Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים בערב תשעה באב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במידה ואתם מאזור המרכז אפשר תמיד לעשות סיבוב בטיילת יפו/יפו העתיקה/שוק הפשפשים (כן, בלילה). מקומות נהדרים ואינטימיים לבילוי בשעות הערב אשר לא מחייבים ישיבה במסעדות וכו'..

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

זה הערב לחרוש בפורום ולהראות לאשה שמתעסקים פה גם בענייני בישול, קניות וכלי רכב ורודים (בטח יש איזה שרשור כזה... )

אם רוצים מאוד סרט - אפשר להעזר באינטרנט ולצפות בבית.

אולי לעניין אותה בגאדג'ים לבית מדיל אקסטרים או tomtop (אתר דומה) ? שיוטו שם יכול להיות בילוי מסויים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

בתור חילוני,

לא נורא אם תשב בבית בערב תשעה באב. אתה יהודי ובסה"כ, באמת שלא יקרה לך כלום אם תנוח ותקדיש מחשבה ליהדותך.

(הנ"ל בגדר המלצה בלבד).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
כל בתי העסק סגורים.

ממש לא.

כל איזור הטיילת פתוח ועובד כרגיל.

מסעדות \ בתי קפה \ הכל.

כולל מקדונלדס ושיפודי התקווה.

מישהו יודע אם יש סושיות פתוחות באיזור הרצליה?

פורסם
בתור חילוני,

לא נורא אם תשב בבית בערב תשעה באב. אתה יהודי ובסה"כ, באמת שלא יקרה לך כלום אם תנוח ותקדיש מחשבה ליהדותך.

(הנ"ל בגדר המלצה בלבד).

הייתי הראשון לעשות זאת עקרונית, אך יש חוק שאוסר על בתי עסק מסוג זה לפתוח בתשעה באב, ולכן בתור יהודי שהמסורת חשובה לו, אני משתדל להתעלם מהיום הזה, ודווקא בו לצאת ולאכול בחוץ במקומות המעטים שפתוחים בחשאי.

אם לא היה חוק שכזה, שאין לו שום מקום במדינה דמוקרטית, הייתי יושב בבית, מקדיש מחשבה או שניים בנושא ואולי אפילו צם.

בדיוק בשל אותן סיבות אני בוחר לפרנס עסקים שמוכרים חזיר (למרות שבעצמי אני נמנע מכך) ותומך בעסקים שפתוחים בשבת וכאלו שמוכרים חמץ בפסח וכו וכו...

ביום כיפור לעומת זאת, לא אחלום על לנסוע באוטו, לאכול בפומבי ואפילו להפעיל מכשירי חשמל באופן שניתן לראותו. הסיבה - אין חוק כזה, וכשלא מנסים לכפות עליי משהו, אני מכבד זאת ומשתדל לכבד את האחר.

זה אגב, נכון מבחינתי לכל חוק אווילי שמנסה למנוע ממני לחיות חיים שאני מגדיר כנורמליים במדינת עולם ראשון דמוקרטית ולכן, כבר באותו יום שבו הכריזו שלשחק פוקר עם חברים על כסף זה לא חוקי, שיחקנו במרפסת פוקר ותחינו ממנה שלט מאיר עיניים שמציין זאת במפורש.

אפשר להמשיך לשתוק ולראות איך ממשיכים לכפות עלינו חוקים אוויליים או חוקי דת כאלו ואחרים. כשתגיע החובה לחבוש כיסוי ראש בציבור, אל תתפלאו.

פורסם

שימוש בטיעון של מדרון חלקלק כמו שכתבת הוא לא יותר מבכיינות, לדעתי. אתה יודע שחוק כזה לא יחוקק במדינה שלנו, שאם כבר מתרחקת מחוקים דתיים ושוברת אותם לאט לאט. אם חשוב לך לחשוב על המשמעות של היום והיית מוכן אפילו לצום עבור הערך הזה - לוותר על כל זה בטיעון כזה זה זה תירוץ שנועד בשביל בריחה.

קקטוסולר ידנית

פורסם
בתור חילוני,

(הנ"ל בגדר המלצה בלבד).

מה זאת אומרת הוא יהודי בס"כ ושכדאי שיקדיש מחשבה ליהדותו? גם נטורי חרתא הם יהודים לא? ואם לשפוט אז נתורי חרטא הם יהודים יותר "צדיקים" מהרבה יהודים אחרים. לעומת זאת, חרטא שורפים דגלי מדינת ישראל ומתפללים להשמדתה, אז מה הפואנטה בלהיות יהודי "אורגינל"?

בקיצר, שיעשה מה שעושה לו טוב.

חבר טוב מאוד שלי היה בזמן הסדיר חופ"ל ב 51. היום הוא עושה לפחות 30 יום מילואים בשנה. הוא לא צם בכיפור והוא אוכל חזיר. האם הוא יהודי פחות טוב מזבל של נטורי חרתא ששורפים את דגלי ישראל?

האם זה שאדם הוא יהודי עושה אותו יותר טוב מאשר אדם אחר?

