוטשת יותר.

Nightstalker - תודה

הנקסוס 7 הוא הכן בחירה אידאלית במערכת אנדרואיד.

אך לצערי שכחתי לציין שאני מחפש בעדיפות ראשונה טאבלט 10" ורק בלית ברירה אקנה 7"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובנוסף בנקסוס אין GPS.

לטעמי לפחות כרגע השוק מתחלק ל2:

מחפש מכשיר זול - תוך ויתור על גודל ואפליקציות מותאמות? נקסוס 7

מחפש מכשיר שהוא הטופ כשמה שחשוב זה נוחות תפעול , אפליקציות ומסך ברמה אחרת לגמרי - אייפד 3

ההבדל במחיר הוא פי 2 ומשהו - מה שאומר שאלו מוצרים שמתחרים על שוק אחר לגמרי.

חבל לשים אותם באותה קטגוריה - הם לא.

בקרוב תיווצר קטגוריה שלישית אגב - עם הטאבלטים של Win8 RT - שהשאלה הגדולה (לדעתי) האם הם יתנו את הפרודוקטיביות (היכולת ליצור תוכן) שחסרה כרגע ב2 הפלטפורמות האחרות (עם הקיום של אופיס וקאוור עם מקלדת)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגודל של הנקסוס 7 ומערכת ההפעלה שלו הם שני היתרונות הבולטים שלו מול האייפד. כמו שכבר טענתי בעבר, לעבוד עם iOS אחרי מערכת ההפעלה של הנקסוס (4.1 סטוק) מרגיש לי כמו המקלדות האלו לילדים של קומפי, עם הכפתורים הענקיים בצורת חיות. זה נורא אינטואטיבי - כי זה לא עושה כלום...

לגבי גודל המסך, קח בתור אמת מידה את העובדה שהקינדל של אמאזון, שהוא הסטנדרט מבחינת קריאת ספרים, מגיע עם מסך 6".

את הנקסוס טבעי להחזיק ביד אחת ואפשר לקחת למקומות אפילו בכיס, והוא שוקל חצי מהאייפד (ניסית פעם להחזיק מול העיניים משהו במשקל כמעט 700 גרם כמו האייפד? זה לא נהדר).

ליביו, לנקסוס 7 יש GPS ועוד איך.

בתור בונוס גם מקבלים מעבד יותר מהיר משל האייפד 3.

בתור חסרון, אין מצלמה נורמלית והמסך באייפד 3 באמת יותר טוב (אבל לא באופן משמעותי מספיק בשביל להצדיק את החסרונות של המכשיר).

תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני כנראה היחידי כאן שהשתמש ארוכות באייפד 3 והוא גם בעלים של נקסוס 7. יש פלח מאוד ספציפי של האוכלוסיה שהייתי ממליץ לו רק על האייפד (בני 60+ בלי יכולות טכנולוגיות בכלל או כאלו שיש להם בעיית ראיה עם המסך 7"), מכל בחינה פרקטית אחרת ולכל אחד אחר - הנקסוס הוא פשוט מכשיר טוב יותר.

אגב, הייתי פוסל כל טאבלט אנדרואיד שהוא לא נקסוס 7. אם אתה חייב 10", לך על האייפד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רועי - מקבל את התיקון על הGPS - טעות שלי :)

לגבי אייפד מוגבל יחסית לנקסוס? במה? ביכולת שלו לדחוף אלף ממשקים Custom וWidgetים ? סבבה

אבל כשאתה יוצא מגבולות מה המכשיר עושה למה אפליקציות מאפשרות לך לעשות עם המכשיר - אנדרויד על טאבלט - עוד רחוק מזה.

בא לך להתעסק במכשיר? סבבה.

בא לך להתעסק באפליקציות בעזרת המכשיר? זה כבר משהו אחר.

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בראוזר טוב יותר, אפליקציות גוגל טובות יותר, מולטיטאסקינג טוב יותר, ווידג'טים... היינו בסרט הזה. כל דבר מלבד אפליקציות צד שלישי פשוט טוב יותר בנקסוס. לגבי האפליקציות, אני לא יודע וזה גם לא ממש משנה לי פשוט בגלל שאין שום פונקציונליות שחסרה לי כרגע.

