Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתכונן למכת שילשולים.

רגישות ללקטוז?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטרף להצעה. מי שרוצה הנחה של 10$ לקניה ראשונה בויטה קוסט מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית עם כתובת המייל שלו :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מה הקטע שלהם עם ההודעה הזאת:

Vitacost does not accept payment from PayPal accounts in Israel. Please choose a different payment method to continue with your order.???

עוד מישהו נתקל בזה?

אין לי בעיה לשלם עם כרטיס אשראי, אבל זה סתם מוזר.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
אחי הקטן פעם הזמין אבקה כזאת מישראלבודי, 7 דקות אחרי שהוא ערבב אותה עם חלב הוא רץ לשירותים

ועד היום נעלמו עקבותיו.

אחיך מהווה מדגם מייצג של כל הבודיבילדרס בארץ?

אני כבר 10 שנים עושה את זה ולא קרה לי מעולם.

גם קריאטין גורם למוות וסקוואט דופק תגב, הכי טוב לפרוש :)

פורסם

שטויות במיץ לגבי שילשולים, הכי קל לזרוק דברים לאוויר שלא מבוססים על כלום.

יש אבקות שונות של יצרנים שונים ברמות סינון ועיבוד שונות.

יש אבקות עם אינזימים שמקלים על העיכול, יש כאלה כאלה עם הרבה לקטוז, יש כאלה עם מעט ויש כאלה נטולות לקטוז(איזולט).

BB יוצאים מעט יותר יקרים במשלוחים. בויטה קוסט המשלוחים יותר זולים אבל שירות הלקוחות דפוק.

פורסם

-1 מי שואל אתכם? רק ציינתי מקרה שאני מכיר אישית, זכותכם לקבל את זה וזכותכם לא.

תרשמו שילשולים אבקת חלבון וגוגל ותקבלו 10,000 תוצאות, כנראה שיש אנשים שרגישים יותר מאחרים.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

תמיד יש סיפורי זוועות.

שילשולים היא תגובה דיי חריפה ומקורה כנראה ברגישות למוצרי חלב(לקטוז).

באותה מידה תמיד אפשר לשמוע סיפורי זוועה על אחד שלקח אפדרין וכו'. סה"כ אם משתמשים באופן נכון ומדובר על אדם בריא אז אין בעיות.

הנה כל המיתוסים שקיימים בערך על אבקת חלבון בכתבה מגמתית אחת:

http://www.mako.co.il/news-channel2/Weekend-Newscast/Article-f4d53bca09e1d21004.htm

ואני מצטט מאתר קילוגרם כי אין לי כח לכתוב את כל זה:

".

3:56 – רותם גרוזביק (קורא נתונים במצגת):

צריכת חלבונים

אדם ממוצע: 0.8-1 גרם לכל ק"ג ממשקל הגוף

תחום אירובי: 1.8 גרם לכל ק"ג ממשקל הגוף

מתאמנים כבדים: 2.5 גרם לכל ק"ג ממשקל הגוף

4:10 – פרופ' אלון אליקים (מומחה ברפואת ספורט, המרכז הרפואי מאיר)

"…זאת אומרת, שלבן אדם ששוקל 70 קילו, אנחנו מדברים על משהו בסדר גודל של 200 גרם חלבון ליום, שיש מעט מאוד אנשים במדינת ישראל שלא מקבלים את הכמות הזאת בדיאטה הרגילה שלהם, באוכל הרגיל שהם אוכלים. ולכן הנושא של תוספת חלבון לצורך מצוינות בספורט מוטל מאוד מאוד בספק ולכן בעבודות מדעיות לא הוכח שהוא עוזר"

אני מניח ששמתם כבר לב לסתירה שמתקיימת בין הנתונים שמוצגים כאן. קודם כל, נתחיל בכך שהנתונים במצגת של רותם גרוזביק מדוייקים יחסית, אם כי לקטגוריית ה"מתאמנים כבדים" יש קבוצות רבות, והדבר תלוי בתפריט התזונה שלהם, שהינו קיצוני לעתים קרובות. בנוסף, יש לשקול אם המתאמנים הם מתאמני משקולות למטרת כוח או מטרות אחרות, בנוסף לפרמטרים רבים נוספים. טווח צריכת החלבון השכיח עומד על בין 2 ל-3 גרם חלבון לכל ק"ג משקל. המלצות הצריכה לאדם הממוצע אכן עומדות על 0.8 גרם לכל ק"ג משקל גוף, אך מחקר בקנדה (2) הצביע על יתרונות באכילה של 0.93-1.2 גרם חלבון לק"ג משקל גוף (מדובר באנשים רגילים שאינם מתאמנים. מכיוון שבתזונה המערבית מרבים לאכול בשר, כנראה שאתם כבר אוכלים את הכמות הזו או קרוב לכך). אותו המחקר גם חקר ומצא ש 0.8 גרם חלבון לק"ג משקל גוף אינם מספיקים, מפני שהגוף דורש יותר חלבון ממה שנטו לחשוב עד עתה (41-50% יותר).