וסער, אם תפתח את התלמוד הבללי אתה תראה שאתה תתבייש להיות יהודי. מבטיח לך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יהודים שומרי שבת זרקו אבנים על מכונית של טייס שנסע בשבת אחת במלחמת יום הכיפורים לבסיס שלו.

צריך לזרוק את רעיון הדת מכל המדרגות הממשלתיות ולהפוך את המדינה לאזרחית אמיתית.

פורסם
ר?

וסער, אם תפתח את התלמוד הבללי אתה תראה שאתה תתבייש להיות יהודי. מבטיח לך.

תוכל לפרט בקצרה ? סתם לידע כללי ;)

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

בבקשה,

נגיד שיש קבוצה של 10 אנשים. אחד מהם הוא יהודי והשאר גווים. הקבוצה הלכה לטייל ופתאום הייתה מפולת סלעים ואחד מהאנשים נקבר תחתה. האם מותר לחלל שבת בכדי להציל את האיש? התשובה היא כן.

מקרה שני, קבוצה של 10 אנשים, שוב פעם אחד הוא יהודי וכל השאר הם גויים. הפעם הקבוצה התחלקה לשניים. 5 אנשים בקבוצה אחת והייתר בקבוצה השנייה. אין יודעים בוודאות באיזה קבוצה נמצא היהודי. הקבוצות הולכות להן בנפרד זו מזו. שוב פעם מפולת סלעים ושוב פעם אדם נקבר תחת הסלעים. האם מותר לחלל שבת בכדי להציל את האיש? התשובה היא לא. מדוע? כי לא יודעים בוודאות באיזו קבוצה היהודי נמצא ולכן לא לוקחים "סיכון".

(תלמוד בבלי, מסכת יומא, דף פד, עמוד ב).

הוסיף הגאון של ימינו הלא הוא הרב עובדיה יוסף שפיקוח נפש דוחה שבת אבל פיקוח נפש של יהודי בלבד. עוד הוסיף הרב שכאשר אומרים יהודי מתכוונים לאדם שומר מצוות. חילוני הוא לא יהודי והוא בגדר גוי ולכן אסור לחלל שבת בכדי להצילו.

עוד הוסיף "הגאון" שחל איסור על רופא יהודי לטפל בגויים או חילונים בשבת. על הרופא להתחמק בטענות שונות "ולמרוח" את הזמן בטיפולים של יהודים כל זאת על מנת להימנע מטיפול בגויי.

ואחר כך היהודים מתפלאים מדוע שונאים אותם?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

אני מניח ש 400 שנות אינקויזיציה נוצרית לא תרמו ממש לאהבת הנצרות אפילו בקרב גויים גמורים.

לא שהיהדות האורתודוקסית שהיא בסה"כ זרם עכור בין זרמים נוספים צריכה סנגור, אלא ששלטון דת הוא טוטליטרי ככל שלטון דת

לא נאורה אחרת, אם בכלל ניתן לשייך את המילה נאור ל"שלטון דת".

בסופו של דבר היהדות לא שונה משאר הדתות מבחינת סובלנות.

עד לפני מאתיים שלוש מאות שנה, קתולי שהיה נתפס חוצה את גשר התמז באנגליה (הנאורה של ימינו)

היה נתלה, אבל קודם לכן איברי מינו היו נתלשים לצהלות הקהל ובני מעיו נשלפים.

פורסם

לפי היהדות הנפלאה שלנו פדופיליה מותרת בילדים עד גיל מסויים.

מותר לקיים יחסי מין מלאים או יחסים אנאליים עם ילדה שלא מלאו לה 3 שנים.

מותר לקיים יחסי מין אנאליים (מה שנקרא בימינו מעשה סדום) עם ילד צעיר מגיל 9.

מותר לאב או אם לקיים יחסי מין עם ילדיהם כל עוד הם ממלאים את התנאים הנ"ל. האב לא יישפט על גילוי עריות וגם לא על משכב זכר.

זאת קבע "הנשר הגדול", זה שאמרו עליו "ממשה עד משה לא קם כמשה" הלוא הוא הרמב"ם. יקום "החכם" שיטען שדברי הרמב"ם הוצאו מהקשרם.

כך פוסק הרמב"ם (הלכות איסורי ביאה, פ"א,הלכה יג- יד): המקיים יחסי מין עם ילדה, הקטנה מגיל שלוש, פטור מעונש אפילו אם עשה זאת עם בתו , וכן המקיימת יחסי מין עם זכר פחות מגיל תשע פטורה מן העונש אפילו עשתה זאת עם בנה, וכן משכבי זכר (הומוסקסואליות) עם קטין, פחות מגיל תשע, פטור מעונש הכתוב בתורה: "וְאִישׁ אֲשֶׁר יִשְׁכַּב אֶת זָכָר מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה תּוֹעֵבָה עָשׂוּ שְׁנֵיהֶם מוֹת יוּמָתוּ דְּמֵיהֶם בָּם" (ויקרא , כ; 13).

• תוכן חדש...