Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד, תתנחם בזה שאכן 1600 זה מחיר יחסית זול.

באזור המרכז זה בערך פי שתיים, וכך גם מחירי הקייטנות.

וכמו שצויין כאן, זה בעצם לשלם מחיר מסויים, רק ב 12 תשלומים במקום ב 11.3 תשלומים.

לפחות עכשיו בגיל 3 מסיימים עם הפרשה. אני לא אשכח שהילדה הגדולה שלי היתה

בגן פרטי, והקטנה אצל מטפלת, ויחד עם הטיטולים והמטרנות היינו מתחילים את החודש

במינוס עשיריה. קשה, קשה לגדל כאן ילדים :-(

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה הכל עניין של תמחור. תחשוב שהיו אומרים לך שהתשלום הוא ל-11 חודשים הוא 1745 ש"ח לחודש ובאוגוסט לא משלמים, ואתה מקבל בעצם 8 ימים בחינם.

האם היית מרגיש יותר טוב?

או שהיו אומרים לך שהתשלום השנתי הוא 19200 ש"ח (כולל 8 ימים באוגוסט) ואתה יכול לשלם הכל בבת אחת, 2 תשלומים, 5 תשלומים או 12 תשלומים בלי ריבית והצמדה.

האם אז היית מרגיש יותר טוב?

הכל יוצא בסופו של דבר אותו הסכום, השאלה רק איך מציגים לך אותו. (מזכיר לי קטע מתוך הספר "לא רציונאלי ולא במקרה")

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני אומר בואו נעשה רעש, נשרוף 2 בנקים או משהו

להרגיע. :cry:

זה הגננת לא הבנק.

מצד שני אני לא חושב שלשרוף גננת או שתים יעזור.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
342-i-dont-want-to-live-on-this-planet-anymore.png
"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

בגן שלנו (בבעלותינו) משלמים פר יום כל השנה

ילד שמשלים נוכחות חודשית מלאה מקבל 10% הנחה

כלומר אם הילד מחסיר יותר 3 פעמים בחודש אז הוריו משלמים פחות

אפילו אם מראש הם מודיעים שאוספים אותו מידי יום בשעה מוקדמת אז אנו מקזזים את השעה מהתשלום

לדעתנו אתיקה זה א-ב, לכן אנו עובדים בצורה זו,

זה מתחיל פה ובתקווה שיום אחד העולם יהיה מתוקן ונפסיק לדפוק אחד את השני גם אם לא בדור הזה אז אחרינו

דיברו פה על קארמה בעבר, ולכן טרם השקענו אגורה בפירסום ואנו בתפוסה מלאה כל השנה

לא הזכרתי שהסייעת מביאה את 2 ילדיה בחינם לקיטנה (ביומיום הם בגן עיריה)

זה הבונוס השנתי שלנו אלייה

אם היתה צריכה לשים את ילדיהה בקיטנה זה היה עולה לה בגובה השכר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בגן שלנו (בבעלותינו) משלמים פר יום כל השנה

ילד שמשלים נוכחות חודשית מלאה מקבל 10% הנחה

כלומר אם הילד מחסיר יותר 3 פעמים בחודש אז הוריו משלמים פחות

אפילו אם מראש הם מודיעים שאוספים אותו מידי יום בשעה מוקדמת אז אנו מקזזים את השעה מהתשלום

לדעתנו אתיקה זה א-ב, לכן אנו עובדים בצורה זו,

זה מתחיל פה ובתקווה שיום אחד העולם יהיה מתוקן ונפסיק לדפוק אחד את השני גם אם לא בדור הזה אז אחרינו

דיברו פה על קארמה בעבר, ולכן טרם השקענו אגורה בפירסום ואנו בתפוסה מלאה כל השנה

לא הזכרתי שהסייעת מביאה את 2 ילדיה בחינם לקיטנה (ביומיום הם בגן עיריה)

זה הבונוס השנתי שלנו אלייה

אם היתה צריכה לשים את ילדיהה בקיטנה זה היה עולה לה בגובה השכר

לא ידעתי שקיים דבר כזה,באמת כל הכבוד לכם -שתהיה לכם המשך פרנסה פורייה!

Gn'f'R

פורסם
אלעד, תתנחם בזה שאכן 1600 זה מחיר יחסית זול.

באזור המרכז זה בערך פי שתיים, וכך גם מחירי הקייטנות.

וכמו שצויין כאן, זה בעצם לשלם מחיר מסויים, רק ב 12 תשלומים במקום ב 11.3 תשלומים.

לפחות עכשיו בגיל 3 מסיימים עם הפרשה. אני לא אשכח שהילדה הגדולה שלי היתה

בגן פרטי, והקטנה אצל מטפלת, ויחד עם הטיטולים והמטרנות היינו מתחילים את החודש

במינוס עשיריה. קשה, קשה לגדל כאן ילדים :-(

מוזר, איך אתה מסביר את זה שאליעזר מבני ברק ואשתו מביאים לעולם 12 ילדים ואבו חליל מאום אל פאחם שנשוי ל 3 נשים עם 18 ילדים מסתדרים?

דיברתי עם אחותי ואכן כך, בפעוטון שהאחיין שלי רשום בו אכן עובדים עד ל 13.8 ואחר כך יוצאים לחופש וחוזרים ב 26.8. היא משלמת לפעוטון כ 2000 שקל. כמו כן, בסכום הזה כלולים כל מיני פעילויות והפעלות שמשלמים על חומרי הגלם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אליעזר וחליל שמים את הילדים בחזקת בנות משפחה או בפעוטונים שעולים גרושים.

זאת הסיבה שלילדים של אליעזר וחליל יש בלאי חריג ביחס לחלקם באוכלוסיה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מה זאת אומרת פועטנים שעולים גרושים? האם ייתכן שהמדינה מסבסדת חלק מזה כי מדובר במשפחות מרקע סוציאקונומי קשה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

עזבו את אליעזר וחליל,

זה לא משנה איזה פעוטון זה ועד כמה הוא ממותג או מג'ייף מה שחשוב הן הסייעות ורמת תשומת הלב שהן מעניקות.

Gn'f'R

פורסם

מה שחשוב זו קודם כל רמת הבטיחות של הפעוטות, ושהתנאים נאותים מבחינת היגיינה ומזון. אחר כך השאר, ואתה צודק מאד במה שאמרת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מוזר, איך אתה מסביר את זה שאליעזר מבני ברק ואשתו מביאים לעולם 12 ילדים ואבו חליל מאום אל פאחם שנשוי ל 3 נשים עם 18 ילדים מסתדרים?

דיברתי עם אחותי ואכן כך, בפעוטון שהאחיין שלי רשום בו אכן עובדים עד ל 13.8 ואחר כך יוצאים לחופש וחוזרים ב 26.8. היא משלמת לפעוטון כ 2000 שקל. כמו כן, בסכום הזה כלולים כל מיני פעילויות והפעלות שמשלמים על חומרי הגלם.

כי גן בבני ברק (פרטי, לא מסובסד שנחשב טוב) עולה בין 500 ל 700 שקל ומופעל בדירה ללא חצר על ידי הגננת והבנות שלה. על קבלות, מיסים ושאר הדברים אין בכלל מה לדבר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...