Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוסע לרינג בספטמבר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לפנק את עצמי בזמן שכל חבריי עושים סמים בהודו,דרום אמריקה או תאילנד,בנסיעה קצרה לתאילנד טיפה שונה-הרינג!

אני נוסע בין ה6-10 בספטמבר עם דני גלטר,יש פה עוד חבר׳ה שיהיו שם בתאריכים האלה?

הבנתי שבכל חודשי השנה יש סיכוי לגשם,אפילו באוגוסט יש 13 ימים בממוצע של גשם.עד כמה זה מבאס ליפול על ימים גשומים?

פורסם

אני גם מתכנן נסיעה לשם בסוף ספטמבר..

אם אפשר לשאול,

על איזה מלון סגרת אם בכלל?

ומה לגבי הרכבים במקום, מאיזו חברה הזמנת?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אם זה יום גשום במיוחד, שגם בצהריים גשום והשמש לא מייבשת את המסלול, לא כיף.

או אולי כן כיף, תלוי איך מסתכלים על זה :)

!AWDSOME

פורסם

גדעון, זאת הייתה חוויה אחרת לגמרי כשהמסלול רטוב לחלוטין - אתה מוכרח להודות :lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גשם ברינג זה ממש לא כיף. לי ממש רעדו הביצים לנהוג שם מהר על אספלט רטוב, עד היום אני מודה לESP בקליאו

שהציל לי את התחת (תרתי משמע..) ברגע של שטות כשהרפיתי לשניה מהגז בשיקיין מהיר.

גם ככה מפחיד מאד לנהוג שם כשחצי מהזמן אתה בכלל מסתכל במראה לחפש את הפורש הבאה שתעקוף אותך על 200 לפחות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בקיצור,נשאר רק להתפלל ליפול על ימים יבשים...ממה שבדקתי באינטרנט בכל השנה ללא יוצא מן הכלל יורד שם גשם כך שאי אפשר באמת להבטיח ימים יבשים,אבל לפחות בספטמבר יש עדיין שמש.

לגבי המלון,עדיין לא סגרנו סופית אבל העדיפות שלי היא על משהו זול כדי להשקיע את הכסף ברכבים ובנהיגה עצמה.

פורסם

גם בגשם אתה תהנה מאוד. כשיבש המסלול לרוב מפוצץ ואתה מרגיש כמו במטווח, כל שניה מישהו עוקף אותך בטיסה.

כשרטוב רוב המפלצות נשארות בחניה. אצלי יצא שההקפה הראשונה היתה יחסית יבשה אבל עוד לא יכולתי לנצל את זה כי בכל זאת - הקפה ראשונה (הייתי עסוק בלהסתכל במראה איזה טיל טס לכיוון שלי הפעם). שאר ההקפות שלי היו בגשם ומסלול יחסית ריק, אני מאוד נהנתי. מה שכן קח בחשבון שמסלול רטוב בשילוב עם איכות אספלט משתנה זה מתכון בטוח להחלקות פה ושם. עלויות ההשתתפות העצמית לא מוסיפות לביטחון.

בניגוד אלי אתה נוסע עם מדריך שמכיר את המקום אז הוא ידאג להזהיר אותך מהמקומות המועדים לפורענות ובטח איזה מהירות תואמת את התנאים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תהנה! נשמע כיף.

אולי תוכל לפרט קצת יותר על הטיול המדובר?

רק לאחרונה נחשפתי לסוג הזה של הטיולים שיוצאים עם מדריך לחו"ל, אשמח לשמוע כיצד זה מתבצע, מה הלו"ז מה התוכנית ומה העלות פחות או יותר?

פורסם

מהנסיון שלי ברינג ובגרמניה :) :

* בתי מלון - רב הסיכויים שתמצא בית מלון זול יותר בערים הגדולות, כגון פרנקפורט, קלן, השאלה מה אתה מחפש? רק רינג או גם שופינג, בפרנקפורט והאיזור יש הרבה מקומות לשופינג, גם בקלן לא חסר.

