Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אמרתי הרבה כוח כנראה טעיתי.

התכוונתי כוח,

ג'אסטי 89 לא יספק אותי..

ואני רוצה ללמוד להחליק [אצל מדריך כנראה]

ולא עושים את זה על הנעה קדמית..

סתם לפרופציות.. ביד 2 כל הסיירה 1800 עולות פחות מ10K,

מנוע 2.0 יעלה לי נגיד 5-6 ? [הקצנה]

ב16 אלף הבאתי רכב ראשון הנעה אחורית עם כוח ,

אחר כך אני יחסוך לEVO לSTI או למשהו אחר ..

כמו כן יש את הסדרה 3 למניהם שלא יעלו יותר מידי..אבל הם ערביים לטעמי

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

שוב..

אני הורדתם אותי מהM3 ..

גם מהSTI בגיל של עד 21..

אבל עדיין,

בנוגע להנעה אחורית עם כוח שיסחוב בכיף יש משהו חוץ מהפורד סיירה?

פורסם

החופש הגדול הגיע גם לפה אה :roll::lol:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

עוד תגובה צינית ? :shock:

אם הייתי רושם את זה חודש אחרי אז מה היית רושם?

פורסם

^^^זאת המציאות חביבי, אם אתה משחק באש בלי ניסיון בסוף אתה תקבל כוויה.

אז הייתי רושם כנראה שבית הספר שובת., או שסתם הברזת.

בכול מקרה אולי אם הייתה גרה באירופה אז בגיל 16 הייתה יכול להביא רכב הנעה אחורית נחמד, אבל בארץ, גם בגיל 24 זה אצלנו בגדר חלום, אלא אם כן ההורים שלך טחונים או שאתה עוסק במקצוע לא חוקי.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

למה להשקיע עכשו כ״כ הרבה זמן ודיונים במשהו שיהיה רלוונטי במקרה הטוב בעוד 3 שנים?

הדעה שלך עוד יכולה להשתנות מקצה לקצה.

ולא תבין אותי לא נכון, אני הכי בעד הגשמת חלומות. אבל כל דבר בעיתו.

לא צריך ישר בגיל 18 לקפוץ לרכבים כאלה.

עדיף לאט לאט ולפי והיכולת (יכולת התקציב, ויכולת הנהיגה)

V5

פורסם

לזה שהביא את הבחור שניסה להחליק 2 שאלות חשובות

1.עשה במקום סגור?

2. ידע מה הוא עושה ולא מNFS אלא ממדריך מוסמך במסלול מיוחד שלימד אותו בידיוק מה עושים?

תן לי לנחש.. לא.

עליות של פורד סיירה 2.0 יהיו ממש נמוכות..

אז אין שום מניעה להביא רכב כזה בגיל 17..[במקרה עם החוק החדש עוד שנה ו5 אני יכול לגשת לטסט..]

מה הרעיון שאני יקנה רכב הנעה קדמית עם טיפה יותר ביצועים כנראה, טיפה יותר חדש, טיפה יותר מהיר גם.. אבל כל הרעיון של ההנעה אחורית [שזה הכי חשוב לי ..] לא קיים פה

פורסם

רוני סיכם זאת בצורה הכי פשוטה- אחזקת רכב, ואתן לך דוגמא את הרכב שלי שהוא פורד פוקוס "רגילה" 2001, עם נסועה של 1600 ק"מ בחודש עולה 2000 ש"ח בחודש.

תוסיף עלויות ביטוח (כי אתה נהג צעיר), תוריד טיפה עלויות דלק כי אני מתאר לעצמי שתיסע פחות מ1600 ק"מ ותוסיף עלויות אחזקה לרכב קצת יותר "מיוחד".

וזה לפני שדיברנו על מחיר הקנייה.

עכשיו תענה לעצמך על השאלה.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מחיר הקנייה ?

שוב..

סיירה זה רכב זול,

טיפולים ואחזקה..

אחרי שנה שנתיים נעיף אותו לטובת צבא\רכב ם תקציב וכוח גדולים יותר

אני לא יסע 1600 ק"מ [את זה כבר אמרת..]

רכב מיוחד ? חוץ מצמיגים שזה הדבר שהכי מתבלה שם..[בהחלקות על מסלולים לממניהם]

אז אני מאמין שהטיפולים לא יהיו בשמיים...

וגם אם כן יהיה לי 5-6 להשקיע עליהם.. אה ובנוגע לביטוח סיירה צעיר חדש זה יהיה עוד מחיר נורמלי אבא שלי יהיה מוכן לשלם לי ביטוח ..

פורסם

בוא ואספר לך מנסיון.

בזמן השירות הצבאי הייתה לי סיוויק 94, שעם משכורת לוחם ומשכורת של עבודה בהובלות בשבתות שהייתי יוצא בקושי היה לי כסף לתחזק, עזוב מה קורה אם יש תקלה (והן קורות).

אתה רוצה ללמוד דריפטים ברכב שעלויות האחזקה שלו לא זולות מלכתחילה, אתה יודע כמה עולה תחזוקה של רכב דריפטים?

זה בלאי מואץ של כל רכיב בערך באוטו, שלא נדבר על קצב החלפת הצמיגים.

