Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בזמן האחרון אנשים אומרים שיש קצת ריח מעופש, אני יכול להבין בגלל שהרכב בשמש רוב הזמן והמושבים ישנים + אבק עושה ריח לא טוב.

אני בד"כ מנקה את הפנים של האוטו עם ספריי נטול ריח של STP ויש ריחנים באוטו אבל זה לא תמיד עוזר.

אני אישית לא מוטרד מהריח כ"כ כי הוא דיי עדין ולגטימי לדעתי לרכב ישן, אבל רציתי לדעת איך אפשר להעלים את הריח הזה?

ניקוי מושבים יעזור? אם כן בעזרת מה?

המזגן לא עושה ריח רע, ואני מתמיד להשאיר את הבורר כלפי חוץ כדי שיאוורר בצורה מינימלית.

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

לדעתי צריך ניקיון ממש יסודי כולל פירוק המושבים מהרכב וכל מיני פלסטיקים שמסתירים את הבד השטיח של הרכב, למשל איפה שהאמברקס וידית ההילוכים, לאנשים נופלים לשם המון פירורי אוכל ולפעמים שתיה ועם הזמן זה מתחיל להסריח וגם לנקות טוב טוב את התקרת הרכב עם העשויה מבד

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

התקרת רכב עם איזה חומר לנקות?

קראתי שסודה לשתיה עושה פלאים...זה נכון? ואם בכלל זה נשאר או שזה פתרון זמני?

Opel Adam S 2017

פורסם
ממליץ לך לפרק את המושבים ואת השטיח ברכב ולבצע ניקוי מלא בעזרת שואב עוצמתי וספריי יעודי לריפודים ושטיחים.

היי

נכון שכתבו לך קודם.

ניקוי יבש ויסודי ומקצועי...

בהצלחה,יעקב אלטר(מצרף תמונות)

Picture 012.jpg

Picture 011.jpg

Picture 013.jpg

Picture 016.jpg

Picture 015.jpg

Picture 018.jpg

Picture 021.jpg

Picture 020.jpg

פורסם

היי

נכון,פרואקט מאד רציני ויסודי והכי מקצועי.

כל עבודות קוסמטיקה ודיטיילינג בALT-DESIGN STUDIO

בפ"ת,תרצה פרטים,צור בפרטי,שלא ישמע כפרסומת,רק המלצה.

עוד תמונות בבקשה לפני ואחרי.(כולל הגג)

Picture 004.jpg

Picture 012.jpg

Picture 014.jpg

Picture 022.jpg

Picture 018.jpg

Picture 020.jpg

Picture 266.jpg

Picture 267.jpg

• תוכן חדש...