Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים כאלה של מחאה חברתית, הפרש של כמעט 500 שח לא מספיק? :wink:

וברצינות... לעבודה שלשמה קיימים הגלאים הללו שניהם יעשו עבודה טובה.

אני לא חושב שיש יתרון מהותי לגלאי אחד על השני.

יניב,

סנופר-ישראל.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחת מנקודות המכירה של הציטה היא שהאזהרה היא מבוססת וקטור ולא רדיוס, דיינו אתה תקבל אזהרה רק אם אתה נוסע בכיוון שהמצלמה מצלמת בה.

האם האזהרה של הסנופר מבוססת רדיוס או וקטור?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

waze - כל מה שמישהו מדווח. בעיקרון זה הפיתרון הכי טוב, כי גם מארבים ידווחו בדר"כ, ומיקומי מצלמות מעודכנים למיטב ידיעתי. הבעיה היא שאין לך דרך לדעת שאנשים לא מדווחים סתם וזה גם יכול להיות לא מעודכן. מניסיוני, זה דווקא מעודכן מאוד.

אני נסעתי לאילת.

בהלוך לא לקתי סיכון ונסעתי בדיוק במהירות החוקית.

כל שוטר רו מארב הWAZE הודיע, ללא התראות שוא.

בחזור כבר הסתמכתי על התוכנה.

נכון שיש התרעות שוא , אבל עדיף שיהיה מאשר לא.

פורסם

אני חייב לתקן את אלה שחושבים שהולנטיין לא יעיל כלל כנגד לייזר.

קרה לי מספר פעמים שנסעתי במהירות גבוהה, הולנטיין התריע על לייזר, בלמתי וניצלתי.

פעם אחת באיילון באמצע הלילה- עמדה ניידת בצד הכביש ולא שמתי לב, הייתי על 130~ , הולנטיין התריע, בלמתי את בלימת חיי וניצלתי.

ועוד פעמיים-שלוש על כביש 5 נסעתי על 120~ ולא הייתי מרוכז מבחינת לשים עין שאין ניידות בצד הכביש, רק כשהולנטיין התריע בלמתי.

המסקנה שלי: הולנטיין אכן יעיל גם נגד לייזר, אך אין יותר מדי זמן להגיב. יש מספר שניות בודדות מרגע ההתראה עד המדידה.

אני אישית משתדל לשים עין שאין רכבים עומדים בצד. ובמידה ויש- אני מאט למהירות סבירה ליתר ביטחון.

אגב- חוק מרפי פועל בעניין. לרוב כשאני מוכן ומודע למארב- לא מודדים אותי, ודווקא כשאני לא שם לב מודדים אותי:roll:

פורסם

אז היה לך מזל. הכוונה הייתה שאי אפשר לסמוך על ההגנה של הוולנטיין מול לייזר. לפעמים זה עוזר, אבל זה לא

מספיק בשביל להגיד שאתה מוגן מלייזר.

גם אני פעם נהגתי כמוך - חשבתי שאני מזהה כל עמדה אפשרית ללייזר בעין ואי אפשר לתפוס אותי.

עד שלילה אחד, חושך, תשומת לב קצת מוסחת בשיחה עם חברים באוטו - וקיבלתי את כל הצינור...

השוטרים יכולים להיות מאד יצירתיים במציאת מחבוא, אתה לפעמים פשוט לא יכול לראות אותם עד שהם קופצים לעצור אותך.

למשל - מחביאים את הניידת מאחורי תחנת אוטובוס/משאית. במצבים כאלה כבר ניצלתי בזכות המשבש, לא היה לי סיכוי

לראות אותם אחרת.

בגלל זה אני אומר - או שאתה מוגן לחלוטין, או שאתה נוסע כחוק. אין באמצע. אחרת זה עניין של זמן עד שיתפסו אותך..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ברור שלא כדאי לסמוך על הולנטיין מול לייזר, אבל מכאן ועד לומר שאין מצב שיהיה לך זמן להגיב זה לא נכון.

אני מודע לזה שלא תמיד אפשר לראות בעין את השוטר שמתחבא לך, ולכן במקרים האלה אני נעזר בולנטיין.

אני מודע לעובדה שלייזר זו חולשה של הולנטיין, אך עוד לא הצטיידתי במשבש ובינתיים מסתפק בצ'יטה+ולנטיין ותשומת לב לרכבים שעומדים בצד.

אגב, מה מחיר משבש בחו"ל?

פורסם
יש כיום מכשיר שיכול להתריע מפני מצלמות גטסו?