לא רוצה לבאס אותך, גם לי היו מלא תוכניות כאלה, בגיל 15 הייתי בטוח שהיום יהיה לי איזה CBR1000RR, במציאות אני עם 106GTi שזוללת את המשכורת שלי, ואני מרוויח מעל 10 בחודש, אז תחשוב מה זו תחזוקה של אוטו ספורטיבי שעוד משמש לדריפט כחייל.

גם אם זו סיירה, זה עדיין בלאי מואץ ואני אומר לך שכחייל אין מצב שתעמוד בעלויות אז עדיף לך לחסוך את ה3 שנים האלה ואחרי הצבא לקנות אוטו נורמלי במקום עכשיו לרוץ אחרי הרצון הזה ולדפוק את השאיפה היותר גדולה כמו M3.

אני אומר לך את זה כבחור בן 22 שעדיין זוכר מה הוא רצה ומנסה להגיע לשם ויש כלכך הרבה משתנים שישפיעו על כל התהליך שזה ממש לא יהיה פשוט כמו שזה נראה כשאתה חושב על זה בראש.

פורסם

הרכב לא מויעד רק לדריפטים...

אבל כן אני רוצה ללמוד דריפטינג ..

אז יהיה בלאי מואץ .. ואם אני משקיע על רכב 2.0 15 אלף מחיר קנייה יהיה לי גם כסף לשדרוג ...

בכ"מ שבת שלום לכולם,

לכל חברי הפורום שיגיבו מעכשיו..

אני מעדיף שתתחילו להגיב על הפורד סיירה, ועל הדריפטינג בכללי..

פורסם

קודם כל, כשתמצא סיירה 2.0 ידנית במצב סביר, דבר איתי, אולי אני אקנה אותה קודם :lol:

שנית, זה מאוד נחמד לחשוב על כל ההחלקות הפוטוגניות שתעשה עם הסיירה שלך, אבל המציאות קצת שונה. כבעלים של פורד סיירה בת 25, אני יכול להגיד לך שהמכוניות האלה - גם כשהן מתוחזקות היטב - כבר לא במצב שבו יצאו מהמפעל, וגם אז קשה להגיד שהן היו מכונות דריפטינג. הסיירה שלי מסוגלת, במקרה הטוב ביותר, לעשות החלקה קטנה עם צמיגים קרים בכיכר, או להחליק באלימות ובפתאומיות כשהכביש רטוב.

בתור חייל חובה שנוסע ברכב יום-יום לבסיס, תן לי לספר לך דבר או שניים על עלויות תחזוקה, גם של סיירה עתיקה. קניתי את הרכב לפני כמעט שנתיים בעצמי, ב-3,330 שקל. מאז השקעתי יותר מ-4,000 שקלים על תיקונים למיניהם, מתוכם 2,500 רק על ישור קו בסיסי (טיימינג, שיפוץ קרבורטור, בלמים, ). הביטוח עולה בערך 4,500 שקל לשנה לנהג בן 20. צריכת הדלק היא 10 ק"מ לליטר, וזה נתון מאוד לא אופייני לסיירות, אז בנסיעה יומיומית מכפ"ס לת"א זה בערך 500 שקל לחודש. תוסיף למשוואה שני טסטים בשנה (שאף פעם לא עוברים חלק) ותבין שתחזוקה של רכב כזה היא ממש לא זולה. אני מצליח להחזיק את הרכב רק בזכות הנדיבות של ההורים שלי, שמשתתפים בהוצאות הדלק והביטוח ובגלל שהיה לי חסכון קטן לפני הצבא - ובעיקר כי אני באמת צריך אותו לצרכי תחבורה.

פורסם
מחיר הקנייה ?

שוב..

סיירה זה רכב זול,

טיפולים ואחזקה..

אחרי שנה שנתיים נעיף אותו לטובת צבא\רכב ם תקציב וכוח גדולים יותר

אני לא יסע 1600 ק"מ [את זה כבר אמרת..]

רכב מיוחד ? חוץ מצמיגים שזה הדבר שהכי מתבלה שם..[בהחלקות על מסלולים לממניהם]

אז אני מאמין שהטיפולים לא יהיו בשמיים...

וגם אם כן יהיה לי 5-6 להשקיע עליהם.. אה ובנוגע לביטוח סיירה צעיר חדש זה יהיה עוד מחיר נורמלי אבא שלי יהיה מוכן לשלם לי ביטוח ..

אתה מבין למה אומרים לך שאתה מושפע מניד פור ספיד? אתה חושב שרק צמיגים מתבלים לך בדריפט? למה כי רק מהם אתה רואה עשן שיוצא? אתה שוכח שאתה מדבר פה על רכב ישן, מה עם מתלים? מה עם המנוע שאתה מעלה לקצה גבול הסל"ד שלו כי אתה נשאר בהילוכים נמוכים, אתה יודע כמה עולים טיפולים למנוע? אתה שוכח שאתה מדבר פה על אוטו בן 15 לפחות, אתה חשבת שלא יהיו לך תקלות? אתה מתכנן לקרוע את הצורה לאוטו זקן, דריפטים זה לא משחק קל לאוטו שלא בנוי לזה, ולשפר אוטו לדריפט זה סכומים שכבר עדיף לך לא לחשוב עליהם

• תוכן חדש...