Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדיוק קניתי באירוקה 50% הנחה יצא לי 700 שקל על דגם 3183 POLARIZED , שזה מחיר מצויין לארץ.

באתר המקורי המחיר עומד על 160$ שזה 635שח, הפרש של 65 שח סך הכול.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני לא יודע אם עדיין קיים המבצע, אבל באופטיקה הלפרין כל דגמי ריי-באן נמכרים ב-375ש"ח.

(אני רכשתי זוג באמצעות כרטיס ויזה כאל וקיבלתי הנחה במעמד חיוב ויצא 360ש"ח בסוף).

עריכה: לפחות בקטלוג שלהם יש גם את ה-3025)

פורסם
ריי באן זה המותג המזויף ביותר.

אכן, ובגלל זה עדיף לשלם עוד כמה גרושים בחנות אמינה ומוכרת (אירוקה/אופטיקנה/אתר איטרנט מוכר) ולדעת שאתה מקבל מקורי, ולא לחסכוך על הבריאות.

שכידוע משקפי שמש מזויפים יכולים לגרום לנזקים לראיה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אני קניתי כבר כמה זוגות של Ray Ban מאיביי דרך מוכרים עם כמה שיותר פידבקים (אלפים ומעלה). המחירים בין 90 ל130 דולר לדגמים החדשים.

כמובן שהזוגות שהגיעו מקוריים.

TFSI Power

פורסם

שאלה בקשר למקוריות - רכשתי משקפי רייבאן מסדרת CARBON לפני מס' חודשים באחת מהרשתות המוכרות(לא זוכר איך קוראים לה נראה לי אופטיקנה אבל לא סגור על זה) ושמתי לב שקיבלתי נרתיק רגיל למשקפיים ולא דמוי קרבון כמו שראיתי שבא עם המשקפיים האלו באינטרנט. האם הדבר אומר משהו לגבי המקוריות שלהם או שיש לכך סיבה אחרת?

(יש לציין שהמשקפיים באות עדשות מונעות סינוור וכל מיני דברים כאלו וזה באמת פועל)

פורסם

הריי באן המקוריות כבדות יותר מהמזויפות, האיכות האופטית גבובהה בהרבה, מציע לך ללכת לחנות רצינית בצהריים, לבקש לבדוק ריי באן בשמש ולהשוות מול שלך.

פורסם

הן לא כבדות(מסגרת עשויה מקרבון) והאיכות שלהן מצויינת בשמש לעומת משקפי ריבאן אחרים שבדקתי(ובכלל לעומת משקפיים אחרות).

• תוכן חדש...