Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לפני שנה, שרשמנו את הילדה בת השנתיים לפעוטון פרטי {שקיבלנו עליו המלצות מפה עד הודעה חדשה וחתמנו על החוזה בלי לקרוא אותו בכלל}, הסתבר כי שנת ה"לימודים" של הזאטוטה היא מה1.9.2011 ועד ה8.8.2012 כאשר בכל חודש נגבה תשלום של 1600 ש"ח.

הסכמנו, אין לנו בעיה עם זה.

הבעיה היא שחשבנו שהילדה מסיימת ב1.8 את הגן והופ, ראינו כי היא מסיימת ב8.8 .

הבעיה הגדולה היא שהם דורשים תשלום מ-ל-א, על חודש אוגוסט. קריא 1600 ש"ח ל8 ימים בלבד.

יש מה לעשות?

זה רשום בחוזה : |התשלום באוגוסט הוא לחודש מלא|

אישתי אמרה שהיא ראתה את זה בהתחלה , אז אמרתי לה למה לא אמרת להם שאם הם לא מקטינים את התשלום בחודש זה בלבד , לא נשלח את הילדה לשם?! היא אמרה שיש רשימת המתנה ואם היינו רק מנדנדים עפעף, לא היו לוקחים את הילדה {אוי יוי יוי}

האם ביטול הוראת הקבע בחשבון הבנק תגרור בעיות גדולות?

האם יש טעם בכלל לדבר על זה עם הרכזת? {אישתי לא עובדת ביולי-אוגוסט ו1600 שקל כבד עלינו מאוד, אין לנו בעיה שהילדה לא תלך לגן מה1.8 ותישאר עם אימא בבית}

תודה לעוזרים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן. מעצבן, מקומם, מרגיז - אבל ככה זה.

זו אמנם לא תשובה מספקת, אבל כשהייתי בדיוק במצבך רציתי לפוצץ את כל העולם על החוצפה הזו, אבל אז אמרו לי שזו למעשה החופשה השנתית שלהן. ובעיקר ש "ככה זה"...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שלום, כל הגנים הפרטיים מתנהלים בצורה כזאת.

לא משהו חדש (אולי לכם זה חדש).

יש לי שאלה אליך, האם אתה מקבל חופש בתשלום מהעבודה שלך?

מה עם אשתך, האם בחודשים יולי-אוגוסט היא יושבת בבית ללא תשלום?

אתה יכול לעשות מה שתחליט, רק שביטול התשלום על חודש אוגוסט, עם כל הצער בשבילך, לא הוגן .

מה תעשו בשנה הבאה?

תמצאו עוד גן פרטי ותפסיקו את התשלום ביולי?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה ככה בגנים ותגיד תודה.

אני משלם על בית הספר של הבת של כמעט 800 שקלים לחודש כולל ביולי ואוגוסט בטענה שהתשלום הוא לשנ ופרוס ל 12 תשלומים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שלום, כל הגנים הפרטיים מתנהלים בצורה כזאת.

לא משהו חדש (אולי לכם זה חדש).

יש לי שאלה אליך, האם אתה מקבל חופש בתשלום מהעבודה שלך?

כן,יום בחודש

מה עם אשתך, האם בחודשים יולי-אוגוסט היא יושבת בבית ללא תשלום?

כן,מפטרים אותה כל יוני ומעסיקים מחדש בספטמבר או אוקטבר לפי החגים {קרב קרב \ מגן דוד ירוק - סוג של הוראה פרטית לבתי ספר מסויימים מאוד}

אתה יכול לעשות מה שתחליט, רק שביטול התשלום על חודש אוגוסט, עם כל הצער בשבילך, לא הוגן .

מה תעשו בשנה הבאה?

תמצאו עוד גן פרטי ותפסיקו את התשלום ביולי?

לא יודע,אולי במעמד החתימה ננסה לשאול אם אפשר לשלם פחות בחודש זה. רוצים תשלום מלא? קחו את הילדה לחודש מלא.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

ככה זה.... למה על פסח או ראש השנה שהילדים בבית כמה ימים, מישהו מחזיר לך כסף ? בחלום הלילה.

