Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קרה למנוע? ניסאן אלמרה 99 (לא סוחבת, הבעיה התחילה לאחר נסיעה מאומצת)

evernever
שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לנו ניסאן אלמרה שנת 1999.

והיום נסעתי איתה. ויש לי בכניסה ליישוב מלא עליות.

וקצת הייתי עצבני, ולא היה לי כח לעלות כל הדרך. אז נתתי קיקים קצת, וכנראה חנקתי ת את המנוע. או דפקתי איזה חלק שם.

בקיצור עכשיו הרכב לא סוחב כמעט במישור. לוקח לו טונה זמן להאיץ.

זה משהו רציני?

לא שומעים איזשהו רעשים משם.

אם לפחות תצליחו לתת כיוון מאיפה זה מגיע ואם יש נזק רציני?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם המנוע לא עובד עגול, כנראה שזאת לא התיבה.

בסרק, האם המחט של מד הסל"ד זזה או יציבה? האם דולקת איזושהי מנורה בלוח המחוונים?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיון אישי שלי קרה לי פעם דבר כזה עם לקוח, לאחר שבדקתי התקלה הייתה שסתום AGR ... יש סיכוי טוב שזו הבעיה שלך בפרט שרשמת שלחצת כמה ״קיקים״ וכל הפיח נכנס אליו, מה גם שזה יגרום לבעיה שאינו ייציב בסרק.. בדוק את מה שאמרתי לך אני כמעט בטוח שזו הבעיה, או שתבטל אותו ע״י פחית ( לצורך בדיקה) או לנקות אותו אם הוא סתום, אני לא יודע אם תעשה זאת בעצמך אבל כל מכונאי אמור לדעת את מיקומו ולטפל בו כמו שצריך, תעדכן אותי מקוה שעזרתי

אלון יעקב- ״מוסך איתן״ מכונאות חשמל ומזגנים, רח׳ שרירא הגאון 6 יפו ת״א... [email protected]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...