Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם האימפקט בסט הזה מתאימה לעבודה במכונית עם בוקסות?

http://www.dror-tools.co.il/item-30612267/סט-כלים-נטענים-מקצועי-18v

אמנם יש לה 145 מומנט אבל תפסנית של 1/4 בלבד- זה מסתדר? לא נראה לי שרטצ'ט עם דרייב של 1/4 יכול לעמוד במומנט כזה בלי להיגזר.

תודה

פורסם

קיים מתאם בוקסות למברגה שהוא ייעודי לאימפקט. חפש בחנות הכלים הקרובה לביתך (כמו שז"ר למשל. לא גייס או הומו סנטר).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

המברגה הזו לא מחליפה כמובן פטיש אוויר או חשמלי גדול. כלומר לפתוח גלגלים או תפוחים תשכח מזה.

למעשה יש לי את המברגה הזו ולא זוכר שהשתמשתי בה בתחום הרכב.

זו מברגה מעולה לבעלי מקצוע/מתקינים

פורסם

אל תיגע באימפקט הניטענות, חסרות כוח ואורך חיים של סוללה לא ארוך במיוחד. אני קניתי לעבודות המכונאות שלי אימפקט גם של מקיטה אבל חשמלית, מתאימה לבוקסות חצי, מדובר בסוס עבודה שעד עכשיו פתח לי כל בורג החל מגלגלים ועד לפולים של קראנקים. באמת ממליץ בחום. הבאתי אותה אחרי הנחה ב-1800 ש"ח ומופתע ממנה כל פעם מחדש. אני מניח שהיום היא יותר זולה. הדגם זה TW0200.

פורסם

אני נהנה ללמוד כמה דברים חדשים פה! :-D

אם ברגי גלגלים סגורים על מומנט יותר נמוך מ-145, מדוע אי אפשר לפתוח אותם עם המברגה הזאת?

ניתן אבל לא מומלץ, בהנחה שהמומנט הוא קרוב לקצה (קרוב ל-145). הנתון המקסימלי הוא נתון שלא אמורים להגיע אליו, אם אתה רוצה לשמור על אורך חיים טוב לכלים...

כדי לצאת יותר חכם, ברמת העיקרון על הכלים (בוקסות) אמור להיות מוטבע מומנט מקסימלי לשימוש (לפחות על כלים באיכות גבוהה, תוצרת גרמנייה\ארה"ב). אם אתה רוצה גם לפתוח גלגלים איתה, אני מציע שתחשוב יותר בכיוון של מפתח אימפקט כמו שהוצע לך, ולשאר השימושים שלא מצריכים יותר מדיי כח(פתיחת ברגים בקבינה...) מברגה רגילה תעשה את העבודה יופי.

השאלה: כמה כבר ייצא לך לפתוח את הברגים בגלגלים, והאם זה שווה לך את ההוצאה של סכום גבוה מאד על כלי כזה? בעיניי אין הצדקה אלא אם כן אתה משתתף קבוע בספורט מוטורי וצריך להחליף צמיגים 3 פעמים בשבוע...

אם לא, מברגת אימפקט היא צעצוע נחמד, ואפילו יעיל, לשימושים כלליים, אבל גם מברגה רגילה עובדת היטב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חשבתי לקנות אותה לשימוש כהנדימן ובאותה הזדמנות להשתמש גם ברכב.

האם על המברגות החשמליות עם היציאה לבוקסה אפשר להרכיב ביטים לברגי סיבית?

פורסם

עקרונית אין בעיה. יש בוקסה מתאמת מדרייב חצי למשושה של ביט. זה יצא קצת מסורבל אבל יעבוד. לדעתי אתה עושה טעות. תבחר את הכלי המתאים לעבודה שאתה צריך ובעבודה שאתה פחות צריך תשתמש בכלי ידני. אם העבודה שלך ברכב היא חובבנית ומזדמנת אין לך צורך בכלי כזה. חבל על הכסף. קנה מברגה לשימוש כללי בבית

• תוכן חדש...