Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
3

5. גם Waze פעיל בחו"ל.

כן, אבל כיון שמדובר ברשת חברתית יש הבדלים עצומים באיכות הכיסוי. יש מדינות, כמו ישראל, בהן המיפוי טוב ורשת הדיוחים פעילה, יש אזורים בהם המיפוי והדיווחים דלילים עד לא קיימים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
3. מי אחראי על עדכון מאגר הנתונים? האם עם רכישת המכשיר יהיה הלקוח זכאי לעדכונים לכל החיים? האם אתם מתחייבים לכך שהמאגר שלכם עדכני ומדויק?

5. גם Waze פעיל בחו"ל.

חושילינג קיימות! הבוקר על כביש 6 לכיוון דרום אחרי קרית גת.

WAZE פעיל בחו"ל, אבל דורש קישור לאינטרנט, מה שלרוב אין לך כשאתה בחו"ל. אולי בעתיד כשזה יהיה במחירים קצת יותר

נגישים. נכון שאפשר לקנות סים מקומי - אבל זה לא מתאים לכל אחד.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לי יש את הוולנטיין.

אני נוסע רבות על כבישי הצפון.הוולנטיין מעולם לא הזהיר אותי על ניידת אלא אם היא היתה מוסווית ולא ראיתיה.הוא מצפצף אבל לך תדע אם זה בגלל קליטת דבורה או סתם גלים באויר.

הוא אכן מצפצף כשיש "מארב" שוטר עם אקדח אבל זה כשכבר מאוחר מדי והוא ננעל על הרכב.

א ב ל-

אני נוסע גם עם הוויז.השבוע הציל אותי מתפיסה במהירות של 115 קמש בכביש חדש עם שני נתיבים רחבים לכיוון צומת ייבור.

השוטר שלנו ,"שומר ישראל,לא ינום ולא ישן "התחבא מאחורי גדר הפרדה ומשם "ירה" עם אקדח המהירות.מובן שהוויז הזהירני והורדתי מהירות בהתאם.

הוא אף "דואג" גם להזכיר על מצלמות וכולנו יודעים שלפעמים בשיחות הטלפון ברכב,אנו נוסעים במהירות בלי משים ופתאום מקבלים אזהרה מחברנו הנאמן.

אני לא פוסל אף מוצר הגנה ייעודי מתפיסה על מהירות אבל הליגלוג על הוויז הוא מנת חלקם של טיפשים וחושבתני שהוא צריך להיות מוערך במקום של כבוד.

ליאור

פורסם
3. מי אחראי על עדכון מאגר הנתונים? האם עם רכישת המכשיר יהיה הלקוח זכאי לעדכונים לכל החיים? האם אתם מתחייבים לכך שהמאגר שלכם עדכני ומדויק?

5. גם Waze פעיל בחו"ל.

חושילינג קיימות! הבוקר על כביש 6 לכיוון דרום אחרי קרית גת.

היי אלעד

זה יהיה מאד לא רציני להתחייב על 100 אחוז דיוק. אין חברה בעולם שבאמת מתחייבת לכך למיטב ידיעתנו.

אנחנו כן יכולים להתחייב שהושקעו מאמצים רבים בטיוב בסיס הנתונים ובאימות של מצלמות.

בכל מקרה, אין תחליף לעירנות של הנהג.

אנחנו כן מתחייבים לעדכונים חינם לכל החיים, כולל בסיס הנתונים העולמי.

המכשירים שלנו מגיעים פתוחים כבר מהיצרן לעדכונים ואינם דורשים שום רישום.

יותר מזה, אנו מאפשרים ללקוחות שלנו לקבל הודעות מייל ו/או SMS חינם, על כל עידכון שנעשה בבסיס הנתונים, על מנת שתמיד יהיו מעודכנים בבסיס הנתונים העדכני ביותר.

נשמח לענות על כל שאלה בשרשור הזה או בהודעות פרטיות.

סנופר ישראל.

פורסם

אני נוסע גם עם הוויז.השבוע הציל אותי מתפיסה במהירות של 115 קמש בכביש חדש עם שני

אני לא פוסל אף מוצר הגנה ייעודי מתפיסה על מהירות אבל הליגלוג על הוויז הוא מנת חלקם של טיפשים וחושבתני שהוא צריך להיות מוערך במקום של כבוד.

ליאור

תסתכל בתגובה הראשונה שלנו ותראה שאנחנו בכלל לא מלגלגים על הווייז, אלא רק מציגים את היתרונות של הפתרון שלנו.

למען ההגינות נציין כי עבור מי שלא נוהג הרבה או נוסע מתחת למהירות המותרת - וייז פתרון לא רע בכלל. כל השאר יהיו מוגנים טוב הרבה יותר בשימוש עם מכשיר ייעודי.
פורסם
לי יש את הוולנטיין.

אני נוסע רבות על כבישי הצפון.הוולנטיין מעולם לא הזהיר אותי על ניידת אלא אם היא היתה מוסווית ולא ראיתיה.הוא מצפצף אבל לך תדע אם זה בגלל קליטת דבורה או סתם גלים באויר.

הוא אכן מצפצף כשיש "מארב" שוטר עם אקדח אבל זה כשכבר מאוחר מדי והוא ננעל על הרכב.

ליאור

גם לי יש וולנטיין, זה כ"כ ברור מהו צפצוף שווא ומה לא שאחרי פעם-פעמיים אתה יודע בדיוק אם זה חיישן רוורס/אנטנה (עוצמה חזקה לזמן קצר מאוד ובכיוונים משתנים) ומה זה דבורה (עוצמה מתחזקת מכיוון אחד).

