Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני חדש 2011-2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכל באי הפורום.

בשעה טובה מכרתי את הרכב שלי ואני מוכן לשדרוג ולקניית רכב חדש.

אני מעוניין כעקרון ברכבי המיני,כאשר סדר העדיפויות הן :

1. טויוטה יאריס (החדשה)

2. מאזדה 2.

3. יונדאי I20

שנים 2011-2012 עדיפות,תקציב של 70,000 ש"ח עד 95,000 ש"ח.

אני מעוניין בעצם ברכב "מציאה" שיהיה הכי קרוב לחדש וכמובן עם קילומטראז' נמוך ביותר.

אשמח לעצות או אם יש פה אנשים שמעיינים קבוע בלוחות המודעות ומכירים מודעה העומדת בדרישות אשמח אם תפנו אותי.

כמו כן,רציתי את חוות דעתכם לגבי קניה מאדם שהציג עצמו כקניין רכב,שיש לו מלאי רכבים חדשים (0 ק"מ) שנקנו מאלבר והם למכירה במחירים נמוכים משמעותית מרכב חדש מהחברה , בסביבות ה 85,000-87,000 ש"ח , מה דעתכם על האופציה הזו?

אני כבר כשבועיים בלי רכב ומאד רוצה לסגור את העניין השבוע כבר.

בתודה מראש לעונים.

פורסם

למען הסדר הטוב - מדובר ברכבי סופר-מיני ולא מיני.

כדי לעזור תצטרך לתת עוד פרטים לגבי הצרכים שלך מהרכב ומה אתה מצפה ממנו מבחינת צריכת דלק,נוחות,מטען,אבזור וכו'.

אני משער לפי התקציב והרכבים שאתה מחפש רכב אוטומטי - האם שקלת גם רכבים ידניים?

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אכן מדובר בסופר מיני כמובן.

אני חסכתי לכם את הצרכים שלי ומקדתי אתכם על הדגמים האלו.

בגדול הצרכים הם:

- סופר מיני,נפח מנוע 1300-1600.

- אוטומט

- חסכונית בדלק.

- כמובן שנתון חדש כפי שציינתי ,ושיהיה רכב מציאה (נמכר עקב קבלת רכב מהעבודה,נסיעה לחו"ל וכו'), או אולי עסקה על רכב חדש מחברות השכרה וכיוצא בזה.

פורסם

אני הייתי מוסיף לרשימה גם את הריו החדשה, הפיאסטה האוטומטית וכמובן שהרכבים הרלוונטיים מבית VAG (פולקסווגן/סיאט/סקודה).

בתחום הגבוה של התקציב הנתון תוכל לקנות חלק מהמכוניות חדשות לגמרי, אם זה במבצעים מזדמנים ואם דרך מבצעים של 'חבר' ומועדוני צרכנות.

לגבי רכב 0 ק"מ - החברות מוכרות בעצמן מכוניות כאלה ואני לא רואה סיבה לקנות ממתווך שמנסה לגזור בעצמו קופון. המחיר צריך לשקף את העובדה שרבות מהמכוניות הללו כבר רשומות ע"ש חברת ליסינג כיד ראשונה ולכן המחירון בהתאם.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

במקום לרכוש רכב חדש יד שניה מליסינג אתה יכול לבדוק את הסיטרואן C3 החדשה במבצע עם מועדון הלקוחות של שופרסל.

רכב חדש לחלוטין מהיבואן כשאתה היד הראשונה.

בעיקרון אם יש לך 95,000 שקלים אתה מגיע למחיר של כמעט חדש מהיבואן במקרים של קיה ריו וגם יאריס. ביונדאי היו לא מזמן הנחות גדולות על I20, בדוק אם זה עדיין רלוונטי. אגב אני מתאר לעצמי שבתחום הסופר מיני עיקר המלאי של חברות הליסינג ברכבים חדשים יהיה יונדאי I20.

פורסם

כמו שאמרו לך, במקום ה i20 תבדוק את הקיה ריו.

מבין האופציות שהעלית, נשמע שהיאריס מתאימה יותר לצרכים שלך. היא יעילה וחסכונית. המאזדה 2 זריזה ויותר מהנה.

emotion of motion

פורסם

אני יותר הייתי מעדיף יאריס או מאזדה 2,I20 פחות התחברתי אליה במראה החיצוני.

ולקנות לא חדש במחיר מלא אלא לחסוך את ירידת המחיר.

השאלה הכי גדולה שלי והיחידה היא מה דעתך לגבי רכישת חבר מחברות השכרה כמו אלבר כשהרכב הוא חדש 0 ק"מ, נחשב יד 1 מליסינג אבל עולה 16-17 אלף ש"ח פחות מרכב חדש מהניילונים.

פורסם

זאת יכולה להיות גם אופציה טובה,למי שלא איכפת להיות רשום בתור יד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ירידה של 15% במחיר הרכב בהחלט גורמת לזה להיות משתלם.

ומה לגבי תאריך העליה לכביש במצב כזה? והאחריות?

מישהו יכול להציע לי אופציה אחרת דומה חוץ מרכישה רגילה בשוק הפתוח?

פורסם

תאריך העליה הוא לפי חודשים ולא כמו פעם לפני שנה.

אתה אם היבואן נותן 3 שנות אחריות,והרכב עמד אצלם שנה,אז נשאר לך שנתיים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כבר הצעתי לך, רכישה במבצעים כאלה ואחרים היא יותר משתלמת.

