Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זאת אחת מהגטסו? תאריך העברה 15.5, תאריך משלוח 10.6. פחות מחודש.... או זה או ניידת, כמעט בטוח שלא ישנה קבועה...

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזור פרידיס שייך למרחב חוף, לא למרחב השרון כפי שמצוין על הדו"ח.

בין צומת רכ"ס למורשה אין אף מולטנובה קבועה פעילה. כנראה שהאיש צולם ע"י ניידת.

הדבר הראשון שיש לעשות הוא לבקש לקבל את התמונה.

תודה על תשובתך. ע"פ הדו"ח אי אפשר להיות בטוחים כי מדובר במצלמה נייחת? האם לניידות משטרה יש יכולת בכלל לצלם?

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

בבקשה.

אני יותר ממאמין שמדובר במולטנובה ולא בגאטסו, מהסיבה הפשוטה שבדו"ח מצוין מספר הסרט. בגאטסו, להזכירכם, אין סרט. נפלאות המודרניזציה.

חוץ מזה אין אף גאטסו בקטע הזה, ככה שאם זה לא גאטסו ואם זה לא מולטנובה קבועה (כי כאמור, המולטנובות הקבועות שם כלל אינן פעילות, אחרת אני מכיר כמה אנשים שכבר ממזמן היו אמורים להיות בשלילה ארוכה מאוד :oops:), יוצא שנשארנו רק עם מולטנובה על ניידת.

אגב, אני מוכרח להודות שזה די מפתיע אותי: אני מכיר את הקטע הזה מצוין ולא זכורה לי אפילו פעם אחת שראיתי ניידת באיזור בצרה. אין טעם לשאול את החבר האם הוא ראה הבזק מכיון שהעבירה לכאורה נעשתה במהלך היום, לכן אני חוזר על המלצתי מהתגובה הקודמת לסור אל מטה מרחב השרון (למיטב זכרוני המקום נמצא בתחנת כפ"ס) ולבקש לקבל העתק של התמונה.

המקרה הזה מעניין אותי מאוד, אודה לך אם תמשיך לעדכן אותנו בהתפתחויות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בכביש הזה כמעט ואין להם מקומות לעמוד מבלי שמישהו ישים לב לרכב שעומד בשוליים או באחד המפרצים של תחנות

האוטובוס.

פורסם

הם בונים על אנשים שיראו אותם בשוליים, אבל יגידו אין מצב שזה משטרה, זו סה"כ מאזדה 3 או סוזוקי אלטו או כל רכב שכור אחר.

ראיתי הרבה רכבים הזויים עם מולטנובה ניידת או דבורה עליהם, ולכן מי שלא נוסע עם אמצעי מיגון, מומלץ להאט לכל רכב שעומד בשוליים.

יותר מומלץ לנסוע לאט, בדרך כלל לאף אחד אין באמת סיבה למהר, רק חוסר סבלנות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הבחור צולם ע"י מולטנובה בגירסתה הדיגיטלית .

לפי המיקום מדובר על כביש 4 מדרום לצפון ,להיות ממש מדויק קצת קשה לי אבל מדובר על קטע הכביש בין מחלף מורשה לרעננה מרכז .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
הם בונים על אנשים שיראו אותם בשוליים, אבל יגידו אין מצב שזה משטרה, זו סה"כ מאזדה 3 או סוזוקי אלטו או כל רכב שכור אחר.

ראיתי הרבה רכבים הזויים עם מולטנובה ניידת או דבורה עליהם, ולכן מי שלא נוסע עם אמצעי מיגון, מומלץ להאט לכל רכב שעומד בשוליים.

יותר מומלץ לנסוע לאט, בדרך כלל לאף אחד אין באמת סיבה למהר, רק חוסר סבלנות.

שנים שכבר לא מופעלת מולטנובה ניידת (מעל 15 שנה ) כולל משטרה צבאית .

ואין שום רכבים הזויים מדובר על מזדה 6,פולקסווגן ג'טה ,סקודה אוקטביה ,לנד קרוזר . כאשר המולטנובה מותקנת במזדה ובג'טה שלרוב הניידות סמויות ולא בהכרח בצבע לבן . הדבורה מותקנת על כל סוגי הניידות כולל לנד קרוזר של מתנ"א בדרום הארץ .ויש עוד איזה קאמרי אחת בדרך לאילת .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

המצלמות הישנות כבר מזמן לא פעילות.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
שנים שכבר לא מופעלת מולטנובה ניידת (מעל 15 שנה ) כולל משטרה צבאית .

ואין שום רכבים הזויים מדובר על מזדה 6,פולקסווגן ג'טה ,סקודה אוקטביה ,לנד קרוזר . כאשר המולטנובה מותקנת במזדה ובג'טה שלרוב הניידות סמויות ולא בהכרח בצבע לבן . הדבורה מותקנת על כל סוגי הניידות כולל לנד קרוזר של מתנ"א בדרום הארץ .ויש עוד איזה קאמרי אחת בדרך לאילת .

לפני כחודש ראיתי סוזוקי אלטו כחולה שעליה מורכבת מולטנובה ניידת. כנראה שזה בשביל היופי, כי כבר 15 שנים לא משתמשים בהן.

הכוונה ברכב הזוי הייתה לרכב לא צפוי, גם נתקלתי בהונדה אקורד שחורה עם דבורה, ועוד הרבה רכבים "לא שגרתיים".

