Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה מכרזים לא נסגרים כי ההצעות לא מגיעות למחיר המינימום. כלומר, גם הביקוש לא כזה גדול, כי הקבלנים צופים ירידת מחירים שלא תצדיק מחירי קרקע גבוהים. זו מסקנה הפוכה לגמרי משלך.

בלי קשר, לא הייתי מסתמך על האתר הזה כמקור חדשות, הוא די מפוקפק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הסקתי שהמחירים לא נמצאים בכיוון של ירידה מכיוון שלא מוכרים קרקעות ולא נבנות דירות חדשות מה שגורם לכך שההיצע קטן מהביקוש.

אתה הצלחת להבין מהכתבה שהמחירים ירדו? אנא הסבר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא הבנתי את זה רק מהכתבה אלא מעוד מאמרים וכתבות שקראתי.

בכל אופן, הרבה מאוד מכרזים לא מגיעים למחיר המינימום (המופרז) שהמנהל קובע. עד לא מזמן, הייתה תחרות מחירים פרועה כי הקבלנים חשבו ששווה להם לשלם. אם עכשיו הם לא מוכנים לשלם, זה כי הם צופים ירידת מחירים.

בלי קשר, יש המון דירות בבניה, וצבר הדירות המוכנות עולה כל הזמן.

מה שצריך להבין זה שמחיר הדירות מוגבל על ידי היכולת לשלם עליהן, וזו אוזלת במהירות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לצער רובנו נראה שהמחירים לא הולכים לרדת.

http://www.news1.co.il/Archive/001-D-305916-00.html

אני חייב להסביר משהו - מחירי הדירות לא עלו בגלל מחסור אמיתי בדירות, אלא בגלל הכסף הזול שגרם לתחושת עושר מזוייפת אצל עם ישראל. זה דחף את מחירי הדירות למעלה מה שבתורו שכנע רבים אחרים לקפוץ על העגלה כל עוד המחירים "שפויים", כלומר בהישג ידם כרגע.

בנק ישראל הקשיח את התנאים לקבלת משכנתא, מה שעצר את הכסף הזול עבור רוב האנשים והקפיא את השוק לגמרי.

כיום מס' הדירות הלא מכורות ומספר הדירות שנמצאות בתהליכי בניה הם הגבוהים ביותר בשנים האחרונות. אם הקבלנים לא קונים, סימן שהם צופים ירידת מחירים ושלא שווה להם לקחת את הסיכון כרגע.

בכל מקרה יש גבול לגובה המשכנתא שאפשר לקחת (אי אפשר עדיין לקבל משכנתא ל-50 שנה), ובהתאם להחזר החודשי המקסימלי יש מחיר מקסימום אותו עם ישראל יכול לשלם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ככלל, רוב הבועות הכלכליות נוצרות מצירוף של כסף זול ואשראי נדיב.

בנוסף, המינוף העצמי לרכישת דירה נמוך יחסית, מה שגרם לרבים שהיו ברשותם 100K בלבד לרכוש דירה להשקעה, כאשר תשלומי שכר הדירה מכסים את המשכנתא, ועוד 20 שנה הם ישארו עם נכס מניב.

הריבית הנמוכה על פיקדונות הפכה את העיניין לעוד יותר משתלם, והתוצאה ידועה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

השאלה היא אם הריבית תעלה או לא, כי כל אותם ״משקיעים״ לקחו משכנתא בריבית משתנה. הם יכולים לעבור לתזרים שלילי מהר מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

בדיוק אם הריבית תעלה - ואם כל אלה שהיה להם 100K יעברו לתרזים שלילי מהר מאוד יצטרכו למכור את הדירות...

ואז תיהיה ירידה

ועוד פעם יש שאלה שאף אחד לא יודע לענות עליה :(

פורסם

אבל המצב כל כך חרא, שאין מה להעלות את הריבית, רק להוריד...

בקיצור, כמו שניתן לראות, אם מישהו היה נביא, הוא היה קונה את הפלאזה.

משכנתא זה קל

פורסם

http://www.calcalist.co.il/money/articles/0,7340,L-3579117,00.html

אבל קונים דירה בכל זאת

עם חסכונות כל כך מצומקים ומינוס כל כך עמוק בבנק, איך קורה שעל פי הסקר 61% מהציבור רוכשים דירות באמצעות משכנתא, ועוד במחירי השיא של ארבע השנים האחרונות?

הסברה כי ההון העצמי של ההורים הוא מקור המימון העיקרי, שמאפשר לזוגות צעירים לקחת משכנתא, מקבלת אישוש חלקי בסקר. שליש מקרב נוטלי המשכנתאות ענו כי העזרה הכספית מההורים היתה המקור העיקרי להון העצמי שהציגו לבנק כדי לקבל את המשכנתא.

עם זאת, כמעט מחצית מלוקחי המשכנתאות ענו כי השיגו את ההון הראשוני לרכישת הדירה באמצעות חסכונות אישיים שלהם. אבל משום שמרבית הישראלים לא מצליחים לחסוך סכומים משמעותיים באמת, קשה להימנע מהמסקנה שאותם רוכשי דירות פשוט לקחו משכנתא במינוף גבוה מאוד.

אני חילוני גמור, ועדיין זה לא מונע ממני לומר ברוך השם ותודה לאל שכיום אני חי ללא חובות כלשהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...