והאמצעי הכי טוב הוא "אל תנהג מהר" לכל השאר אין 100% הגנה או שהם לא חוקיים.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
מצלמות המולטנובה (אם הן בכלל עדיין בשוק...?).

קיימות כיום ועוקצות גם נהגים אנאליים לגבי שמירת החוק כמוני...

במקרה שלי מדובר בניידת סמויה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לי יש את הוולנטיין.

א ב ל-

אני נוסע גם עם הוויז.השבוע הציל אותי מתפיסה במהירות של 115 קמש בכביש חדש עם שני נתיבים רחבים לכיוון צומת ייבור.

השוטר שלנו ,"שומר ישראל,לא ינום ולא ישן "התחבא מאחורי גדר הפרדה ומשם "ירה" עם אקדח המהירות.מובן שהוויז הזהירני והורדתי מהירות בהתאם.

הוא אף "דואג" גם להזכיר על מצלמות וכולנו יודעים שלפעמים בשיחות הטלפון ברכב,אנו נוסעים במהירות בלי משים ופתאום מקבלים אזהרה מחברנו הנאמן.

ליאור

מוזר מאד מה שאתה אומר.

אני נוסע בעיקר בכבישי הצפון, ניצלתי מהדבורה (ועל הדרך הצלתי את כל מי שהיה לידי), המון פעמים בכביש שבין צומת התשבי

לצומת העמקים. או מניידת לא סמויה שעומדת באזור תחנת הדלק, או ניידת סמויה שנעה על הציר.

תמיד בשעות הלילה כשהתנועה דלילה. הוולנטיין נותן לי התראה ממרחק של יותר מ-2 ק"מ.

אני יכול להעריך שהוא החזיר את העלות שלו כפול 5 רק בקטע כביש הזה.

כמות התראות השווא זניחה לחלוטין (אצלי האופציה של גילוי לייזר כבויה למניעת התראות שווא, יש לי אמצעים אחרים ללייזר..).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מה ז"א 'האופציה של גילוי לייזר כבויה' ?

לא ידעתי שיש אפשרות לכבות אותה.

אשמח אם תשפוך קצת אור על הנושא.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

יש אפשרות לשלוט בהרבה דברים, תעיין במדריך הזה :

http://www.motorica.net/viewtopic.php?t=4444

אם יש הגנה נוספת מלייזר - לדעתי כדאי לכבות את התראת הלייזר בV1, אם אין - להשאיר (והכי טוב - לנהוג כחוק..).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לדעתי כדאי להשאיר את ההתראה של הלייזר... אני לא מעט פעמים תקלתי בצפצוף לסירוגין ואחרי כמה מאות מטרים אתה רואה שוטר שמחלק דוח למישהו שהיה לפניך. זה קרה לי בעיקר בעיר... סמויות נתקלתי במלא כביש 5 בלילה _23:00 ככה יש רכב בצד .

יש הרבה וטוב שיהיה , אם זה בדרכים שאתה נוסע הרבה אתה כבר יודע לאבחן בין הפרעה לבין מצלמה ( ליד קיבוץ העוגן יש הפרעה)

הוולנטיין מעולה ואני נהנה ממנו.

Honda Civic 1997

פורסם

הבנתי ושוכנעתי שצריך גלאי לייזר וגלאי GPS עצמאי. ההתראות בWaze באמת קצת מבלבלות במיוחד כשיש פתאום רצף התראות על שוטרים לא קיימים בקטע כביש קצר.

למרות שקשה לי להאמין שיש אנשים כל כך לא חכמים נראה ההסבר היחידי שעולה לי לראש לתופעה הוא נהג או נהגים שמדווחים על ניידת שנמצאת בתנועה.

יש עוד אמצעים חוקיים מעבר למה שהועלה כאן?

פורסם
מוזר מאד מה שאתה אומר.

אני נוסע בעיקר בכבישי הצפון, ניצלתי מהדבורה (ועל הדרך הצלתי את כל מי שהיה לידי), המון פעמים בכביש שבין צומת התשבי

לצומת העמקים. או מניידת לא סמויה שעומדת באזור תחנת הדלק, או ניידת סמויה שנעה על הציר.

תמיד בשעות הלילה כשהתנועה דלילה. הוולנטיין נותן לי התראה ממרחק של יותר מ-2 ק"מ.

אני יכול להעריך שהוא החזיר את העלות שלו כפול 5 רק בקטע כביש הזה.

כמות התראות השווא זניחה לחלוטין (אצלי האופציה של גילוי לייזר כבויה למניעת התראות שווא, יש לי אמצעים אחרים ללייזר..).

גם אני נוסע רבות על כבישים אלה אבל רוב רובן של נסיעותיי הן בשעות הבוקר 9-12. ראוי לציין שמכיוון שאני מקפיד שם לא לעבור על מהירות 100קמ'ש אינני מפעיל כלל את הוולנטיין.מה עוד שבשעות האלה מסופקני אם בכלל ניתן לנסוע מהר יותר.

ועוד משהו.ייתכן גם שאינני מנצל כיאות את איכותו של הוולנטיין. :?

תודות על דף ההסבר שצירפת.בהחלט מועיל ואולי גם אפנה אליך לקורס מזורז. :wink:

ליאור

פורסם

שאלה נוספת לנציג סנופר: אם הבנתי נכון את אופי הפעולה של הגלאי שלכם, הרי שהוא זהה לגלאי צ׳יטה.

מה הוא, אם כן, הערך המוסף של הגלאי שלכם על פני הגלאי של צ׳יטה זולת המחיר? תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...