Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אבא של חבר שלי שוטר במת״ן ומספר שיש תקציב מיוחד לשכור רכבים מאלדן לכמה ימים (לוחית צהובה) כדי למנוע זיהוי. משתמשים בהם שוטרים עם ממלז. לפחות בצפון.

לייזר לא רלוונטי כאן כי לייזר לא מצלם, השוטר צריך לעצור את הנהג במקום - אחרת אין דו"ח.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
3 דפים של דיבורים, אתם עוברים בכביש פעמיים ביום ולא בדקתם איפה הק"מ המדובר לפי אבני הדרך?

זכור לי שיש משהו כזה...זה איזה שלט קטן עם מספר שצץ לו מדי פעם ממעקה הבטיחות?

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם
זכור לי שיש משהו כזה...זה איזה שלט קטן עם מספר שצץ לו מדי פעם ממעקה הבטיחות?

אכן פשוט מאוד:

לפחות כל ק"מ (בחלק מהכבישים כל 100 מטר) יש את מס' הק"מ בכביש וסימון בחץ אם המספר עולה או יורד.

מכאן לוקח השוטר את מיקומו.

אם אתה עובר שם, תוכל לדייק ביותר!

להערכתי, מדובר במיקום שהוא קצת צפונית למצלמה המוכרת בתע"ש ואפילו קצת צפונית יותר מהגשר ששם.

הכוון הוא לצפון - לכוון רעננה.

אמנם קצת מדאיג, כי יש שם עמודי מולטנובה ישנים, אבל ספק גדול אם מדובר בכזה מקרה, כי על פי הידוע,כל העמודים שם הם דחלילים, כך שכנראה מדובר במולטנובה ניידת במיקום לא ממש מוכר, כי הם עומדים עם מולטנובה ניידת קצת בהמשך לפני הירידה לכפר סבא...

פורסם
אכן פשוט מאוד:

לפחות כל ק"מ (בחלק מהכבישים כל 100 מטר) יש את מס' הק"מ בכביש וסימון בחץ אם המספר עולה או יורד.

להערכתי, מדובר במיקום שהוא קצת צפונית למצלמה המוכרת בתע"ש ואפילו קצת צפונית יותר מהגשר ששם.

אמנם קצת מדאיג, כי יש שם עמודי מולטנובה ישנים, אבל ספק גדול אם מדובר בכזה מקרה, כי על פי הידוע,כל העמודים שם הם דחלילים, כך שכנראה מדובר במולטנובה ניידת במיקום לא ממש מוכר, כי הם עומדים עם מולטנובה ניידת קצת בהמשך לפני הירידה לכפר סבא...

+1! אני אבדוק את העניין הזה כבר מחר בבוקר בדרך לעבודה.

תודה!

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

היום התבצעה בדיקה בכביש 4 בקטע שבין חדרה למחלף בר אילן באמצעות גלאי מסוג ולנטיין. אף אחת מהמצלמות הקבועות אינה פעילה.

חוזר על המלצתי לבקש לקבל את התמונה. מעניין באיזו מכמונת נתפס החבר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אכן פשוט מאוד:

קלעת בול. זה לכיוון הנסיעה לרעננה ואכן צפונית לגשר. מה שקצת מוזר זה שבין הק"מ ה-126 ל-127 יש מצלמה (שאני בטוח שהיא דחליל(ה) :lol: ממוקמת בין השיחים הגבוהים לצד הכביש. מה גם שהיא נראתה לאחרונה שבורה, אז רוב הסיכויים שמדובר על מולטנובה על ניידת, כמו שהחבר המלומד אלעד הציע. אבל לא כ"כ מסתדר לי שדווקא שם עמדה לה ניידת במארב. השוליים שם יחסית צרים ובאופן כללי לא נראה המקום האידיאלי להצבת מארב.. מצ"ב תמונה.

km.jpg

פורסם

בהנחה שאנחנו אכן מדברים על ניידת (וכל הסימנים אכן מצביעים על כך, נותר רק לחכות לתמונה כדי לקבל הוכחה חותכת), אני מעריך שהיא עמדה על השוליים כשהמצלמה הקבועה נמצאת מאחוריה.

כך יצא שהמצלמה הקבועה והשיחים שמקיפים אותה הסתירו אותה, מה גם שמלפני המצלמה אין שיחים, כלומר: השוליים חוזרים לרוחבם המקורי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
לפי WIKI - ק"מ 126.6 נמצא בין צומת זכרון יעקב לצומת פורידייס.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A9_4

אז יש שם טעות..צילמתי את התמונה היום בבוקר. ק"מ 126 לכיוון צפון בין צומת מורשה לצומת רעננה-כ"ס.

פורסם

גיא, כנראה שפיספסת את הדברים הבאים:

איזור פרידיס שייך למרחב חוף, לא למרחב השרון כפי שמצוין על הדו"ח.

בין צומת רכ"ס למורשה אין אף מולטנובה קבועה פעילה. כנראה שהאיש צולם ע"י ניידת.

הדבר הראשון שיש לעשות הוא לבקש לקבל את התמונה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים,

היום בבוקר טרם יצאתי לעבודה חבר שלח לי הודעה: "שים לב לפורד סיירה לבנה שעומדת אחרי תע"ש בכביש 4 מכיוון צומת מורשה לכיוון צומת רעננה - כ"ס". (תודה חבר :lol: )

וואלה. פורד סיירה לבנה, ישנה, אולי מצלמה ניידת..? בדרכי לעבודה נסעתי לאט בנתיב הימני, קלטתי הפורד מעט אחרי הסיבוב של תע"ש חונה בצורה מחשידה צמוד מדי לחומה על השוליים הימניים. אחרי שעברתי אותה הבטתי במראה וראיתי פגוש מעט מוזר עם איזה חור שיכול לשמש מצלמה.

הרכב נראה נטוש / תקוע, אבל אין כל זכר למשולש אזהרה או אורות מצוקה דולקים.

חבל שלא עצרתי בשול והלכתי לראות מקרוב. הייתי מצלם ומעלה לפה.

מה אתם אומרים, יש מצב שזו מצלמה ניידת?

• תוכן חדש...