Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חוות דעת - Dell Inspiron 7720


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב .

 

הייתי לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל מהמבינים כאן , לגבי מחשב נייד דגם:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=18710 האם המחשב הנ"ל יתן תמורה הוגנת למחיר?

 

אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני מחפש מחשב לטווח ארוך שישרת אותי.

אני רוצה מסך גדול, מעבד טוב, וכרטיס מסך טוב ,כדי להריץ משחקים טובים במחשב ולחבר לטלויזיה שלי וגם כמובן ללימודים.

מוכן להשקיע עד 6000 ש"ח.

לינקים לדגמים אחרים יתקבלו בברכה.

תודה מראש. smiley.gif

פורסם

אין הרבה שנכנסים בקטגוריה של מסך גדול, אבל מבין האפשרויות, הדל לדעתי השקעה נבונה, האחריות בבית הלקוח מצויינת ובעיקר אם המחשב משמש כמחשב ראשי ויחיד, המפרט שלו חזק מאד, אהבתי את השימוש בכרטיס מסך GT650 ולא בחלשים יותר, מעבד I7 הכי חזק כרגע בקטגוריה לניידים ורמקולים של SKULLCANDY?! זה צריך להיות מעניין ביותר!

רק דבר אחד קצת חסר לי זה השימוש בכונן אחד של 1TB וללא האפשרות לחבר כונן נוסף כמו שבדגמים אחרים של ניידים (לא בכולם כמובן) יש מקום לשני כוננים ואז היה ניתן לשלב את האחסון עם כונן SSD נפרד למערכת ההפעלה ואז היה בכלל מפרט מעולה אבל זה היה כבר מייקר את המחיר עוד יותר וכו'.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

×
×
  • תוכן חדש...