המחיר של רכבי הליסינג עם 0 קילומטרים מגלם בתוכו את ירידת הערך לרכב עם מקוריות ליסינג, מה שאתה חוסך בקניה תצטרך לגלגל גם לקונה הבא.

ובכלל לא כל כך למכור רכבים כאלה, רוב האנשים מתקשים להאמין שהרכב אצלך מההתחלה בגלל הבעלות הראשונה של הליסינג.

פורסם
ירידה של 15% במחיר הרכב בהחלט גורמת לזה להיות משתלם.

ומה לגבי תאריך העליה לכביש במצב כזה? והאחריות?

מישהו יכול להציע לי אופציה אחרת דומה חוץ מרכישה רגילה בשוק הפתוח?

רכשתי השבוע I20 מליסינג ב-83 אלף ש"ח (רכב שני במשפחה) יש מאזדה 6 2008

התלבטתי בין הטויוטה ספייס ורסו ליאריס שפסלתי בגלל שמגיעה עם 2 חלונות חשמל (לא מתאים לי התקנה מקומית ברכב חדש). בכל אופן לעומת הספייס ורסו המאובזרת כולל המבצע העכשוי הפער הוא כ-30 אלף ש"ח שנחסכו

אני בד"כ מחזיק רכבים הרבה שנים ורכב זה מחליף לאנטיס GLX 1840 שנת 2000 שנמכה לאחר שברשותי כבר 9 וחצי שנים

לשאלתך ה-I20 שרכשתי עברה רישוי ב-17/6 וכאשר יצאתי ביום חמישי ממגרש חברת הליסינג היו עליה 4 ק"מ. היו גם רכבים עם רישוי של 27/6/2012 אך בצבעים שלא היו מועדפים עלי

היו חברות ליסינג שסרבו למכור במחיר זה (83/84). זהו הרכב השלישי שאני קונה מאותה חברת ליסינג ויתכן שזו הסיבה למחיר הרכישה (רוכש רק ק"מ נמוך) ובד"כ בסוף גובר השיקול הכספי. את המאזדה 6 רכשתי מחברת הליסינג עם 12800 ק"מ כאשר היא 21 חודש על הכביש וגם הלאנטיס שנרכשה ב-12/2002 נרכשה עם 43 אלף ק"מ

הרכב נרכש במזומן + גיהוץ חלק מהסכום בכרטיס אשראי

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

MIKE808 - ל 3 הדגמים המרכזיים שאני מעוניין בהם אין אף הנחה,מניסיון,הייתת בסוכנות טויוטה ויאריס,גם המבצעים בזמנו היה ליונדאי כמה אלפים לא משהו משמעותי,ליאריס ולמאזדה 2 לא תצליח להוריד אפילו שקל בקניית רכב חדש.

הרכבים האלו בעלי ביקוש לא גדול מאד כך שאני מאמין שלא אתקשה למכור אותם,במיוחד אם אצליח להוכיח שאני הבעלים מ 0 ק"מ.

carmonle - לא יכלתי לענות לך בפרטי,מאיפה רכשת?

יש חברת ליסינג שאוכל למצוא בה יאריס או מאזדה 2?

באויס ראיתי מאזדה 2 חדשה אבל המחיר באתר הוא כמעט כמו חדשה מהחברה,מאמין שאפשר להוריד אותם,אבל עד כמה הם גמישים?האם זה תלוי איך אני משלם?

פורסם
MIKE808 - ל 3 הדגמים המרכזיים שאני מעוניין בהם אין אף הנחה,מניסיון,הייתת בסוכנות טויוטה ויאריס,גם המבצעים בזמנו היה ליונדאי כמה אלפים לא משהו משמעותי,ליאריס ולמאזדה 2 לא תצליח להוריד אפילו שקל בקניית רכב חדש.

הרכבים האלו בעלי ביקוש לא גדול מאד כך שאני מאמין שלא אתקשה למכור אותם,במיוחד אם אצליח להוכיח שאני הבעלים מ 0 ק"מ.

carmonle - לא יכלתי לענות לך בפרטי,מאיפה רכשת?

יש חברת ליסינג שאוכל למצוא בה יאריס או מאזדה 2?

באויס ראיתי מאזדה 2 חדשה אבל המחיר באתר הוא כמעט כמו חדשה מהחברה,מאמין שאפשר להוריד אותם,אבל עד כמה הם גמישים?האם זה תלוי איך אני משלם?

יש מאזדה 2 עם אפס ק"מ להרבה חברות (בטלפון המחיר המבוקש באיזור 87), הבעיה שמגיע עם 2 כריות אויר ולכן אופציה זו נפסלה מידית על ידי. ל-I20 יש 6 כריות אויר ו-4 חלונות חשמל לעומת 7 כריות אויר בטויוטה וכאן הייתי מוכן להתפשר

תתקשר לנייד שלי ואתן לך פרטים נוספים

ערן

פורסם
כבר הצעתי לך, רכישה במבצעים כאלה ואחרים היא יותר משתלמת.

המחיר של רכבי הליסינג עם 0 קילומטרים מגלם בתוכו את ירידת הערך לרכב עם מקוריות ליסינג, מה שאתה חוסך בקניה תצטרך לגלגל גם לקונה הבא.

ובכלל לא כל כך למכור רכבים כאלה, רוב האנשים מתקשים להאמין שהרכב אצלך מההתחלה בגלל הבעלות הראשונה של הליסינג.

אין מה להתקשות להאמין

יש חוזה מכירה מודפס וחתום

ערן

• תוכן חדש...