Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לפני רכישה אאודי A4 3.0l cabariolet

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מצאתי את הרכב הנל

Audi a4 3.0l cabariolet מודל 2003

הרכב משופשף קצת מהצדדים צבע דהוי על מכסה מנוע.

בעייה לא ידועה בגיר, נוסע רגיל אבל יאלץ לעבור שיפוץ

מצב פנימי סביר, כפתורים בדש בורד דהויים, ריפודי עור שחוקים וקצת קרועים.

הרכב שייך כרגע לחבר, ככה שחשוב לי לדעת למה אני מכנס כדי שלא יגרום לאי נעימויות בעתיד.

מלבד הליקויים הנל הרכב מצויין, מנוע חדש עם 80k ונמכר בסביבות ה45,000

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

פורסם

לחבר היתה פעם A4 קבריולט 2004 עם מנוע 2400. אוטו נחמד, אבל תיבת פנדורה של תקלות שונות ומשונות. הוא (החבר) עוד היה מטפל בצ'מפיון המורשה אז בכלל היה יוצא כל פעם עם אלפי שקלים על כל שטות.

לענייננו- הוחלף מנוע למנוע משומש ואתה לא יודע כמה ק"מ בדיוק הוא עבר ומה מצבו בדיוק, לשפץ גיר יעלה באזור ה 9000 שקל במקרה הטוב ורק אם תמצא מישהו שבאמת מכיר את הגיר הלא נפוץ הזה, לעשות תיקוני צבע זה גם כמה אלפים. אני היתי מוותר. אם זה רכב עייף, דהוי ושחוק אז זה אתה תכניס את עצמך למיטה חולה וחולנית ועוד תשלם על זה 45000. זה ממש לא הרכב להרפתאות.

• תוכן חדש...