Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב מומחי הפורום היקרים!

לאחרונה הופיע אצלי רעש גריסה מתכתי בזמן האצות מסל"ד נמוך או בעת עזיבת קלאץ' לאחר העברת הילוך.

חשוב לציין שלפני כחודש וחצי החלפתי תיבת הילוכים למיובאת שעברה 60 אלף ק"מ והחלפתי לגמרי קלאץ' וכבל קלאץ' לחדשים מקוריים.

לפי מה שהבנתי מחיפושים ברשת זה יכול להיות מיסב כלשהו.

אני אשמח אם תוכלו לעזור לי.

כמובן שמחרתיים אגש למוסך אך אני מעדיף שיהיה לי מושג לפני בשביל לדעת למה אני נכנס ובשביל שלא יעבדו עליי (עברתי מקום מגורים ואני ניגש למוסך שאני לא מכיר).

תודה רבה וסופ"ש נעים!

פורסם

לדעתי לא.

אני מתבייש להגיד שלמרות שהרכב אצלי כ4 חודשים אני לא מכיר אותו מספיק בשביל לענות חד משמעית.

פורסם

שלילי, בניוטרל הרעש לא קיים.

הרעש מופיע בשני מצבים:

כאשר אני מאיץ מטורים נמוכים יחסית וכאשר אני עוזב קלאץ' בעת העברת הילוך (וגם זה בהילוכים הנמוכים איפה שיש יותר מאמץ כי זה בתאוצה).

הייתה לי השערה שזה הקלאץ' עצמו מכיוון שאם אני מחזיק את הקלאץ' יותר זמן בנקודת החיכוך הרעש כמעט ולא מופיע או לא מופיע בכלל אבל זה מצריך להחזיק את הדוושה יותר מדי זמן, בנוסף אם אני נותן יותר גז בין ההילוכים יש פחות רעש בעת השילוב, או שלפחות כך נדמה אבל ההעברה לא חלקה.

בקיצור ההרגשה היא כאילו שהקלאץ' מחליק ,למרות שקשה להגיד אם יש איבוד כח, אבל זה נראה לי מוזר מכיוון שאין לו אפילו חודשיים.

פורסם

יש לך עדיין אחריות על החלקים והעבודה שבוצעו לפני חודש וחצי,חזור למוסך,שבו בוצעה העבודה לבדיקה מקיפה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה קצת בעייתי כי אני עכשיו גר באילת והמוסך בתל אביב.

ייתכן ומבחינה כספית יהיה יותר משתלם לעשות זאת כאן (עם כל הדלק והאוכל הלוך חזור).

פורסם

:idea:

זה קצת בעייתי כי אני עכשיו גר באילת והמוסך בתל אביב.

ייתכן ומבחינה כספית יהיה יותר משתלם לעשות זאת כאן (עם כל הדלק והאוכל הלוך חזור).

אם הבעיה בגיר,יתקנו לך את הרכב באחריות ללא תשלום נוסף וכל הוצאותיך יסתכמו בגרירת רכב (אם יש לך בפוליסת ביטוח זה חינם),אוכל ודלק בכיוון אחד מתל אביב לאילת.

עכשיו עשה חושבים מה כדאי יותר,האפשרות הזו או תשלום של לא מעט כסף על עבודה על הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נראה לי שאני יודע על מה אתה מדבר, תבדוק עם הבורג שמחזק את הדאונפייפ לגיר קיים ומחוזק עד הסוף.

בהאצות מסלד נמוך הרעידות הם הכי חזקות באיזור הזה,והחיכוך הזה עושה לך רעשים.

כמו כן, בדוק תושבת תחתונה שמחוברת לגיר הדגם הזה.

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תוכן חדש...