כעת נתייחס לדבריו של פרופ' אלון אליקים, שטוען שאדם השוקל 70 ק"ג צורך כ-200 גרם חלבון ביום. מחישוב מהיר מדובר ב-2.8 גרם חלבון לכל ק"ג משקל, מה שאומר שלפי טענת הפרופ' יש מעט מאוד אנשים במדינת ישראל שאינם נמצאים בקטגוריית המתאמנים הכבדים מבחינת צריכת החלבון. רק אני רואה פה בעיה?

כדי לפשט את העניין, אציג להלן מה רשימת המכולת התיאורטית שלכם צריכה לכלול על מנת שתצרכו 200 גרם חלבון כל יום, ואתם תשפטו בעצמכם אם אתם אוכלים את הכמות הזו או לא:

.

1 קוטג' 3%

2 כוסות חלב 3%

200 גרם חזה עוף/הודו (2-3 שניצלים גדולים)

1 קופסת טונה משומרת (מים או שמן)

4 ביצים שלמות (חלבון וחלמון)

10 חתיכות פסטרמה 3%

2 פרוסות גבינה צהובה 28%

הגענו לפלוס-מינוס 200 גרם חלבון. האם אתם אוכלים את כל המוצרים הללו כל יום, כל היום, במשך רוב חייכם? אני בספק. אפילו מתאמנים מקצוענים אינם יכולים לדבוק בתפריט הזה יום אחרי יום, גם בגלל הכמות וגם בגלל חוסר הגיוון (ואם לומר את האמת, אין הרבה מה לגוון במקרה הזה). פה נכנסת אבקת החלבון, אשר תורמת לנו לגיוון בטעם (ישנן אבקות חלבון במגוון טעמים כגון שוקולד, קרם עוגיות, בננה, תות ועוד). בנוסף, אבקת חלבון עוזרת לנו להגיע לכמויות החלבון הללו מבלי לקבל בחילה כל פעם שאנו יושבים מסביב לשולחן. תחשבו לרגע מה עושים אנשים ששוקלים 90-100 ק"ג, אשר צריכים 250-300 גרם חלבון ליום על מנת לעלות במסת השריר? עלינו להיות ריאליים, ואבקת חלבון מביאה בדיוק את המענה לכך."

לכל המודאגים, התגובה המלאה כאן:

http://www.kilogram.co.il/2118/%d7%90%d7%91%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%9c%d7%91%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90-%d7%90%d7%95-%d7%9e%d7%96%d7%99%d7%a7-%d7%aa%d7%92%d7%95%d7%91%d7%94/

פורסם

אתה מתכוון ל-5 ליברות שזה בערך 2.3 ק"ג.

זה משתנה מיצרן ליצרן ולפי אחוז החלבון באבקה. קיים גם שוני(אומנם מינורי)בין הטעמים השונים.

רוב אבקות מי הגבינה הסטנדטיות(לא איזולט ושקרים אחרים) מכילות 70-80 מנות הגשה של 22-25 גר' חלבון.

פורסם

בהנחה ואני הולך 4 פעמים בשבוע למכון כושר ואני לוקח מנה אחרי כל אימון,אז זה יספיק לי ל5 חודשים בערך?

פשוט פעם אחרונה קניתי בארץ את האבקה ואני לא זוכר איזה גודל היא הייתה,אבל היא הספיקה לי לשנה שלמה ל4 פעמים בשבוע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא יודע איזה אבקה יש לך.

נקח לדוג' אופטימום גולד סטנדרד. 80 מנות הגשה של 23 גר' חלבון. זתומרת מספיק לך ל-80 אימונים(במידה ואתה לוקח סקופ אחד). זתומרת יספיק לך ל-20 שבועות שזה 140 יום.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודשיים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...