Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט - אנדרואיד או אייפאד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מערכות הפעלה בשניהם זהות' date=' האייפד החדש שוקל מעט יותר ומעט עבה יותר.[/quote']

גם בשלוש היא פרימיטיבית, הכל שאלה של מה שאתה רגיל לו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם בשלוש היא פרימיטיבית, הכל שאלה של מה שאתה רגיל לו.

יותר קל להתרגל ל IOS, מערכת הפעלה נשארת זהה בכל הגרסאות.

לגביי השימוש, כבר טחנו את הנושא הזה וראיתי מה דעתך אז...

פורסם

הכרטיס מסך עדיף משמעותית ב3 (למעשה על פני רוב המכשירים בשוק היום - גם מהנקסוס 7), הזכרונות המובנים (פלאש וראם) גם מהירים משמעותית, ועל הדרך הזיכרון של המכשיר כפול ב3 לעומת ה2.

עדיין - הייתרון הוא ללא ספק המסך שמרים אותו כמה רמות מעל כל מכשיר אחר בשוק בשימוש יומיומי לדעתי.

QUAD CORE CPU זה נחמד , כשבפועל אין לו שימוש והביצועים בIPAD יותר טובים בכל דבר גרפי ואפילו בחלק מהעיבודיים - הייתרונות של חלק ממכשירי האנדרואיד ה"חזקים" יותר - הם דיי תיאורטים.

רועי, בא נגיד שכמשהו שמכיר את המתחת לפני השטח (מעבר לרמת המשתמש) - אתה אפילו לא בכיוון לגבי מי יותר פרימיטיבית (וחלק מהבעיות שהיא סוחבת עוד מראשית ימיה קשות מאוד).

אל תבלבל כמות פיצ'רים במשהו שהוא לא.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

רועי, בא נגיד שכמשהו שמכיר את המתחת לפני השטח (מעבר לרמת המשתמש) - אתה אפילו לא בכיוון לגבי מי יותר פרימיטיבית (וחלק מהבעיות שהיא סוחבת עוד מראשית ימיה קשות מאוד).

אל תבלבל כמות פיצ'רים במשהו שהוא לא.

את הדלק לגולף שלי אני מממן לאחרונה על ידי פיתוח קרנל עבור SoC-ים כאלו ואחרים שמריצים אנדרואיד, אז קצת אני מכיר (ומכאן אגב, ההתעקשות שלי על מכשירים ממותגי גוגל בלבד). אבל אני לא מפתח אפליקציות ואני לא יודע איך זה בiOS.

לך יצא להשתמש בנקסוס 7?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כן.

מכשיר נחמד, תמורה מדהימה למחיר.

הבעיה שלי היא לא איתו כמכשיר, אלא אנדרואיד כטאבלט שעדיין לא שם. (אבל כבר דנו בזה - הצורך שימוש שלי שונה משלך)

Then dying is forgetting

פורסם
אפליקציות גוגל - זה בערך 5 אפליקציות? 10?

לא יודע מה הצרכים שלך - אני עם טלפון אנדרואיד מעל חצי שנה ועוד לא נתקלתי בצורך שלא הייתה אפליקציה עבורו.

הקלטות נהיגה שאני עושה איתו הן ברמה שלאייפון אין (יש דברים פחות טובים והרבההההההההה יותר יקרים).

הינה דוגמא:

עד היום קניתי רק 3 אפליקציות כל השאר (עשרות רבות) חינם.

אז לא יודע איך מבחינת שאר הפרמטרים - אבל מבחינת מגוון האפליקציות שזמינות אין לאנדרויד שום בעיה.

לא יודע מי הוציא את השם הרע הזה...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני דיברתי על טאבלט - שהרוב זה אפליקציות לא מותאמות (במקרה הטוב).

אבל יש גם דברים שפשוט אין באותה רמה כמו הרבה מאוד משחקים , אפליקציות תוכן , ואפילו דברים פרודוקטיבים - תעיף לדוגמא מבט על האפליקציה הבאה:

http://www.fiftythree.com/paper

האם יש אפליקציות שעושות אותו הדבר? עוד עשרות לפחות לאייפון ולאנדרואיד.

השאלה זה איך וכמה הן מדויקות וטובות כמו זאתי (רמז - היא זכתה השנה בWWDC בApple Awards לא סתם. מדובר בצוות פיתוח שעזב ברובו בזמנו תפקידים מאוד גבוהים במייקרוסופט במחלקות של Xbox וWin כדי להקים את החברה. בכלליות חברה מאוד נחמדים שיצא לי לפגוש באותו כנס ולהחליף כמה מילים)

Then dying is forgetting

פורסם

מקפיץ את השרשור ,

איך הטאבלטים בתור קוראי ספרים , האם יש ספרים בכלל בעברית? בנקסוס 7 למשל איך אני משיג ספרים וקורא אותם?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ספרים בעברית תוכל לרכוש ב:

עברית - כאן יש מאגר עצום של ספרים, תמיכה במכשיר קריאה יעודי וב ipad, אין כרגע תמיכה באנדרואיד

מנדלי - גם כאן תוכל לרכוש ספרים, תמיכה גם ב ipad וגם באנדרואיד.

יש את מספר חניות שבהם ניתן לרכוש ספרים דיגטלים, לדעתי השתיים שהזכרתי הם העיקריות.

באיפאד אני מאוד מרוצה מקלות הקריאה

פורסם

טאבלטים הם קוראי ספרים מעולים - אבל זה מאוד תלוי בדגם והמסך.

הצפיפות פיקסלים משפיעה מאוד ובכלליות אופי המסך , צבעים ותאורה משנים.

יש טאבלטים שזה ממש עונש לקרא עליהם (מוטורולה זום 1 לדוגמא) , ויש כאלו שתענוג - האייפד החדש לדוגמא - שממש קובע סטנדרט בנושא.

גם לנקסוס 7 יש מסך מעולה לקריאה ממה שאני התרשמתי ממנו - וגם הגודל מספיק נוח (פחות לאוטובוס , יותר לספה בבית - בכ"ז 7")

ספרים בעברית - ענה לך טרונצ'ו - באנגלית - יש את אפליקצית קינדל של אמזון.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...