Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לה כבר. לא נהגתי עליה בהשקה כי לא הביאו אותה (רק לתצוגה) אבל אני פחות מתלהב. לטעמי היא עדיין נשית מדי בשביל להיות באמת ספורטיבית. אפילו שבחלק מהמובנים הטכניים היא עשויה להיות עדיפה על הגולף המקבילה (עניין של אורך, בסיס גלגלים, מפשק סרנים, משקל וכדומה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מכונית יכולה להיות כשלון קולוסאלי ועדיין להמכר מצויין.

הפורד אסקורט שיוצרה בין 90' ל 98' היתה, לפחות בשנתיים הראשונות שלה, מכונית רעה לתפארת ובכל זאת היא נמכרה מצויין.

בנוסף, אם פולקסווגן רצו לשחזר את רוח החיפשות המקורית, המכונית היתה צריכה להיות זולה בהרבה (מאד), והבעיה שהיא היתה יקרה יחסית, נחותה מהגולף, ואפילו האיכות היתה רחוקה מלעמוד בסטנדרטים של פולקסווגן.

אז אולי בעיניך היא לא היתה מוצלחת, אני בטוח שבקונצרן לא בכו על הצלחה מסחרית, רק כי לא הצליחו לתפוס את ה"ספיריט" של החיפושית המקורית, שאגב אני די משוכנע שלא חיפשו...

הייתי בהשקת החיפושית החדשה לפני כמה חודשים (חפשו כתבת השקה ב"אוטו"). בהחלט קפיצת מדרגה מהדור הקודם. בארצות מסוימות היא נמכרת במחירים זולים בעד כ-10% משל הגולף. אמורה להגיע לארץ לקראת סוף השנה למיטב הבנתי (אולי תחילת השנה הבאה) במחירים קצת יותר גבוהים משם הגולף (אבל הרבה פחות משל הדור הקודם שמחירו היה מופרך לגמרי).

ואם היו פה צרכנים רציניים - היו מחרימים את הרכב הזה בגלל חמדנות היתר של היבואן. אבל, זה הרי בחיים לא יקרה.

יש לה כבר. לא נהגתי עליה בהשקה כי לא הביאו אותה (רק לתצוגה) אבל אני פחות מתלהב. לטעמי היא עדיין נשית מדי בשביל להיות באמת ספורטיבית. אפילו שבחלק מהמובנים הטכניים היא עשויה להיות עדיפה על הגולף המקבילה (עניין של אורך, בסיס גלגלים, מפשק סרנים, משקל וכדומה).

כמו שיש נשים שנוהגות ב- GTI, כי האבות/בעלים שלהם ביקשו את הגולף הכי הכי (או כי הבעלים שלהם רכשו כזה רכב כרכב משפחתי ;-) ), תהיינה גם נשים שתנהגנה בחיפושית עם מנוע כזה, אם יביאו אותו לארץ.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מכונית יכולה להיות כשלון קולוסאלי ועדיין להמכר מצויין.

הפורד אסקורט שיוצרה בין 90' ל 98' היתה, לפחות בשנתיים הראשונות שלה, מכונית רעה לתפארת ובכל זאת היא נמכרה מצויין.

בנוסף, אם פולקסווגן רצו לשחזר את רוח החיפשות המקורית, המכונית היתה צריכה להיות זולה בהרבה (מאד), והבעיה שהיא היתה יקרה יחסית, נחותה מהגולף, ואפילו האיכות היתה רחוקה מלעמוד בסטנדרטים של פולקסווגן.

החיפושית החדשה נועדה להיות רכב נישה.

אפשר להגיע על הפולקסוואגן אפ שהיא היורשת הרוחנית של החיפושית המקורית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...