Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

מה דעתכם על קניית דייטסו סיריון 2009 מליסינג עם 125000 ק״מ ?

האם עלי לחשוש מבלאי של המנוע או מכך שלא אצליח למכור את הרכב בעתיד ?

תודה ושבת שלום

פורסם

עדיף לרדת בשנתון ולמצוא רכב עם פחות ק"מ, 125 אלף ק"מ ב3 שנים זה המון.

לא ממליץ. גם בגלל שטיפולים גדולים יתקרבו, שיפוץ גיר, וגם בגלל שאחר כך יהיה מאוד קשה למכור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הכל תלוי איפה נעשה הקילומטרז׳. אני מעדיף רכב עם קילומטרז׳ גדול שנעשה בכביש בין עירוני מאשר רכב עם קילומטרז׳ נמוך שאת כולו עשה בעיר ועל סיבובי סרק מזגן עבד לו במשך שעות (מה שלא מופיע בקילומטרז׳). בנסיעה בין עירונית הגיר עובד הרבה פחות קשה מרכב שנוסע בעיר. בבין עירונית כל הנסיעה על הילוך אחד כך שקילומטרז׳ לא אןמר כלום לגבי מתי יהיה שיפוץ גיר (אני לא מבין כיצד ניתן בכלל לנבא מה עומד לפני רכב רק לפי קילומטרז מבלי ליראות או לבדוק את הרכב בכלל).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מאיפה הוא יכול לדעת איפה נעשה הקילומטראז'? בחיים לא יגידו לו את זה בסוכנות של הליסינג.

המחיר מצויין לרכב כזה. אל תשכח שהמנוע והגיר זה של טויוטה יאריס ומהניסיון שלי יהיה לך שקט מהם לפחות עד 200 אלף קילומטר.

פורצה יובה!

פורסם
מאיפה הוא יכול לדעת איפה נעשה הקילומטראז'? בחיים לא יגידו לו את זה בסוכנות של הליסינג.

המחיר מצויין לרכב כזה. אל תשכח שהמנוע והגיר זה של טויוטה יאריס ומהניסיון שלי יהיה לך שקט מהם לפחות עד 200 אלף קילומטר.

רוצה לתת לו אחריות על הגיר והמנוע ? אתה יודע איך נסעו על הרכב הזה בליסינג ? לא ידעתי,שנסיכים הופכים לנביאים :wink:.

בכל אופן אפשר למצוא בכסף הזה או בתוספת של כמה אלפיות בודדות סיריון עם הרבה פחות ק"מ ממה שהוצע,הרכב אינו נדיר ואין סיבה לקנות רכב שעבר בשנה יותר מ-40,000 ק"מ.

לעולם לא תדע,איך ננהג,בידי כמה נהגים והכי גרוע- זה רכב קלאסי לחתונה קתולית.אם תסע עליו עוד 3-4 שנים נניח עוד 50,000ק"מ לא יודע מי יקנה ממך רכב בן 6-7 עם 200,000 ק"מ אלא אם תוריד את ה.......שלך (רמז:המילה החסרה היא לא מכנסיים):twisted:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מסכים עם קודמיי.לא לקנות.אם פעם הייתי ממליץ על דהייטסו ,היום,ברגע שהיבואן הפסיק להביא אותם לארץ אני לא ממליץ.יהיה מאד קשה למכור רכב שכזה אח"כ בנוסף על הנתונים "הלא מחמיאים" שלו.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
מסכים עם קודמיי.לא לקנות.אם פעם הייתי ממליץ על דהייטסו ,היום,ברגע שהיבואן הפסיק להביא אותם לארץ אני לא ממליץ.יהיה מאד קשה למכור רכב שכזה אח"כ בנוסף על הנתונים "הלא מחמיאים" שלו.

דווקא אין קשר לאי הבאת הדגם יותר.הרי חלקים יש בשפע (ויש גם משותפים לטויטה יאריס)כך שאין בעיה במישור הזה.

הבעיה היא,שמדובר כנראה ברכב שקרעו אותו,עלול להפוך ללימון סוחט בעליו ולא יהיה סחיר גם בעוד 4-5 שנים כאשר יהיו הרבה מכוניות כאלו שיהיו מועמדות למכירה עם נתונים טובים הרבה יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האם ישנה בדיקה שניתן לעשות על מנת לקבוע האם באמת ״קרעו״ את הרכב?

המחיר יכול לרדת בכ4000₪ ולכן העסקה נותנת תחושה אטרקטיבית אך עדיין הקילומטרז׳ מדליק נורת אזהרה

פורסם

רכב שקרעו אותו, זה רכב שהתיחסו אליו ברשלנות. לכן סביר להניח שסאלון ושאר דברים יהיו בהתאם. וגם מרגישים את זה בנסיעה לפי איך שהגיר מעביר הילוכים ועוד.

לא מזמן יצא לי לנסוע על רכב השכרה עם קילומטרז' סביר מאוד, אבל הרכב ניראה כאילו התיחסו אליו בצורה רשלנית ביותר: כתמים על מושבים, כאילו שפכו איזה חומר מגעיל ודביק בתאי איחסון, פתחים של מזגן רופפים, הגיר מעביר הילוכים לא הכי חלק, כל הרכב בחוץ עם פגמים. פשוט כאב לי הלב על הרכב המסכן הזה. אני שמעתי הרבה סיפורים, אבל פעם הראשונה ראיתי דבר כזה במו עיניי. אנשים עד כדי כך מזלזלים ברכוש לא שלהם שזה לא יואמן. ועוד לדוושת גז היה חופש מוזר שלפעמים היא הייתה מאט נופלת פנימה בלחיצה עדינה ביותר שאמורה להעלות טורים עד כ1500סל"ד לצורך נסיעה איטים בפקק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האמת היא שזו הדרך היחידה לדעת איך נהגו ברכב. החיצוניות והסאלון שלו.

כשמדברים על רכבי השכרה, מדברים על רכבים שעוברים בין נהגים שונים - זה יכול להיות תיירים, זה יכול להיות רכב תחליפי במקרה תאונה וכו'. יש כאלה מוזנחים, יש כאלה שמורים.

החוכמה זה לקנות את השמור, כי את הטחון הכי קל לקנות.

פורסם

לא ממליץ להתקרב לדייהטסו סיריון בליסינג, סה"כ מדובר ברכב טוב אבל היה לי חבר שקנה מליסינג את הרכב, וכל פעם הולך לו משהו אחר, בקיצור קח בחשבון שעלולה להיות לך נפילה לא קטנה

סיגריה אלקטרונית + מטען ב100 ש"ח, אנא צרו קשר בהודעה פרטית.

פורסם

כל עוד אתה ערכת בדיקה עצמאית והרכב נמצא תקין, קיבלת אחריות מחברת הליסינג ואולי גם התחייבות לטרייד אין עתידי -

אתה יכול להיות רגוע.

ולגבי המכירה - קח בחשבון שכמה טוב שתקנה את הרכב, לאור הקילומטרז שלו, ככה תאלץ להתפשר במכירה העתידית שלו.

זה מתאזן.

גיל מאוויס

• תוכן חדש...