Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני חדש 2011-2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלבר מציעה I20 ב-82 אש"ח.

AVIS ב-85.

צריך לחפש קצת, לא חסרות כאלו. גם אל תשכח שה-I20 עברה מתיחת פנים ואוטוטו החדשה מגיעה.

שלום,

חבר קנה לפני מספר חודשים I-20 באלבר ב-81K ש"ח עם 2 חלונות חשמל בלבד דגם Instyle.

ביום שלישי האחרון לדגם Inspire אלבר סרבו להצעות שלי של 83 ו-84 ונתנו לי ללכת מבלי לבצע עסקה, נגשתי לסניף ממנו רכש החבר ב-81 אלף ש"ח.

רכשתי את ה-I20 ביום שלישי וגם שני רכבים נוספים מ-Avis וכנראה הסכימו להצעה שלי שכן זהו הרכב השלישי שאני רוכש מהם

החלפת דגם קרובה לא משמעותית לדעתי לרוב הרוכשים שמחפשים מחיר מוזל

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

א. זה כן משנה לרוכשים שמחפשים רכב מוזל מכיוון שברגע שיוצא הדגם החדש אז מחירו של הדגם הקודם יורד עוד.

ב. גם לחברה שמוכרת זה מעניין כי היא יותר לחוצה להעיף מלאי ישן.

ג. מכיר אישית מישהי שרכשה אינספייר מאלבר ב-82 לפני כחודשיים.

פורסם

רק תשים לב למפרט כי מליסינג הוא בדרך כלל צנוע יותר ממה שאתה רואה באולמות. חוסכים עליהם כדי להוריד מחיר כמה שיותר וזה בא בדרך כלל על חשבון כ"א, ח"ח, מערכת שמע מקורית וכו'.

פורסם

תודה רבה אני אלך לכיוון הקניה מליסינג עם 0 ק"מ, אם אני מחזיק אותו ל 4 שנים פחות או יותר וקונה במחיר טוב זו העסקה הכי משתלמת לדעתי.

כל מי שמנסה לשלוח לי פרטיות ולחכות לתשובה - אני לא יכול לענות כי אין לי 25 הודעות פה אז תשאירו טלפון ליצירת קשר.

• תוכן חדש...