בוודאי שיש. בשביל זה אנחנו פה :wink:

אתה מוזמן להיכנס לאתר שלנו ולהתרשם:

http://www.snooper-israel.co.il

כמו כן יש מבצע מיוחד לחברי CarsForum

http://www.snooper-israel.co.il/carsforum

פורסם

מדהים , במיוחד כשאפשר להזמין אותי מUK בטיפה יותר מחצי מהמחיר שלכם (ב66 שקלים) (מהמבצע , אם זה מהמחיר המלא זה יותר מחצי) , כולל משלוח , ז"א שאם מישהו במקרה מביא לי את זה מאנגליה אני מביא את זה ב64 יורו , או ב94 יורו כולל משלוח.

אז בכל זאת , למה לרכוש מכם על החזירות הזו? הרי האחריות היא מול היצרן לא?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
מדהים , במיוחד כשאפשר להזמין אותי מUK בטיפה יותר מחצי מהמחיר שלכם (ב66 שקלים) (מהמבצע , אם זה מהמחיר המלא זה יותר מחצי) , כולל משלוח , ז"א שאם מישהו במקרה מביא לי את זה מאנגליה אני מביא את זה ב64 יורו , או ב94 יורו כולל משלוח.

אז בכל זאת , למה לרכוש מכם על החזירות הזו? הרי האחריות היא מול היצרן לא?

אם במקרה מישהו מביא לך מאנגליה שיביא גם לי :-)

קודם כל האחריות על המוצר היא מולנו ולא מול היצרן. התקלקל לך מכשיר בתקופת האחריות תקבל אחר.

אין לי מושג מאיפה המספרים שאתה מציג ומי הספק, אבל אם תנסה להזמין מהאתר הרשמי של היצרן או מאתר של מפיץ רישמי ותוסיף הובלה ותוסיף מע״מ תגלה שהפער ממש לא גדול ולא משתלם.

תבדוק טוב שהמחיר שאתה מציג כולל עדכונים חינם לכל החיים וכוללים את ישראל.

קצת מצחיק להגיד על התמחור שלנו חזירי, לאחר שכמה שנים אנשים משלמים בארץ על מוצר מקביל 50 אחוז יותר מהמחיר המלא שלנו.

פורסם
ברור שלא כדאי לסמוך על הולנטיין מול לייזר, אבל מכאן ועד לומר שאין מצב שיהיה לך זמן להגיב זה לא נכון.

אני מודע לזה שלא תמיד אפשר לראות בעין את השוטר שמתחבא לך, ולכן במקרים האלה אני נעזר בולנטיין.

אני מודע לעובדה שלייזר זו חולשה של הולנטיין, אך עוד לא הצטיידתי במשבש ובינתיים מסתפק בצ'יטה+ולנטיין ותשומת לב לרכבים שעומדים בצד.

אגב, מה מחיר משבש בחו"ל?

משבש עולה בערך 600$ בארה"ב.

http://www.blinder-xtreme.net/HP-905-Compact-Dual-Laser-Jammer-p/bldm2.htm

ואני חוזר על מה שאמרתי - כן, יש מקרים שתצליח להתחמק מלייזר, יש מקרים שתראה את השוטר בעין.

אבל מאחר וזה לא 100% ובמקרה ה-1 ל-100 שהוא יצליח למדוד אותך המחיר יהיה קשה - חבל לקחת את הסיכון.

או לשים מיגון מלא, או לנסוע לאט. זו דעתי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הכי טוב או שתסע עם מיגון מלא שזה אומר גם לא חוקי בין היתר או שתסע במהירות החוקית

אגב לשוטרים יש טריקים חדשים עם הדבורה מה שהופך את הV1 לקצת פחות יעיל הם מדליקים אותו

כשאתה 300 מטר מהם בערך וזה הרבה יותר קשה להזהר מזה.

אצלי מורכב משבש (בליינדר), צ'יטה וV1, או הכל או כלום.

המקסימום שיעשו על משבש לייזר זה לבקש להגיע לתחנה ולתת להם אותו, אתה יכול גם לתת להם 2 פלסטיקים שחורים

שדומים למשבשים ולשים להם על השולחן :roll: הם יאכלו את זה

בקשר לסנופר, מה הופך אותו לשונה מהצ'יטה חוץ מהמחיר ? הרי אם הוא בארץ יותר זול ומחול יקר יותר להביא

למה שאני לא אביא את הצ'יטה במחיר הרבה יותר נמוך משלכם עם אחריות ועם עדכונים לכל החיים מחול?

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

הסיפור של הדרישה לפירוק השבשים בלבד נשמע לי מוזר, יש לכך תקדימים?

אני כבר מדמיין בראשי את התובע בבית המשפט לתעבורה מצייר בפני השופט את התמונה של העבריין תנועה הסדרתי שהשתמש במשבש רדאר כדי לעבור באופן סדרתי על המהירות המותרת ולסכן את כל משתמשי הדרך = שלילה כבדה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...