Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו RSI טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין בקניית קליאו RSI, מצאתי אחת עם טורבו ומנוע של מגאן 2.0הכל סבבה -עד ש....

המחשב ניהול מנוע עשה לבחור קצר (והכל תוקן), כרגע הקראנק מרעיש ודופק ואי אפשר לנסוע עם הרכב יותר מ60 קמ''ש! עכשיו השאלה היא: אם אפשרי רק לסדר את הקראנק המרעיש או להחליף את כל המנוע?

שווה בכלל להכנס לזה או לוותר? (מיותר לציין כי אני קונה את הרכב במחיר זול מאוד לעומת רכבים כאלה)

ומה זה אומר קליאו rsi2??

אז עזרה והכוונה תעזור לי מאוד.

פורסם

הrsi שווקה עם מנוע 1.8 110 כ״ס.

לא עם טורבו ולא עם מנוע 2.0.

בדוק מה מופיע ברשיון הרכב, והאם הקומבינה הזו בכלל מאושרת ברשיון.

בקשר לרעש מהקראנק, אתה באמת מצפה לקבל ייעוץ באינטרנט מאנשים שכל מה שהם יודעים זה שכתבת שיש רעש מהקראנק ?

אותם אתה שואל מה הבעיה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מפה לא שומעים בכלל את הרעש.

צריך ללכת למכונאי ולשאול אותו.

גם אליו כדאי להביא את האוטו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

גם מבלי לדעת שום דבר על המנוע או על הבעיה אני יכול כמעט להבטיח לך שכל תיקון שיצריך פירוק של המנוע (ולהוציא קראנק זה האמא של הפירוק מנוע) יעלה בעבודה בלבד אלפי שקלים. ככה שמבחינת עלות תיקון, זה לא יהיה משמעותית זול יותר והוא אולי יהיה אפילו יקר יותר (תלוי בעלות של מנוע חדש\מפירוק).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

קרנק דופק זה למשל לחץ שמן מנוע נמוך - שיפוץ יקר מאוד או מנוע אחר. או אולי הוציאו ממנוע הזה יותר ממה שהוא יכול ובקרוב יעוף איזה טלטל דרך מכסה מנוע. אי אפשר לנחש ככה, צריך לפתוח ולהסתכל מה בדיוק רועש ומה הנזקים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבנתי, ותודה על התגובות!

אז ככה הבחור אמר לי שהוא כיוון את הרכב(כי לא מזמן הוא הכניס מנוע חדש) ואז הוא עשה סיבוב עם הרכב ולחץ יותר מדי

ומאז הרעש נוצר

זה פחות או יותר מה שאני יודע.

יש מוסך שמתעסק עם רכבים כאלה שאתם יכולים להמליץ עליו?

פורסם

תגיד, כמה הוא משלם לך כדי שתקח ממנו את המכונית הזאת?:roll:

או במילים אחרות, ממה שאפשר להתרשם במידע שנחשף כאן, זה לא בשבילך...

מאוד נשמח אם תחזור ותעדכן לאחר בדיקה. אם בכל זאת...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני לוקח את האוטו ב15 אלף

ואני חייב לשים דגש על זה שאני לא מתלהב או ממהר לקנות - רק פשוט חבל על רכב כזה שהסוף שלו יהיה חלקים!!

יש לך סתירה. מצד אחד אתה אומר שזה לא אמוציונלי - "אני לא מתלהב"

מצד שני - הרחמים משפיעים עליך - "פשוט חבל על רכב...".

בכל מקרה, ברור לך שזה רכישה בתשלומים. מחיר הקניה הוא התשלום הראשון, ואלו שאחריו, בגלל תחזוקה ותיקונים לא יהיו קטנים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הרכב שווה לך 30 אלף? תקנה. לא שווה, תעבור הלאה.

* אני לא אומר שזה מה שיעלה לתקן אותו, יכול להיות שהרבה הרבה פחות, אבל לפי מה שאתה מספר זה נשמע כמו סכום שאפשר להגיע אליו.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אני לוקח את האוטו ב15 אלף

ואני חייב לשים דגש על זה שאני לא מתלהב או ממהר לקנות - רק פשוט חבל על רכב כזה שהסוף שלו יהיה חלקים!!

ואתה על תקן המושיע של הרכב? אם הכיס מאפשר לך אז תתחדש, הסיפור לא יגמר ב-15 תהיה בטוח.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

עלויות תיקון של מנוע כזה גבוהות מאוד ואתה יכול להגיע ל- 10000 ש"ח ויותר אם תצטרך להחליף את מנוע.

אל תרחם על הרכב, אם המצב היה הפוך, הוא לא היה מרחם עליך...

• תוכן חדש...