אני אישית מת על השופינג בגרמניה במיוחד בחנות פרימארק (נורד-ווסט-זנטרום פרנקפורט).

אם עסקינן בשופינג, אטרקציה נחמדה - יש את הקניון MAIN TAUNUS ZENTRUM בפרנקפורט אשר מאוד מאוד דומה לקניון BIG אשר בנצרת, מן קניון אשר בנוי כרחוב קניות.

אשמח להרחיב אם תהיה בעניין.

* השכרת רכב, רכב מנהלתי - תמיד עדיף לעשות חיפוש בכל החברות והסוכנויות, סוכנויות כגון economycarrentals.com וכו', שים לב מה מציעים לך כולל איזה סוג ביטוח.

* טיסה, מניח שתנחת בפרנקפורט, כמו כן מציע לך לבדוק טיסות זולות דרך ג'רמן וינגס לקלן ומקלן.

* מזג האוויר, כמו שאומרים זה סוג של HIT OR MISS, למשל השבוע יחסית דיי קר וגשום באיזור נורבורג ומדובר על אמצע יולי, לכן לך תדע אולי בספטמבר תרוויח.

* אומנם זו דעתי האישית, יומיים ברינג יכולים להספיק דיי והותר, לכן ממליץ לך לתכנן את הטיול שבחלק מהזמן תטייל ובחלק מהזמן על הרינג.

אני בטוח שתהנה שמה!

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
בקיצור,נשאר רק להתפלל ליפול על ימים יבשים...ממה שבדקתי באינטרנט בכל השנה ללא יוצא מן הכלל יורד שם גשם כך שאי אפשר באמת להבטיח ימים יבשים,אבל לפחות בספטמבר יש עדיין שמש. לגבי המלון, עדיין לא סגרנו סופית אבל העדיפות שלי היא על משהו זול כדי להשקיע את הכסף ברכבים ובנהיגה עצמה.

וממתי גשם זה סוף העולם! אם כבר, ייצא לך ללמוד מהאשף על רזי האמנות הסודית שקרויה "נהיגת מסלול בגשם" - קריאת הכביש, גישוש אחר אחיזה בהגה, תכנון קו מירוצים שונה כדי להגביר את האחיזה, מעבר מכוון בשלוליות לקירור הבלמים, שליטה ברכב חד כתער ועוד...

כיף לך!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני הייתי ברינג בספטמבר 08, היה יום אחד גשום לסירוגין, המסלול היה פתוח אבל מבחינתי זה היה טירוף לנהוג בו. ביום שלמחרת השמש העירה פנייה והיה פשוט יום מדהים! אמליץ לך בחום ללמוד את המסלול בצורה טובה, הרינג מקום מסוכן מאוד!

פורסם

אכן הספקתי להכיר בעל פה עוד מתקופת הסוני2 :-P

למי ששאל על מחיר,מדובר על 13K-16K תלוי כמובן ברכבים ובבתי מלון וכולל את ההדרכה על המסלול וההכנה לפני בארץ.

אני כנראה אתחיל עם הקליאו ביום הראשון,אחר כך אעבור למגאן ואולי נתפנק בסוף בM3.

פורסם
החלטתי לפנק את עצמי בזמן שכל חבריי עושים סמים בהודו,דרום אמריקה או תאילנד,בנסיעה קצרה לתאילנד טיפה שונה-הרינג!

אני נוסע בין ה6-10 בספטמבר עם דני גלטר,יש פה עוד חבר׳ה שיהיו שם בתאריכים האלה?

הבנתי שבכל חודשי השנה יש סיכוי לגשם,אפילו באוגוסט יש 13 ימים בממוצע של גשם.עד כמה זה מבאס ליפול על ימים גשומים?

אני יהיה בתאריכים האלה כנראה במסלול.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...