וולקאם טו יזרא-הל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תנסה להסתכל מהצד הזה: אתה בעל חברה להחזקת מבנים. חתמת חוזה החזקה עם מוסד כלשהו לשנתיים. נניח שהמוסד הזה יוצא לחופשה של חודשיים בשנה. נראה לך שאתה בתור חברת החזקה תסכים לוותר על התשלום למרות שהסכם העבודה הוא ל 24 חודשים? כי זה המצב. כנ״ל לגבי ביטוחים,ארנונה,גינון וכו׳. ההוצאות הללו לא קופאות במשך החופשה ומישהו אמור לשלם אותם. במקרה הזה זה אתם ההורים..

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אני אוסיף את ה 50 סנט שלי:

שכר הלימוד הוא זהה, רק שאתה משלם 12 תשלומים.

ז"א, ימי החג והשבתון כבר כלולים במחיר.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
ויש גם כאלה שחושבים שגם במקרה אבל של הגננת אתה אמור לממן לה את ימי החופשה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=433569

כאילו גם לך יש חודשים חופש בשנה.

ככה זה עובד בגנים פרטיים,צריך לבלוע את הגולה שעומדת בגרון ולהפנים,גם לי בהתחלה זה לא היה מובן אבל אי אפשר לתקן את כל העולם,דרך אגב,1600 שקלים זהו מחיר יחסית זול ככה שהגולה אצלך יותר קטנה:lol: ,בגלל שהשנה חופשת הקיץ קוצרה,יש גנים שגם הקדימו את היציאה לחופש בהתאם ל5 לאוגוסט או משהו כזה ועדיין משלמים להם על חודש שלם,ככה שיש מצבים יותר גרועים.

לגבי השרשור שפתחתי על האבל של הגננת,באמת שכחתי לעדכן כיצד נסגר העניין,הגננת ביוזמתה הורידה תשלום של שבוע מהתשלום של חודש יולי ככה שהכל נסגר לשביעות רצון כולם,לגבי אלו שחשבו ששכחנו שאנחנו בני אדם ויש עדיין צלם אנוש,ביקרנו אותה במהלך השבעה לניחום אבלים ואפילו אפשרנו לה לקחת עוד יום או יומיים מעבר לימי האבל במידת הצורך,מבחינתנו היא הייתה ותמשיך להיות כמו משפחה ולמרות שהקטנה עוברת לגן חדש בשנה הבאה,אין לי ספק שהילד/ה הבאים בתור יהיו אצלה בהתחלה.

פורסם

זו עוד לא קצה החוצפה.

החוצפה האמיתית היא שמעבר לתשלום עבור חודש מלא (וכן, זה ככה אצל כולם) הם גובים עוד 1600 ש' עבור "קייטנה" בין ה8 עד ה20 לאוגוסט...

ככה שעל אוגוסט אתה בעצם משלם פעמיים ועדיין יש לך עוד 10 ימים לשבור בהם את הראש לבד.

(ברוב הגנים הפרטיים עדיין חוזרים ללמוד ב1/9 ולא ב26/8)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
זו עוד לא קצה החוצפה.

החוצפה האמיתית היא שמעבר לתשלום עבור חודש מלא (וכן, זה ככה אצל כולם) הם גובים עוד 1600 ש' עבור "קייטנה" בין ה8 עד ה20 לאוגוסט...

ככה שעל אוגוסט אתה בעצם משלם פעמיים ועדיין יש לך עוד 10 ימים לשבור בהם את הראש לבד.

(ברוב הגנים הפרטיים עדיין חוזרים ללמוד ב1/9 ולא ב26/8)[/QU

אני לא בטוח שאתה צודק,בויצ"ו ונעמ"ת חוזרים לפי משרד החינוך והרבה גנים פרטיים הולכים לפי לוח חופשות של ויצ"ו ונעמ"ת.

אבל בייננו זה לא ממש משנה ,גם עם קיבלת 10 ס"מ או 25ס"מ,בסופו של דבר קיבלת ז%ן.

פורסם

עמא!

על 20 אגורות קוטג' יצאו חצי מיליון, על שיטת מצליח של 1600 שקל ל4-8 ימים לא מדברים מילה

אני אומר בואו נעשה רעש, נשרוף 2 בנקים או משהו

למי יש את הטלפון של ביבי?

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...