Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו חדש שרוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי אוטו חדש קיבלתי אותו לפני שבוע יש על הדלת האחורית מספר שריטות שבקושי נראות היתי במכון דיטליינג הוא אמר לי שעברו על הדלת עם לקה . קיצור קיבלתי אוטו עם שריטות על הדלת שטושטשו מה אני עושה עכשיו? איך אני מתנהל מול הסוכנות?

פורסם

מרגיז מאוד ובעיקר תלוי בך. תוכל לבחור אחת מהשלוש:

- להבליג ולהמשיך הלאה...

- לפנות לסוכנות ולציין בפניהם את אכזבתך וציפיתך להתייחסות הולמת.

- ללכת למלחמה.

ברור לך בוודאי התחליפיות שבין המאמץ הנדרש/רדיפת הצדק/השקט הנפשי בכל אחת מהבחירות לעומת האחרות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

דיברתי איתם וכבר אמרתי להם מה אני חושב הבנתי שלהחזיר את הרכב אי אפשר אני מצפה לתשובה מהם עם החלטה מה עושים מותר להם להעלים ככה מלקוח מה קרה לרכב? בלאגן

פורסם

תחדש.

זה נגד עין הרע, עוד שבועיים (עם הנהגים בארץ), יהיו לך עוד עשר כאלו.

ממני, האחד שכבר הפסיק להסתכל על הנזקים שעושים לי ברכב.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אתה יכול להכניס את הרכב לפחח / מכון בדיקה. בדר"כ יש להם מיכשור למדידת עובי הצבע/הפח וכך ניתן לדעת אם החלק עבר צביעה או לא (צבע מקורי).

עריכה - תיקון "גדול" שכזה (למשל צביעת דלת / כנף) ישאיר עפ"ר סימנים שבעל מקצוע מומחה יוכל לראות.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא על כול דבר הם צריכים להודיע,תבדוק אתר משרד התחבורה,היה רשום מעל אחוז מסוים של נזק הם חייבים להודיע לך,מעבר לזה אם חתמת על הרכב הם יכולים להגיד שהם מסרו לך אותו מושלם וזה קרה לך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...