אימרות ה"להתעסק במכשיר" זה ממזמן מיתוס שפשוט עושה לאנדרואיד בגרסאות האחרונות עוול. זו מערכת סופר חכמה, ידידותית ואינטגרטיבית. זה בערך כמו שאני אמנה את אייטיונס בחסרונות האייפד.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בראוזר טוב יותר, אפליקציות גוגל טובות יותר, מולטיטאסקינג טוב יותר, ווידג'טים... היינו בסרט הזה. כל דבר מלבד אפליקציות צד שלישי פשוט טוב יותר בנקסוס. לגבי האפליקציות, אני לא יודע וזה גם לא ממש משנה לי פשוט בגלל שאין שום פונקציונליות שחסרה לי כרגע.

בראווזר טוב יותר? איזה? (אל תגיד Chrome שקיים לשניהם)

והמובנה נמצא דור מאחורי הבראווזר של iOS מבחינת ביצועים (מבוסס גם כן על Webkit רק בגירסא ישנה יותר , גם כרום)

אפליקציות גוגל - זה בערך 5 אפליקציות? 10?

מולטיטאסקינג - גם לא מסכים - אבל נגיד. הוא מאוד בזבזני ולא נותן הרבה. כשמייקרוסופט באו ללמוד איך לעשות עכשיו מולטיטסקינג לWin8 - הם לקחו את המודל של אפל - Enough said.

לגבי צד שלישי - אתה חושב על זה בצורה לא נכונה.

מה שחסר זה לא פונקציונליות זה תוכן , פרודוקטיביות ותעסוקת פנאי.

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נוטה להסכים אם ליביו הפעם :)

באמת שהחיסרון המרכזי בטאבלטים מבוססי אנדרואיד בינתיים זה התוכן.

מבחינת חווית גלישה, מיילים וכו הם פלוס מינוס זהים בשני הפלטפורמות.

אבל ברגע שאתה רוצה לקבל קצת יותר תוכן מגלישה בסיסית ומיילים הIOS מובילה.

אודי A4

דימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכל הדעות.

נראה לי שאני נוטה לכיון האייפאד.

לגבי המולטיטאסקינג, בסוף לא הבנתי מי יותר טוב, אך לא נראה לי שזה משנה מבחינתי, בכל מקרה אני לא מבין יש ריבוי משימות, לא כאן ולא כאן לא ראיתי אפשרות של פתיחת שתי חלונות במקביל זו ליד זו

Liviur

לא הבנתי מה הכוונה ב

אפליקציות גוגל - זה בערך 5 אפליקציות? 10?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידידי רועי ציין שהאפליקציות של גוגל עדיפות על האנדרואיד.

אני ציינתי שמדובר במספר מועט מאוד של אפליקציות.

לגבי המולטי טסקינג זה עניין של דעה.

תכלס בiOS - לרוב (תלוי במפתח) יש רק אפליקציה אחת עם זמן ריצה כל הזמן - השאר לא באמת רצות ברקע.

הייתרון הוא חסכון בסוללה ובזיכרון (בכלליות הניהול זיכרון בiOS משמעותית טוב יותר מבאנדרואיד - ולא צריך כל מני Utilities והתעסקות כדי "לשפר" אותו).

אם מפתח באמת צריך ריצה ברקע - הוא בקלות יכול "לבקש" (זה לא באמת מעניין משתמשים לדעתי - אלא אם באמת משעמם להם).

מבחינת הUI של מולטי טסקינג - באייפד (ספציפית - לא באייפון בגלל הGestures) הוא עדיף לדעתי - אבל זה עניין של טעם ושל מימוש שונה אפילו בחלק מהחברות.

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, בעוד שאיימו יש רק אחד (מבחינת מע׳ הפלה וחומרה) טאבלטים של אנדרואיד באים במליון גרסאות ותצורות חומרה שונות.

לי יש אייפד ואני מאוד מרוצה ממנו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי הדעה הרווחת תשתנה ברגע שליותר אנשים יהיה נסיון עם הנקסוס 7. שלושה מתוך שלושה מהסביבה הקרובה שלי שהשתמשו בשניהם מעדיפים את הנקסוס, וזה אומר הרבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...