כל מה שאני רוצה להגיד זה שכמעט כל רכב שעומד בשוליים יכול להתברר כרב משטרתי למטרת אכיפה, ולכן למי שנוסע מהר, וללא אמצעי מיגון, שיזהר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הבחור צולם ע"י מולטנובה בגירסתה הדיגיטלית.

אני מכיר שלושה סוגים של מצלמות: מולטנובה נייחת (כיום לא ידוע לי אפילו על אחת שנותרה פעילה), מולטנובה ניידת (לצערי נתקלתי בה היום סמוך לוינגייט, לכוחותנו שלום) וגאטסו.

מה זה מולטנובה דיגיטלית?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מדובר על מצלמה מהדור הישן. אלו שממוקמות על כביש 4 בין צומת מורשה לצומת רעננה - כפר-סבא.

אני יודע על מצלמה אחת כזאת שנמצאת לפני תע"ש כשבאים מרעננה לכיוון מורשה והיא עובדת חבל על הזמן וכבר שניים מבני משפחתי חטפו ממנה. מן הסתם במקרה כזה מומלץ לקחת עורך דין מאחר ומדובר על מהירות כפולה מהמותר. עו"ד יגיע לעיסקה עם התביעה על הפחתה במהירות והודאה באשמה בתמורה לשלילה קצרה או על תנאי וקנס. אם הוא ילך לבד למשפט, הלך עליו כי השופט יתפור אותו. המערכת לא אוהבת אנשים מחוץ לה והסיכוי הכי טוב שלו זה במעגל שיתקיים בין התביעה, שופט ועורך הדין שלו. יש להם קודים משלהם, שפה והבנות משלהם ולא כדאי לנסות להתחכם ולהגן על עצמך.

אם העבר שלו נקי לחלוטין, או קליל בלי עבירות קשות בעבר, יש סיכוי שעורך דין טוב יצליח להשיג עבורו הקלה באשמה ובעונש. אם לא, כמו שכתב כאן מישהו, שירכוש רב קו כי היום שוללים בקלות לנהגים, בטח לצעירים. חבר עכשיו קיבל חצי שנה שלילה על שיכרות ולא כזאת מוגזמת.

פורסם

בואו נעשה טיפה סדר.

אני גר בת"א ועובד במתחם אמדוקס ברעננה כבר למעלה מ-3 שנים. אני עושה את הקטע הזה מדי יום ביומו.

לכיון צפון (אני פונה שמאלה מכביש 5 בצומת מורשה לכביש 4) - כלומר בקטע שבין מורשה לצומת רעננה כפ"ס אין אף מצלמה פעילה, באחריות. אחרת - הייתי בשלילה.

לכיון דרום - כלומר בקטע שבין צומת רעננה - כפ"ס לצומת מורשה (שם אני פונה ימינה לכביש 5) ישנה מקסימום מצלמה אחת פעילה! (אני לא בטוח אם היא פעילה או לא - הצ'יטה מתריע - אני מאט ולא לוקח סיכונים). היא ממוקמת קצת לפני תע"ש.

נב. בהודעה הבאה אני הופך להיות 'משקיען' ! :)

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
בואו נעשה טיפה סדר.

אני גר בת"א ועובד במתחם אמדוקס ברעננה כבר למעלה מ-3 שנים. אני עושה את הקטע הזה מדי יום ביומו.

לכיון צפון (אני פונה שמאלה מכביש 5 בצומת מורשה לכביש 4) - כלומר בקטע שבין מורשה לצומת רעננה כפ"ס אין אף מצלמה פעילה, באחריות. אחרת - הייתי בשלילה.

לכיון דרום - כלומר בקטע שבין צומת רעננה - כפ"ס לצומת מורשה (שם אני פונה ימינה לכביש 5) ישנה מקסימום מצלמה אחת פעילה! (אני לא בטוח אם היא פעילה או לא - הצ'יטה מתריע - אני מאט ולא לוקח סיכונים). היא ממוקמת קצת לפני תע"ש.

נב. בהודעה הבאה אני הופך להיות 'משקיען' ! :)

גיא

גם אני מגיע מאותו כיוון וגם עובד באמדוקס רעננה :lol: אתה חונה במינוס 2 בחניון החיצוני ליד המעלית, כמעט תמיד באותה חנייה?

ואכן אם המצלמות בקטע כביש זה היו פעילות, לא רק שהייתי בשלילה אלה מאחורי סורג ובריח. לגבי המצלמה שליד תע"ש - אני בספק אם היא בכלל פעילה.

לכן ההפתעה של חברי שקיבל את ההודעה הנ"ל היתה גדולה...אני חושב שמסקנתו של אלעד: "...יוצא שנשארנו רק עם מולטנובה על ניידת..." היא הכי קרובה למציאות.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

עולם קטן אה?..

אבל לא, אני חונה במינוס 3/4 תלוי בשעה. אם כי עובד על חנייה שמורה בחניון שמתחת לבניין.

תמיד בין שני עמודים - בחיים לא יפתחו על האישה שלי את הדלת.

בקומה מינוס 2 חונה בחור מבוגר עם קופרה 09' שלפני מתחית הפנים.

שלי חדשה אחרי המתיחה. ;)

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אבא של חבר שלי שוטר במת״ן ומספר שיש תקציב מיוחד לשכור רכבים מאלדן לכמה ימים (לוחית צהובה) כדי למנוע זיהוי. משתמשים בהם שוטרים עם ממלז. לפחות בצפון.

• תוכן חדש...