Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. היום עברתי ליד תחנת דלק והחלטתי להיכנס לבדוק לחץ אוויר בצמיגים..

על התווית שנמצאת בפתח מיכל הדלק יש ציור שמסביר מה הלחץ שצריך להיות במציגים לפי פונקציה של קוטר הצמיג ושל מספר הנוסעים/העומס שיש על האוטו..

הנה קישור לתמונה:

up351.siz.co.il/up3/ddtkwzorqkyo.jpg

(מצטער שהבאתי את הקישור ככה ולא בתור תמונה, זה בגלל שהמערכת לא נותנת לי לפרסם/להעלות תמונות בגלל שאני משתמש חדש)

לפי התמונה, ממה שפשר להבין ממנה, זה נראה שנאמר שבצמיגים הקדמיים צריך 32PSI ובאחוריים צריך 29PSI..

אבא שלי אומר שממה שהוא יודע בצמיגים האחוריים צריך להיות לחץ יותר גבוה מבקדמיים.

למרות שאצלו בכלל בג'יפ הוא אמר שבכל הגלגלים צריך את אותו לחץ אוויר

מישהו יכול להכריע ולהגיד לי מי צודק וכמה למלא ובאיזה צמיגים?

2. לגבי צריכת הדלק..

זו פולו 1.4 2012, רוב הנסיעות הן עירוניות אבל מתוך 466 קילומטר שעשיתי מהתדלוק האחרון בערך 200 קילומטר היו בינעירוניות..

כמובן שכל הנסיעות עם מזגן (וחלונות סגורים - הרי יש מזגן :p) על עוצמה 1 או 2..

האצות מתונות ואין הצמדות של דוושת הגז.. נסיעה רגועה ביותר

לפי התדלוק האחרון (וזה התדלוק הראשון שהתחלתי למדוד בו צריכת דלק בשיטה הנכונה) יצא שהאוטו עושה 11.9 קילומטר לליטר.

האוטו עדיין בתקופת הרצה (900 קילומטר בערך), האם זה צריכת דלק יחסית טובה בהתאם לתנאים שציינתי?

תודה לעוזרים :p

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

צריכת הדלק מעולה לתקופת ההרצה,לגבי לחצי אוויר,המדבר אומרת אם האוטו ריק(2 אנשים) עדיף למלא 32 מקדימה ו 29 מאחורה,במידה והאוטו בדרך כלל מלא (5 אנשים ומזוודות) יש למלא 35 מקדימה ו 38 מאחורה.

פורסם

1. היצמד להוראות היצרן. עם כל הכבוד לאביך, היצרן יודע יותר טוב.

אם הוא אומר שלחץ בגלגלים האחוריים צריך להיות שונה מהקדמיים בכל מצב, מדוע אצלו הלחץ שווה בכל ארבעת הגלגלים?

לא משנה מה אבא אומר. תעשה מה שפולקסווגן אומרים.

2. המנוע בתקופת הרצה. נתוני צריכת הדלק עוד יישתנו ואני מעריך שלטובה. המשך למדוד אם אתה רוצה, בערך ב-2,000 ק״מ הצריכה תתייצב. דרך אגב, כדי שלא יהיה ספק, איך אתה מודד?

תתחדש ותהנה.

אלון

פורסם
צריכת הדלק מעולה לתקופת ההרצה,לגבי לחצי אוויר,המדבר אומרת אם האוטו ריק(2 אנשים) עדיף למלא 32 מקדימה ו 29 מאחורה,במידה והאוטו בדרך כלל מלא (5 אנשים ומזוודות) יש למלא 35 מקדימה ו 38 מאחורה.

סבבה, רציתי להיות בטוח שהבנתי נכון!

תודה!

1. היצמד להוראות היצרן. עם כל הכבוד לאביך, היצרן יודע יותר טוב.

אם הוא אומר שלחץ בגלגלים האחוריים צריך להיות שונה מהקדמיים בכל מצב, מדוע אצלו הלחץ שווה בכל ארבעת הגלגלים?

לא משנה מה אבא אומר. תעשה מה שפולקסווגן אומרים.

2. המנוע בתקופת הרצה. נתוני צריכת הדלק עוד יישתנו ואני מעריך שלטובה. המשך למדוד אם אתה רוצה, בערך ב-2,000 ק״מ הצריכה תתייצב. דרך אגב, כדי שלא יהיה ספק, איך אתה מודד?

תתחדש ותהנה.

אלון

1. הוא אומר שככה זה בדרך כלל ברוב המכוניות, כנראה שבגלל שאצלו זה גיפ אז ההוראות של היצרן שונות..

אתה אומר ללכת לפי המדבקה? 32 מקדימה ו29 מאחורה? (באוטו נוסעים בדרך כלל 2 אנשים)

2. בכל פעם שאני ממלא דלק אני מאפס את המד טיול.

בתדלוק הבא אני מתדלק באותה המשאבה שתידלקתי פעם קודמת, בסיום התדלוק לוקח את הקבלה ומחשב..

466 קילומטר חלקי 39.058 ליטר=11.93 קילומטר לליטר

תודה רבה לשניכם!

דרך אגב המדידה האחרונה נעשתה לפני הניפוח של הצמיגים, אז אני מאמין בתדלוק הבאה תהיה צריכה עוד יותר טובה מה גם שעד אז המנוע יתקדם יותר לסיום ההרצה

Instagram:

VWPolo6R

• תוכן חדש...