Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשך הרפתקאות בשוק הליסינג - תוצאות בדיקה לאנסר 2008 מול מאזדה 3 2006

whom
שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי!

בעקבות עצתכם הקודמת לא לקחתי את הרכב לבדיקה (קצה שלדה + החלפת קורת רוחב...)

מצאו לי רכב אחר מאותו סוג, אני מצרף בדיקה שלו (נערכה ע"י החברת ליסינג) לקבלת חוות דעת, הרכב עם 102000 ק"מ ורוצים עליו 44000 ש"ח.

יתכן שיהיו להם עוד הצעות בשבילי בהמשך הערב ואני אעלה אבל זה מה שיש בינתיים:

הדבר היחיד שכתוב בבדיקה: "סעיף שלדת מרכב: תקוני מרכב, משמעות נמוכה: סימני פגיעה לפנים, הוחלפו חלקי מרכב, מכסה מנוע הוחלף, תקוני מרכב וצבע, מעיכות / מעוך / שריטות בצבע + פגמים ,נזק לפגושים."

[משום מה זה לא נותן לי לפרסם את התמונה כקישור, עמכם הסליחה]

הם נותנים אחריות שנה למנוע וגיר. (שמתי לב שכתוב שהרכב נבדק אצלם במרץ, זה אומר משהו? שהוא עומד כבר 5 חודשים אצלם? או שאין לכך משמעות מיוחדת?)

בנוסף - דרך מכרים שמכירים מישהו באחד מחברות הליסינג קיבלתי הצעה נוספת - מזדה 3 2006 עם 106,600 ק"מ, עם אחריות מורחבת שנה על מנוע גיר ומיכלולים (לא שיש לי מושג יותר מדי מה זה אומר, אבל הבנתי שדברים כמו מערכת היגוי, מזגן וכד'). הם רוצים עליה 43000 ש"ח. היא הוחזרה ע"י אדם שהיתה אצלו בליסינג מימוני. לטענת הבחור אין לה כלום במרכב ובשילדה, מצאו בבדיקה דברים במצבר, משאבת הגה, פנסים ובלמי זעזועים והכל הוחלף.

השאלות שלי הן:

1. מה אתם אומרים על הבדיקה של הראשון? שווה לקחת אותו לבדיקה משלי?

2. מי מבין האופציות עדיפה בהנחה ושתיהן תקינות מבחינת תאונות ועוברות בדיקה יפה?

כמה מילים עלי, אני לא כזה בררן, חשוב לי רכב משפחתי עם תא מטען שתכנס לתוכו עגלה של תינוק, שיהיה נוח ואמין, אם יש הבדל בצריכת דלק אז עדיף חסכוני כמובן, ואם יש הבדל בערך עתידי למכירה עוד נניח 3 שנים אז גם אשמח לשמוע.

תודה על העצות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדהים כל פעם מחדש איך אין רכב שהם יציעו והוא לא עבר איזה תאונה :)

לגבי הלנסר - אתה לא צריך מומחים בשביל להבין בעצמך מהניסוח שהרכב התנגש כנראה עם החלק הקדמי. בהנחה ההתנגשות לא הייתה חזקה מדי ואין שאסי, זה לא אמור להפריע ובתנאי שיהיה עוד קוואץ' מסוים במחיר (הפגיעה היא מעבר לפחחות רגילה אלא זו תאונה). הבעיה שאם עסקינן בבדיקה שלהם והיא לא עדינה, לך תדע מה יגידו לך בבדיקה מטעמך. אתה מסתובב במגרשים האלה ולנסר זו אחת המכוניות שיש שם בשפע... תנסה לבקש מהנציג שיוציא לך מהמחשב עוד לנסרים כאלה עם פחות מכות כאלה.

מבחינת השוואה בין לנסר למזדה זה עניין סובייקטיבי לטעמי ואהמר שאחרים יגידו לך מזדה. שתיהן אמינות ביותר. צריכת הדלק מאמין שפחות או יותר זהה.

מבחינת מכירה עתידית, מזדה תמיד הצטיינה יותר אבל מאמין שבשנתונים האלה וככל שגיל הרכב עולה, זה פחות ופחות חשוב. לי יש יותר חיבה ללנסר, בעיקר משום שהמזגן שלה מקרר טוב יותר וזה לטעמי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה, אשמח לשמוע עוד.

בעקרון, כמה שאומרים שיש לנסר בכמויות, דגמי 2008 נגמרו ויש רק שאריות, בד"כ דברים שחטפו,

היום בבוקר הציעו לי עוד אחת עם קצה שלדה והחלפת קורת רוחב, ואחת עם חלודה בשלדה (שגם לא התביישו ודרשו עליה 46000 ש"ח אחרי הנחה). בקיצור לא נשארו. מליסינג קשה למצוא ואני קצת מוגבל בזמן ובעצבים להסתובב בין אנשים פרטיים שלך תדע מה המצב של הרכב אצלם (וגם הם ברובם קנו אותו מליסינג). האינטואיציה שלי אומרת על המזדה, רק שהיא שני שנתונים פחות ומכאן השאלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חפש לך אחת פרטית. השוק שלהם גם ברצפה. אתה יכול למצוא לפעמים יד 1 ק"מ נמוך עם הסטוריה טובה מאוד. בגלל ההיצע הגדול במגרשים יש לחץ גם על המוכרים הפרטיים

בו בטח ליבי ונעזרתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2008 נגמרה מזמן וזה די ברור שיישארו רק שאריות במצב רע.

חפש לך את דגמי 2009. עדיף להשקיע עוד טיפה ולקבל רכב איכותי במקום לקבל זבל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...